אדון בעבד

sagi p

New member
אדון בעבד../images/Emo150.gif

שלום לכולם ...............
אני מחפש עבד או שיפכה או שניהם יחד שיציתו להוראותי ............ אני אדון צעיר מתלמד ומעוניין להתנסות בזה, אז אם יש כאלה שמוכנים להיות לי לכלי אשמח מאוד לטפל בו...... רצוי שיהיה מאזור השרון או תל אביב.... וממוקמים..........

sagi p

New member
שפחה / עבד

אני כתבתי במפורש שזה יכול להיות עבד גבר או שיפחה נקבה...........מה לא ברור...............? ואתה מעוניין לתפקיד..........?

Z o d i a c

New member
אני חושב שיש קצת שוני

בטיפול בעבד לבין הטיפול בשפחה (תקנו אותי חברים אם אני טועה). היית מציע לך שגיא לקרוא קצת מהמאמרים, לעיין בקישורים, לקרוא הודעות, כך שתגיע מוכן למפגש. לצפות מאדם שישמש כלי למידה בידיים לא מנוסות..אפשרי אבל חשוב להגיע מוכן.

sagi p

New member
להיות צופה

אשמח אם אתה עם ניסיונך ואני מנייח שיש לך ניסיון ...לפחות יותר ממה שיש לי.......... אם תצרף אותי למפגש ואפילו כצופה כדיי שאלמד מניסיונך ואם תסכים צור עימי קשר 054999047............

Z o d i a c

New member
קודם כל דברים כאלה עושים במסרים

שנית, אצטרך להתייעץ עם העבדים שלי, לשאול לדעתם.

sagi p

New member
אתה אדון............

מה זאת אומרת לשאול אותם אתה אדון ואתה המחליט לא כך.........?

Z o d i a c

New member
אני הקובע זה נכון

יחד עם זאת כאדון חשובה לי גם הנוחות של העבד. ברור שאם אבקש הם יצייתו אבל עדיין. כפי שאמרו חזלנ"ו "יודע אדון נפש עבדו".

אדון אמיתי (או גבירה אמיתית)

לא יעשה דבר כזה מבלי לדעת במאה אחוז שהעניין הזה בסדר עם העבד שלו. תסלח לי, אבל אם אינך יודע את זה, יש לך המון מה ללמוד, כדאי שתציץ במאמרים, תקרא המון חומר לפני שאתה משחק עם נשמות של אנשים. אדון אמיתי לא מחליט הלכ על דעת עצמו, הוא ייקח את העבד שלו וידחק את גבולותיו אבל רק בהסכמת העבד. יחסים ללא הסכמה הם אונס. גם אם היחסים הם יחסי שליטה.

Pixy led

New member
אף-פעם לא חשבתי על זה...

שיש הבדל בין הטפול בעבד לבין הטפול בשפחה. מהו, לדעתך, ההבדל הזה?

זוד ופומלית ../images/Emo23.gif

תשובות כלבבי !! זוד כבר אמרתי לך פעם , לו היית סטרייט כי אז היית מתאים לי, אנושי כלכך

למעלה