אדומה מה, מה?

ר ע נ נ ה

New member
אדומה מה, מה? ../images/Emo12.gif

במקרה נכנסתי כרגע וגיליתי שצבעי השתנה
קצת על עצמי - אמא לליהי בת 4 ואלון בן שנה ו-9 אני בת 44 , בעלי אוטוטו בן 50 עם שני ילדים מנשואין ראשונים (לא גרים איתנו) הגדולים שלו בני 21 ו-17 יש הרמוניה ואהבה בין הילדים כולם - מקווה שישאר כך תמיד. מאז הלידה של אלון אני בקושי עובדת, מחפשת עבודה דרך האתרים באינטרנט (מנהלת קשרי לקוחות) ולא חוזרים אליי כמעט. אם למישהי יש רעיונות או תובנות בעניין חיפוש עבודה אשמח לשמוע! יום נעים וקל לכולם.

דינהלה1

New member
מזל טוב לאדומה החדשה

איזה יופי לשמוע שמסתדר לכם יפה (טפו טפו טפו...), זוג עם ילדים מנישואין ראשנים לא פשוט בכלל. אני מאוד אוהבת את השלם ליהי לדעתי זה שם מקסים ואף היה אחד מהשמות המועמדים כשרציתי לבחור את השם לרותם שלי. אני והחצי לא הצלחנו לדמיין איך הסבתות יכולות לבטא את השם ליהי, הן לא כל כך מסתדרות עם האות ה' בגלל המבטא הכבד שלהן שלמרות כל השנים עדין תבוע בהן, אפילו עכשיו זה נראה לי מצחיק כשאני מדמיינת אותן מנסות לקרוא לבת שלי כך. לבסוף החלטנו כמובן לא לסבך אותן
אז בחרנו בשם רותם
גם אני מחפשת עבודה כבר המון זמן כזאת שאוכל לעבוד מהבית או בשעות נוחות כך שאני מאוד מבינה את התסכול. מה זה בדיוק קשרי לקוחות? אני רואה שיש ביקוש עצום לעובדים במוקדי שירות לקוחות, זה לא יכול להתאים לך?

ר ע נ נ ה

New member
הצחקת אותי../images/Emo6.gif

פעם היה לי מורה למתמטיקה שהיה הונגרי וכל הכיתה היתה פורצת בצחוק כשהוא היה מנסה לקרוא בשמי והיה יוצא לו "חאדס" במקום "הדס" אז הוא ויתר ופשוט קרא לי "דס"... זה בסדר, כי אנחנו קראנו לו "גונזו" על שם הבובה המצחיקה עם האף העקום מהחבובות
לגביי השם ליהי - אני רציתי ליהיא עם א' אבל בקשו במשפחה לא לסבך עניינים אז הורדנו את ה-א'... גם רותם שם מקסים מאוד. קשרי לקוחות זה בעצם שירות לקוחות - יש הרבה הצעות עבודה בתחום אבל לרוב הדרישה היא לאנשים צעירים חסרי נסיון או עם נסיון מועט והכסף בהתאם.

למעלה