אדום ארגמן.

אדום ארגמן.

חתך. ודם שמטפטף. טיפה אחת ועוד טיפה ועוד אחת. הכיור נעשה אדום. האדום הכהה מתערבב עם המים. יוצר צורות משונות חיים חדשים שיצאו ממני, הרעה, והמשיכו הלאה. לאן? דם זה חיים הזורמים בגוף מתחת לעור. לכאורה בילתי ניראים עד בו הסכין או החפץ המגלה וחושף חודר ופוצע שורט ומקלקל הורס ומחבל בפני השטח השלווים. שלווים במחוץ סוערים, גועשים רותחים ומתנפצים, פוצעים ושורפים בפנים. ביד, ברגל, בלב שדואב. טיפות ארגמן קטנות שואפות נואשות לצאת לאוויר לנשום, לטפטף, ליצור רצף הגיוני אחר מהמערבולת הסוערת בפנים. ככל שיוצא הנוזל השורף והחם יוצא גם הלחץ האדיר הלא נשלט. ואין פחד. ואין חרדה. ואין מחשבות מבולגנות ואכזריות. הכאב נסבל. הסבל לא. ************************** חייבת להוציא קצת ממה שבלב. אל תבהלו בבקשה. זו היא דרכי לנסות להמנע מלחזור על מעשים אלו שוב. לא לדאוג. תודה.

eYaL

New member
.....

מוכרח להודות,שעד שלא הגעתי לסוף זה מאוד מדאיג מאיה.. ומקווה שבאמת אין מקום לדאגה,ושאת בסדר. eYaL

karen_karen

New member
אני שמחה שאת מוציאה את הכול

לאט לאט תתנקי לחלוטין. אוהבת אותך שני

תודה שני.

זה שיר שכתבתי מזמן...לפניו היו מקרים וגם אחריו. אתמול היה לי כל כך רע ולא יכולתי להרדם...ובמקום לעשות כתבתי. גם אני לומדת משהו...ויודעת שאם לא אגמור אם זה זה אף פעם לא יגמר לו לבד. אוהבת אותך גם... וגם אם נדמה לפעמים שלא. מקווה שלא תשכחי זאת. אוהבת מאיה.

karen_karen

New member
מאיוש

אף פעם לא שוכחת אותך אני לא יכולה את פה בליבי. לכל אחד הדרך שלו להוציא את הרע הזה שמתיישב לנו על הלב אני שמחה שאת כותבת אני מבינה כל מילה בדרך שלא תאמיני אפילו את מקסימה מקווה שלאט לאט תרגישי טוב יותר זה יבוא אני יודעת שאת יודעת תזכרי שלא משנה מה היה את תמיד בליבי מצטערת אם פגעתי בך לא זו היתה הכוונה לא ידעתי שיש בי את הכוח הזה לפגוע במישהו בכלל אוהבת אותך מאוד שני

ילדונת~

New member
קוראת ושוב קוראת...

והדמעות יוצאות.. ומחפשת מה לענות לך מחפשת איך להגיב הרי המילים האלה כל כך נכונות והתחושה שהסכין הזה הוא הגלגל הצלה היחיד שיש לי... היחיד שעוזר להירגע היחיד שמוציא את הלחץ שמרגיע שמהפנט.. יודעת שאסור לבנות את החיים על הסכין וכל כך רוצה לכתוב במקום לפגוע אבל אבל למה אנשים לא מבינים שזה לא בשליטה וכשרע אז זה עושה טוב ומה בסה``כ אני רוצה רק טיפת טוב טיפת מנוחה זה הכל מעריצה אותך מאיה באמת!!!! אוהבת אני

חמודה

גם אני חשתי תמיד שזה הדבר היחיד שיקל ולו במעט. אבל את יודעת מה? זה רק מסבך את הכל. כי זה לא ניגמר. וזה גם לא יגמר אלא אם נחליט אנו שחייבים אבל חייבים למצוא דרך אחרת. פשוט להוציא את זה מהלקסיקון. מי כמוך יודעת עד כמה זה ממכר... ואיך מטפלים בהתמכרות? מרחיקים את הפגע מהבית! אני דאגתי לי לכמה אמצאי בטיחות... לא תמיד זה עבד. אבל אני החלטתי שדי! מספיק עם הצלקות! מספיק ללכת עם התחבושות האלו על הידים ולא רק... הרי את האמת? זה לא עוזר. וזה רק מושך עוד יותר למטה. וכל פעם מחדש. אז גם אם נראה לך שזה לא בשליטה... זה כן. פשוט - להפסיק. ככה - חד וחלק. כי טיפת מנוחה זה לא מביא...אפילו לא טיפה. אוהבת אני.

למעלה