אדוונטג' או רוולושן?

אדוונטג' או רוולושן?

היום ראיתי מחירים ונדהמתי! א. 4 קפסולות ב 120 שקל?? יש יותר זול? והייתי בשתי חנויות... ב. האם קפסולה לגורי חתולים מ 4- 10 קילו מתאימים (אני שואלת למרות שזה נראה מובן מאליו), ראיתי גם של מתחת ל-4 קילו, שזה נראה לי יותר הגיוני. ג. לשים קפסולה שלמה או רק חצי? (אני יודעת שכבר דנו בזה בעבר, אבל תצטרכו לסלוח לי ואשמח אם תענו שוב) ד. האם לשים לו גם אם הפרווה שלו נקייה לגמרי ואין עליו אף פרעוש אחד? אני מוציאה אותו לדשא הרבה ובקרוב מקלחת. אז האם לשים כחומר מונע או רק אם יש לו ואז להשתמש בזה. (על תשובה זו יענו ה"חסכנים" מבינכם). ואם מישהו פה יודע... האם לכלבים צריך לרסס גם כן אחרי שלושה ימים מהמקלחת? חג מתן תורה שמייייייח!!!

WTR

New member
תשובות...

1. זה המחיר הרגיל. אם תחשבי זה יוצא 30 שקל לקפסולה. ויוצא לך ב120 ש"ח קפסולות לארבעה חודשים, שזה דיי סבבה... 2. את צריכה קפסולה של מתחת לקילו.. תבקשי את הקפסולה הכי קטנה. 3. שימי שלמה לדעתי. 4. כן, זה גם מונע. שימי.

יש קפסולה של מתחת לקילו?

ראיתי רק מתחת לארבע קילו. במה את משתמשת? תמונות תמיד יכולות להועיל..

Sweet Fantasy

New member
אין מתחת ל4 קילו

ומתחת ל4 קילו זה קילו עד 4 למה כמה מוסי שוקל? פחות מקילו??? בכל אופן אם כן אז פשוט שמים חצי קפסולה במקום שלמה ועוד משהו חשוב אל תתיחסו לכל ה"המתחת ל4 קילו" "מעל 4 קילו" זה לא חומר שונה!!! זה אותו חומר בדיוק רק בקפסולות גדולות יותר ואם לומר את האמת???? מומלץ ביותק לקנות קפסולות לכלב ענקי ולחסוך הוצאות מיותרות (זה עולה יותר זול ותחשבו שיש שם פי 4 ממה שבדר'כ אתם קונים) הטריק הוא להתקשר לוט'. ולשאול אותו כמה לתת לחמוס לפי משקלו לקחת מזרק (זוכרת עמית?) לשאוב כמה שצריך ולשים על החמוס!!! זה גאוני יעיל וזול, החומר אותו חומר החברה פשוט עושה כסף

skarlet ohara

New member
זה אומר שאת גאונה (יעילה וזולה...):

סתם.. המחשבות שלך הן כאלו. אני באמת אתקשר לוט' ואשאל אותו כמה ולמה. תודה לך מיכל!!!

WTR

New member
אני חושבת שזו טעות..

חמוסים קטנים מאוד.. מספיקה טעות קטנה והם מורעלים.. אני לא חושבת שהויטרינרים מנסים לסחוט ממני כסף כשהם ממליצים לי על אמפולות שמתאימות למשקל החמוס.. אגב, רשמת שעדיף קפסולות לכלב ענקי... את רוצה לתת קפסולה של כלב, ועוד ענקי, לחמוס?! צריך של חתול, ובמשקל הכי קטן! מה שמתאים לגורים...

Sweet Fantasy

New member
לא נראה לי שקראת הכל

אמרתי שעדיך לקנות אותם ולשאוב עם מזרק לפי משקל החמוס זאת בעיה מתמטית קלה.. בקפסולה של כלב גדול יש 4 מיל' נראה לי צריך חישוב קל (רצוי בייעוץ וטרינר) ושואבים עם מזרק את הכמות הרצויה אין פה מה להרעיל וזה יותר זול וחסכוני ואגב, זאת המלצת וטרינר.. :)

Sweet Fantasy

New member
ולא הגבתי לשאלות, אני אגיב עכשיו

1. מה שאמרתי לך הקפסולות של כלב ענק יותר משלמות מספיקות ליותר זמן.. 2. חבל לענות (ראו תשובה למטה) 3. אם קנית תקטנה והוא שוקל מתחת לקילו אז חצי.. 4. זה חומר מונע מומלץ לשים זה מונע לחודש כל חודש יש לשים, מומלץ לרשום תאריכים.. כמו כן לזכור 48 שעות אחרי ולפני מקלחת. בקשר לכלב זה דומה וזה 48 שעות לא 72.

zulli

New member
ובכן

אדוונטג' או רוולושן - שניהם בסדר - מה שאת מעדיפה. אם את קונה לכלב, ניתן לשים על הכלב וטיפה אחת (האחרונה) לשים על החמוס. גם אם הוא נקי ואין פרעושים מומלץ לשים בעיקר אם יוצאים החוצה. בעקרון בחורף \(האמיתי לא כמו זה של עכשיו) אין בעיית פרעושים וניתן לוותר על הגנות בעונה הזו. גם כלבים צריכים לחכות 72 שעות - זה יותר חשוב מהחמוסים כי כלב נמצא יותר בחוץ.

למעלה