אגרת טלויזיה

אגרת טלויזיה

רשות השידור דורשת ממני לשלם להם אגרת טלויזיה על כל התקופה מאז שעזבתי את הבית, לטענתם הייתי צריך להודיע על הוצאת מקלט הטלויזיה מרשותי על מנת להימנע מזה. משהו בסיפור הזה לא נשמע לי: הרי לא חייתי במקום בו היה מקלט טלויזיה והמקלט הוצא ממנו, נכון? עזבתי מאחורי בית, מקלט טלויזיה ומשפחה שממשיכה לשלם עליו אגרה, ועברתי לדירה שכורה שבה אין. אני באותו מצב כמו בחור שעוזב את הבית של ההורים שלו, ולא נאלץ להודיע כל מיני הודעות. מישהו מתמצא בזה? הדרישה חוקית? מה אפשר לעשות? (זה הרבה כסף) ותודה

N D R

New member
כן - גם ממני ביקשו.

הלכתי לשם נלחמתי בהם וניצחתי!

N D R

New member
עכשיו זה תלוי במערכת היחסים שלך

איתה... אם תביא הצהרה ממנה שהמקלט נשאר ברשותה לאחר שעזבת, יטילו את התשלום עליה (מה שצודק כמובן) אם היא לא תרצה לחתום, אתה בבעיה. למרות שגם זה פתיר משפטית רק שלא בטוח ששווה לך להשקיע את המאמץ (תלוי בסכום חוב האגרה)

° זואי °

New member
כשאני התגרשתי

אז גם אני וגם הוא קיבלתי לשלם אגרה על אותה טלויזיה באותו הבית (הבית שלי). אני שילמתי. הוא כמובן שלא. ואז התחלתי אני לקבל אימים בעיקולים. אחרי כמה פקסים, מכתבים רשומים וטלפונים. הצלחתי להבהיר להם שהבית הזה משולם ואמור להיות משולם פעם אחת ולא יותר מזה. וירדו משנינו.

זה יותר פשוט

קודם כל אנחנו ביחסים טובים, אבל חוץ מזה היא המשיכה לשלם אגרה אחרי שעזבתי.

N D R

New member
אז קח איתך את האסרטיביות של איש

איש הכוכבים ונצח את המערכה! כל הכוכבים לצידך
בהצלחה!!!

old friend

New member
גם אני

אבל זה היה פשוט חוזה גירושין מתאריך יציאה מהבית הוכחה איפה גרת מאז, אם היית חייב לשלם שם או לא. אותי שיחררו מארבע שנים של תשלום.

לא משלם ולא שילמתי

אחרי שהתחילו להפציץ בהודעות והגיע לכמה אלפי שקלים, הודעתי להם אני ש'לא מחזיק טלביזיה מטעמי עיקרון ואיכות חיים'. הגיעה עוד הודעה או שתים, חזרתי על ההצהרה,ומאז נעלמו עקבותיהם.

nini1974

New member
גם ממני דורשים תשלום

שגרתי בבית שילמתי כמו גדול בהוראת קבע למרות שכל האגרה הזאת בדיחה אחת גדולה עכשיו אני גר בדירה שכורה מרוהטת שאפילו הטלוויזייה לא שלי בימים אלו אני מחליף איתם מיילים ומנסה לבטל את זה ([email protected]) בת"ז שלי רשומה הכתובת של אחותי והם טוענים שאני גר איתה ולכן אני צריך לשלם להם

למעלה