אגרת בבקבוק

אגרת בבקבוק

הבוקר הזה הוא הבוקר שלי כי אני החלטתי. הבוקר הזה הוא: שמש חמימה,שהיא כמו רגש שממלא כל חדר בלב ומחמם. ענן שמשוטט,שהוא כמו האדם שחולם. נחל שזורם,שהוא כמו הזרמים הרגשיים והמיניים שבתוכנו. ציפור שלוחשת,שהיא כמו ציפור הלב של כל אחד ואחת מאיתנו. ים שוצף,שהוא הסערות בחיינו. כרי דשא,שהם המנוחה למחשבות לליבנו...והזכרון של מיטה חמימה מלאת חלומות. בוקר שכזה הוא בוקר שעוטף,בוקר שמלטף,בוקר שפותח יום מדהים ומחייך. הבוקר הזה הוא הבוקר שלי-את הבוקר הזה שולחת לכם כאיגרת בתוך בקבוק, וים החיים שלנו יוביל את ברכת הבוקר הזה,את האיגרת בבקבוק לכל אחד ואחת מאיתכם...ולוואי שכל בוקר יהיה כמו הבוקר הזה. שלכם, אלת האהבה.

שמיים כחולים

שלום אלה . בוקר טוב אלה . שכחתי את השמיים הכחולים . עננים לבנים . היום באמת יהיה יום מקסים . אני מרגיש את זה ברמ``ח אברי ושס``ה גידי . ...

לי28

New member
בתוך בקבוק...

אלת יקרתי, שתלכי לזרוק את האגרת שתוך הבקבוק לים ....תקראי לי בבקשה גם אצלי שמור מן בקבוק קטן שמזמן היה צריך להיות בים ואכן היום יום נהדר. תודה לי28

לורה..

New member
בוקרררר טובבבבב

הבוקר...שתיארת,אהבתי.. מוזה של קייץ,מוזה חמה אח...איזו אוירה של בוקר נעימה, שלחתי ת,ילדים בלי מעיל והכלבה שלי כבר משתרעת לה על השביל, ואני- אוטוטו אצא לטיול עם העגלה, ואודה לשמש כי הכל בגללה, האוירה,המצב-רוח הרצון מול קרניה לנוח, שיהיה לכולכם בוקר חמים בוקר מקסים בוקר עם חיוכים על הפנים בוקר טוב.....לכ ו ל ם לורה

קונדסון

New member
אלת האהבה - ניסיתי הכל....

באמת שניסיתי. ניסיתי מימין ניסיתי משמאל, הלכתי לים לים הכחול, ניסיתי זרמים רגשיים , מיניים, שאלתי ציפורים שבשמיים עפים, כרי דשא, מיטה חמימה ואפילו נעזרתי באישתי המדהימה. בוקר עוטף ,בוקר מלטף את זה את אומרת ואפילו באיגרת את כל זאת את רושמת מצאתי אותו אי שם בפורום זרוק, ניסיתי לבד אבל, אולי תעזרי לי רק לפתוח את....... הבקבוק. בוקר טוב גם לך יקירתי. בפעם הבאה לא לסגור את הפקק כלכך חזק... ביי

פפצ^וק

New member
הוא שאמרתי-מבוזבזת!!!!!

אחותי הלוואי שכולנו נקום כל בוקר עם התחושה המחממת הזו כמו שאת ורק את יודעת לתאר--------חולה עלייך

למעלה