נניח שהכרתם מישהו/י. השיחה הוירטואלית נעימה, עד קולחת ואתם סקרנים לגביו/ה בעליל. האם להציע לו/ה להיפגש יהיה מהלך של גסות רוח וחוסר התחשבות או צעד חיובי?
יש מהשו מלחיץ. אני יודע שבעולם הפנויות פנויות התמסד כל נושא ה jdate, קופידון וכו'. אני גם שומעת מחברות שלי על מקרים מאוד מבהילים שהיו להן כתוצאה מהניסיונות האלו. אני חושבת שגם גברים עלולים ליפול למלכודת לא נעימה אם ייענו להצעה כזו, אבל בטוחה שנשים חוששות יותר. כמו הניסוי שעושים בסדנאות למניעת אלימות מינית. שואלים קבוצה של גברים ונשים "יש לכם 2 אופציות להגיע הביתה בסוף יום עבודה מתיש - האחת לוקחת 10 דקות, בדרך חשוכה ומבודדת. השנייה לוקחת חצי שעה בדרך מוארת עם הרבה תנועה. בהמה תבחרו?". רוב הגברים לא מבינים את השאלה - מי יאריך לעצמו את הדרך בכוונה? הנשים כמעט תמיד בוחרות בדרך הארוכה. אנחנו רגילות לחיות עם הפחד. sad but true. בקיצור - זה לא צעד גס רוח, אבל יש בו אלמנט מלחיץ לנשים.
אולי זה צעד מתבקש. אולם עליך להבין את הצד השני הנשי שחושש ממפגש כזה עם אדם וירטואלי. תאמין לי, שהיו לי נפילות לא מעטות. אולם היו גם פגישות מאוד מפתיעות..
אולי הכל תלוי בטיב הקשר שלכם, אישית, לפני שבכלל אפגש עם מישהי וירטואלית, ארצה לשמוע את קולה בטלפון, כי לפעמים קול יכול לומר לך על הצד השני דבר או שניים... אולם, תבין כשמישהי תסרב לך, זה לא משינאה אלא מסוג מסויים של חשש או פחד ממשהו שלא תהיה לה שליטה עליו.
להיפגש פנים מול פנים הכי טוב. לדבר, לראות אחד את השני.. כי לפעמים באינטרנט ובטלפון זה ממש לא כמו במציאות. קרה לי כמה פעמים כבר שהכרתי בחורים והשיחות בטלפון זרמו והכל אבל כשניפגשנו היה ההפך.
אם נפגשים לקפה ניטראלי (ואת זה אני אומר לרוב אלא אם כן נאמר אחרת) ומשם ממשיכים לסוג אחר של מפגש....אני לא חושב שאפשר לקבוע דברים ברורים ונהירים מראש. אולם, תמיד יש להיזהר, אם נפגשים אז במקום ציבורי עם אנשים וכו'...
לכן כתבתי אלא אם כן נאמר אחרת..... ברור שלא כל פגישה אתה מגיע בידיעה שיש סקס ואם לא אמצא חן בעיניה ולהיפך...? יש פגישות שוואלה, אחרי תמונות ושיחות מצלמה אנחנו יודעים כל אחד איך השני נראה ורק נשאר הפגישה לסקס, ויש פגישות שלא. ולא, זה לא.!!!!!
חושבת שאפשר גם לגבי דברים שרוצים שיקרו......ולא, לא מדובר רק בסקס. יש עוד דבר או שניים, וגם לגבי סקס בעצם, אפשר לומר: אני מעוניינת רק בסקס, אם תמצא חן בעיני ואני בעיניך, אני לא מחפשת מעבר. זו לא הגדרת ציפיות?
כשאני הייתי בתהליך החיפושים, היה ברור לי שכל אחד שאני מדברת איתו הוא דייט בפוטנציה, מה הטעם לא לקבוע פגישה אם אחרי חודש-חודשיים של שיחות וירטואליות הכל הולך טוב? לשימחתי הכל באמת הסתדר