אגרות רישוי

alonflg

New member
אגרות רישוי

שלום לכולם ביצעתי מבחן שליטה לקטנוע ונכשלתי. המורה לנהיגה לפני הטסט אמר לי שצריך לשלם עבור אגרת הרישוי 133 ש"ח, ועוד 350 ש"ח אגרה נוספת ועוד כסף עבור השיעור. מישהו יודע איך נקראת האגרה של ה 350 ש"ח? ( במשרד הרישוי בטלפון לא ידעו להסביר לי מה זה) כמו כן האם קיימת האפשרות להופיע לטסט ללא מורה? כלומר יש לי חבר עם קטנוע שיכול להביא אותי למבחן וחזרה והקטנוע שלו. בכיף

Pumi

New member
אתה לא יכול להופיע לטסט ללא מורה

המורה מתחייב שהוא בעצם לימד אותך, והוא מספק לך קטנוע עם ביטוח מתאים. מבחינת האגרה, תגדיר "אגרה נוספת". יש אגרה לביצוע הטסט, ויש את הכסף שאתה משלם עבור שיעור וזמן הקטנוע. אין עוד כל מיני אגרות שמופיעות מעצמן, אלא אם כן זאת אגרת "טסטר חבר שלי".

slidert

New member
עד כמה שאני זוכר זאת אגרת כמה טוב שאתה ישראלי

כי אז נוכל לזמבר אותך ולקחת לך אגרת "השכרת אופנוע לטסט" במחיר מופקע. אם אכן אנחנו מדברים על אותו הדבר...

gray

New member
אין לך ביטוח.

תקרא מה הביטוח שלך מכסה-ותראה שהוא לא מכסה מבחני רישוי. לא, אתה לא יכול לרכוש ביטוח מיוחד ליום אחד.

עומר TT

New member
סוגיה מעניינת

למה שאי אפשר יהיה לרכוש בפול ביטוח ליום/שבוע פוליסה שכזאת? יש מגוון מגבלות אחרות כמו זה שלא בטוח שזה משתלם לנבחן אחד, שיתכן שתקפות הפוליסה מותנית בנוכחות מורה נהיגה מוסמך, שמה שפומי אומר נכון שאתה חייב את המורה שמתחייב שהוא לימד אותך ואתה מוכן (למרות שיש מסמך שהוא חותם בו על השיעורים ועל פניו זה מספיק לצורך הנקודה הזאת בלבד) וכמובן העובדה שהטסטים מוקצים למורים לנהיגה ואי אפשר פשוט לגשת למשרד התחבורה לבקש הקצאה לטסט לבד.

alonflg

New member
למי עוברים 350 השקלים?

אם ה 350 ש"ח אינם אגרה, למי הם עוברים? למורה לנהיגה שלי? לבוחן? האם כולם גובים 350 ש"ח או שניתן להתמקח על הסכום?

למורה לנהיגה

זה התשלום עבור זה שהוא מגיש אותך לטסט (ולא, אתה לא יכול לגשת בלי מורה) ועבור השימוש בקטנוע שלו. כולם גובים 350 ש"ח.

חיימון86

New member
זהו מחיר אחיד

אתה יכול להתמקח עם המורה על המחיר של השיעורים.זהו. האגרה שאתה משלם בדואר מופנית למשרד הרישוי. התשלום הוא על העמדת רכב למבחן ותשלום על המבחן עצמו,שכחתי את הסכומים המדוייקים..40 שנה לך תזכור

alonflg

New member
תודה על התשובה המהירה

תודה לכול החברים ששיתפו אותי בידע שלהם, עזרתם לי מאוד.

למעלה