אגרוף ראשוני האדם

The West Star

New member
אגרוף ראשוני האדם

טוב, קראתי את הפרק של סאם, ביום שבו תוקפים האחרים את המקום, ולא ממש הבנתי מה הלך שמה.. כך שאני אודה למי שיזביר לי מה קרה. שנית, הייתי רוצה לדעת, באיזה גודל בערך המקום הזה, ומה הוא היה פעם? בתודה. כוכב הערב.

Eldameldo

New member
טוף, הנה כל מה שאני יודע עליו:

בלינק למטה, יש מפה שלו. מיקום גאוגרפי: הוא יושב ליד גדת המילווטאר המגיעה את ת'ן ואצבעות הכפור. אנשי הפרא לא הולכים בתוך היער, ביגלל זה מורמונט 'הדוב-הזקן' קבע מושבו הזמני שמה, וחיכה לאנשי-הפרא שירדו מאצבעות הכפור. מראה: האגרוף נראה ובכן...כמו אגרוף. כמו אגרוף ענקי שצצץ מן האדמה. הוא מקום שקל בנקל להגן עליו, והוא הדבר הכי קרוב לביצור פרסאות רבות סביבו. שמו: לא יודעים 'למה?' קוראים לו 'אגרוף ראשוני האדם'. אך אני מניח כשראשוני האדם עברו את המקום שיש בו את 'החומה', לפני שבראנדון 'הבנאי' בנה אותה, הם קבעו מושבם שם, וכנראה עמדו כנגד המוני התקפות של 'האחרים' ו-'הטבוחים'. גודלו: אני לא בדיוק זוכר את מה שכתוב בספר, אבל הוא כנראה בגודל של בית, או בית-מפואר ביותר, ויש לו מספיק מקום של בית מפואר ביותר. כך שעשרים, שלושים מקס איש יכולים להיתיישב ולהגן על המקום. אני חושב שהמקום מאוד דומה ל-'פסגת הרוחות' משר-הטבעות. לסיכום: אני חושב שכדאי להיתייחס ל'אגרוף ראשוני האדם' כמו ל'פסגת הרוחות' מ'שר הטבעות'. רק שאגרוף האדם הרבה יותר עתיק כמובן, והוא לא שונה ע"י בני-אדם.

The West Star

New member
או קיי.. תודה.

עכשיו, שמישהו יזביר לי מה לעזאזל קרה עם סאמוואל והמחנה של הדוב הזקן, וולמה?!

Eldameldo

New member
...

הם הותקפו ע"י האחרים. ובפעם הראשונה זה באלפי שנים, שלושה תקיעות בקרן הושמעו ע"י משמר הלילה. המחנה שלהם נהרס, הניצולים הגיעו למצודת-קארסטר. שמה היה קרב, בו הזבל של משמרת הלילה הרגו את הדוב הזקן. סמוואל נשאר ליד הגופה, ולבסוף ברח עם גילי -ביתו ואישתו של קארסטר- לחומה.

MIniMage

New member
דיי עם כל הספוילרים האלו!

הבן אדם הזה עדיין קורא את הספר לאלו שלא הבינו. הוא אומר שהוא כרגע סיים את הפרק. אל תתנו לו ספוילרים להימשך!

The West Star

New member
בסדר

הגעתי לקטע הזה.. בכל מקרה, הכל קורה באותו ספר, אז זה לא כלכך משנה..

MIniMage

New member
אז מה? זה דופק את כל ההנאה

תחושב שאתה היית עכשיו במשחקי הכס בקטע שאדארד מגיע מתחיל לחשוד בסרסיי שהוא ימות...

למעלה