אגרול

danbn

New member
אגרול

שמעתי שהולכת להיות הופעה בשטח מישהוא יודע למתי זה מתוכנן

yaronbarb

New member
מענה:

הופעה אחרונה של אגרול במתכונת הנוכחית (Live Progressive Act) מתוכננת ומכוונת לראש השנה. כיאה להופעה אחרונה - הלהקה עובדת על המופע במטרה להוסיף , לחדש ולספק את הקהל המסור שליווה אותה בשנה החולפת. כמצופה - ההופעה תתקיים תחת כיפת השמיים ותערך מעל לשלוש שעות, עידכונים בקרוב - בינתיים ג'טרו פאקינג טול מגיעים לארץ, נתראה שם....

יומיים לפני אנדרסון וחבריו

יכול להיות שבגלל ההופעה של ג'טרו טאל, הם דחו את זה למועד מאוחר יותר. הם לא רצו להתנגש עם כפר המוזיקה בניצנים, ואז איאן אנדרסון נפל עליהם עם החליל בתוך הבית....... לא נורא, גם ראש השנה זה טוב.

MajorWinters

New member
דווקא יכול היה להיות נחמד../images/Emo19.gif

איזה כמה קאברים לטול לא יודע מה איתכם... אני הייתי מאוד נהנה לטייל צפונה עם אגרול ואז טול

yaronbarb

New member
התאריך נדחה בגלל משתנים רבים

בין היתר בגלל הגעתם המבורכת של ג'טרו טאל אבל לקהל זה מצוין - אירועי פרוג עד ראש השנה. אגב ניצנים מעולם לא היה "אישיוו" - הקהל בנצנים צעיר בהרבה מהקהל שאליו פונה הלהקה. באשר לנסיעה צפונה האירוע כפי הנראה יתקיים באיזור צריפין שער ראשל"צ - הכי מרכז שיש!

אדם זאב

New member
אגרול הגדולים !

איזה בעסה שזו הולכת להיות הופעה אחרונה כי זה פשוט כיף לשמוע את super's ready live, או לשמוע קטעים מsnow goose ועוד ועוד.ואני יודע שזה יגמר, יעבור המון המון זמן עד שלהקה אחרת תעשה כזה דבר, לא לדבר על הרמה המוזיקלית של חברי הלהקה (לטלמור שלום), אני גם מת על החומר המקורי של הלהקה. ירון אני חייב לשאול אותך משהו , אני מת על החומר המקורי, אבל אני גם מת על הקאברים , אי אפשר לעשות הופעות של 4-3 שעות מעורב, זה פשוט כיף לא נורמלי ואי אפשר לקבל את הסיפוק הזה מאף להקה היום בארץ !! ז

yaronbarb

New member
הכל אפשרי אבל

כפי שכבר אמרתי בעבר - הלהקה מתרגשת ורעבה להופיע עם חומר מקורי להוציא אלבום ולבטא את עצמה. בינתיים אין מה לדאוג הולכת להיות הופעה ענקית עם המון דברים חדשים וישנים ולו רק בשביל זה שווה שזו תהיה הפעם האחרונה. נ.ב בעוד 20 שנה כשתקום להקה בשם סצ'ואן ותעשה קאוורים של EGGROLL מן הראוי שיהיה גם חומר מקורי ללהקה ולא קאוור לאגרול עושים ג'נסיס...
אגב נראה לי שבכל מקרה יהיה קשה לחברה להיפרד מספר'ס או מ the Knife שהפכו לנכסי צאן ברזל (הייתי חייב להשתמש במונח הזה אחרי ששמעתי תוכנית רדיו על ביאליק...) כך שתמיד יהיה שווה לחכות להדרן....

MajorWinters

New member
חבל מאוד שאחמיץ../images/Emo19.gif

בשבילי באר שבע היא גם צפון! תכננתי טיול שלם. ואגב, הגיל לא משחק תפקיד דווקא, אבל 90% מהקהלים של אגרול וניצנים לא חופפים...

למעלה