אגרול תאילנדי?

Jevomil

New member
אגרול תאילנדי?

היי
, מישהו מכאן הכין פעם אגרול תאילנדי טבעוני?, אם כן, אז אתם יודעים אולי איפה ניתן לקנות את עלי הבצק? תודה

bevit

New member
שרשור: נקניקיות סויה / טופו

התאכזבתי לגלות אתמול שנקניקיות טופו (גם של טבעול וגם טופו טבע של זוגלובק) מכילות חלבון ביצה. האם יש אלטרנטיבות?

Neta558

New member
לא בתחום הנקניקיות

אפשר רק להציק לזוגלובק במכתבים ולקוות שהם יחזירו את הנקניקיות הטבעוניות...

dylan

New member
יש גם בתחום הנקניקיות..

מישהו (לא זוכר מי, מצטער) אפילו הזכיר את זה לא מזמן בפורום וגם לי יצא לראות בחנות טבע נקניקיות סויה בלי ביצים, של חברה חול"ית (אולי טופוטי? לא יודע.. ממש לא זוכר את השם..).. אם אני לא טועה זה בא באריזת ניילון של שמונה (אולי 10) נקניקיות וזה יקר יחסית.. אולי אני אבדוק מחר ואחזור עם עוד פרטים
אוף.. לכתוב את ההודעה הזאת היה מתיש כמעט כמו קריאת שלושת הודעות הלשאול-להשאיל בשרשור למעלה..

Neta558

New member
איזה בצק צריך?

בצק עלים אפשר למצוא בסופר בחבילות קפואות. יש גם אגרולים מוכנים טבעונים שאפשר לקנות, אבל בהחלט נראה לי יותר אקרקטיבי להכין
וברוכ\ה הבא\ה לפורום!
נטע

yaeltal

New member
עוד אפשרות לבצק

(אולי המתאימה ביותר כיוון שנועדה בדיוק למטרה זו) היא עלי אורז לאגרול, שנמכרים בחנויות למוצרים מהמזרח.

Neta558

New member
חנויות למוצרים מהמזרח?

כל מה שאני מצליחה להתאים לתיאור הזה זו מכולת סינית מוזרה שפגשתי במקרה בראשל"צ...
אי אפשר למצוא עלי אורז בסופר\חנויות טבע\אחר? נטע (זאת היתה מכולת ממש ממש מוזרה!)

yaeltal

New member
אני לא חושבת-

לא בסופרים סטנדרטיים בכך אופן.. גם לא נראה לי שבחנויות טבע. מה רע במכולת מוזרה? במקומות מוזרים אפשר למצוא דברים מוזרים (כמו עלי אורז..) אבל אם היא ממש הבהילה אותך, אני דיי בטוחה שאגרולים יכולים לצאת טעימים גם מעלי סיגארים שתמצאי בסופר.

Neta558

New member
עם המכולת המסוימת הזאת יש כמה בעיות

היא בראשון, ואני בכלל לא גרה שם. פשוט נתקלתי בה שנה שעברה, היא הייתה ליד הסניף בו הדרכתי.
היו שם המון מוצרים מוזרים, וקשה היה לפענח את הרכיבים. חרקים וחיות אחרות היו יכולות להמצא בקלות בתוך שקיות של חטיפים "אקזוטים", כך שלא רציתי לקחת סיכון...
זה תמיד נראה כמו מקום של עובדים זרים שלא אוהבים ישראלים שנכנסים לחנות שלהם. אבל זאת כבר סתם הרגשה שלי (מבטים מפחידים חטפתי שם...)

yaeltal

New member
הבנתי את הבעייתיות..

אבל אני בטוחה שייצא בסדר גם עם בצק לסיגארים..

f rat1

New member
יש מכולת סינית בתל אביב

והקטע המצויין הוא שיש לה גם אתר באינרנט!!! יש להם המון מוצרים מ-ע-ו-ל-י-ם מסין, תאילנד, יפן וכו´. מה שטוב אצלם זה שהם עושים משלוחים עד הבית (רק 15 ש"ח למשלוח!!!), ויש להם המון דברים שאי אפשר למצוא בסופר רגיל! מומלץ בחם!!!

k hut

New member
בצק עלים לא מתאים!!

הכנתי המון פעמים אגרול טבעוני, פשוט וקל! תחפש שני מוצרים: 1. בצק "פילו", בצק דקיק שקשה לעבוד איתו אבל מצויין לאגרול 2. בצק לסיגרים, אותו העיקרון אבל קצת יותר עבה ולכן יותר נוח לעבודה. אפשר להרטיב אותו קצת עם שפריצר ואז הוא יותר נוח לעבודה. אם תצטרך מתכון - תגיד!

Neta558

New member
מתכון מתכון! ../images/Emo13.gif

אני אשמח, וגם המאמרים
אגב, חייבים לטגן את האגרול או שאפשר להכין גם בתנור? מנסה לטגן כמה שפחות בימינו... נטע

k hut

New member
מתכון בדרך....

אני מחפש היום ומעלה לפורום ברגע שהוא אצלי...

k hut

New member
../images/Emo67.gifכמו שהבטחתי...

מקווה שזה לטעמכם, כמובן שתמיד מומלץ לשפר לפי הטעם האישי.

למעלה