אגסיל הי

טילי66

New member
אגסיל הי

אין כמוני שיכולה להבין אותך.אני מבינה שיש לך ילדים עוד בבית אצלי כבר כולם גדולים ונשואים ונכדים התמיכה גדולה אבל שום דבר לא פשוט החיים לא מאירים פנים מחלה קשה ואכזרית.אני מחכה לפגישה כדי שנפסיק להיות אלמונים. תודה על החיזוק מי יתן שנתחזק יחד על מנת לשרוד את החיים.חיבוק תמי

אגסיל

New member
../images/Emo201.gifתמי יקרה,

יש לנו 2 בנות בוגרות ונשואות. הבכורה חזרה בתשובה ומגדלת 7 ילדים (ה-8 בדרך). הבת הצעירה חייתה 8 שנים בטורונטו קנדה ועכשיו חזרה ארצה עם משפחתה - בעל ו-2 ילדים קטנים בני 4 וחצי ושנה וחצי. מזה 4 חדשים מאז שהגיעו ארצה הם גרים אצלנו. מחפשים עבודה ואח"כ גם מגורים. ההתמודדות היום יומית ממש לא קלה למרות השמחה להיות עם הנכדים. אבל בכל זאת הקושי היום יומי עם האמא והבעל הוא שלי פרטי, ולא משנה כמה חיזוקים אקבל מבנותי, מי שמתמודד הוא אני כשאני רואה את בעלי מתדרדר יום אחר יום ואת אמי שכבר לא מכירה אותי ולמרות זאת אני אצלה כמעט כל יום ויוצאת עם מועקה כבדה כשאני רואה מה קורה לאשה הנפלאה ולאמא הנהדרת שכאן קוראים לה אמא א'. מאד נעים לי לקרוא ולכתוב כאן, כולם כמעט נמצאים במידה זו או אחרת באותה סירה ולכן קל יותר להבין אחד את השני. גם אני מחכה מאד לפגישה על מנת להכיר פנים אל פנים ולהפסיק להיות אלמונים - כמו שכתבת. תמי, שולחת לך חיבוק וממשיכה לחזק ולהתחזק לילי

למעלה