אג'נדה בקסריה.

מאקי

New member
אג'נדה בקסריה.

די תמוה.. בדרך הביתה מתל אביב לפה.. עצרנו. אני רציתי סושי ומרק והוא על הסלטים. הסושי היה קומבינציה של 12 יחידות. אכזבה אורז משלשום עם אצה שגולגלה במקרה הטוב בצהרים. חבל. פעם היתה סושיה שווה . המרק היה טוב.

אחשל

New member
../images/Emo12.gif מפתיע...

אכלנו שם ממש לא מזמן בסושיה והיה מצויין, כרגיל. אמנם את אקי המאסטר לא ראינו שם כבר די הרבה זמן אבל לא הרגשנו ירידה ברמה. כל הביקורים שלנו היו בערבי אמצע שבוע, ותמיד די עמוס שם, אבל אין לי מושג איך הם בשעות מוקדמות יותר..

גסטרו

New member
ודוקא תכננתי ללכת לשם השבוע

עם תושב בנימינה שעדין לא חגגנו את יום הולדתו שחל באוגוסט . לאן נלך ?

ssyוM

New member
מה עם גאיה ../images/Emo35.gif

למען האמת טרם ביקרתי במקום אבל שמעתי עליו ביקורות לא רעות . ביקרתי השבוע ב"קנטרה" בגן שמואל והופתעתי
, התפריט שודרג והמנות היו מצוינות .

ל"ספארקס" בשדה יצחק

לאכול את ה"למפבורגר" ולשבת במקום מקסים. ממביני דבר ובשר שמעתי דברים מצויינים על "פאגו" (אני לא בטוחה שזה השם המדוייק) בזכרון. ואולי אפילו "פיצ'וטו בזכרון. (אף פעם לא הבנתי מה אתם מוצאים באג'נדה)

גסטרו

New member
אז ככה- גאיה היא מסעדת הבית של

החוגג בהיותו תושב בנימינה, אכלתי שם בחברתו פעם אחת והיה טוב, לאחרונה קראתי בקורת קוטלת באחד הפורומים פיצ'וטו אפשרות טובה אם כי גם היא זוכה לבקורים לא מעטים של הנ"ל נותר לי לפתוח את המפה לבדוק איפה זה שדה יצחק , רציתי לקחת אותו למקום חדש עבורו . תודה תודה

ssyוM

New member
ספארקס מעולה ...

יש קצת נסיעה מבנימינה משהו כמו 20 דק'+

אחשל

New member
האבן מונחת לה בתנור ../images/Emo9.gif

מתחממת ומתקררת לפי השימוש, וממלאה את תפקידה מצויין
ואם את חונה שוב במינאטו, אל תהססי לחלוק איתם את הביקורת, מהיכרות האיכות חשובה להם מאוד, וכך גם שביעות הרצון של האורחים שלהם.

אחשל

New member
אם אתם מתכוונים ללכת בערב...

אכלתי סושי בלא מעט מקומות וזה בין הטובים. אולי זה לא מגיע לצמרת היפניות בארץ (אונאמי
) אבל הדגים תמיד טריים, ההכנה מול עיני היושבים על הבר מרתקת ומענגת, והתוצאה טעימה ומהנה.

גסטרו

New member
לא בערב, בצהרים . בעלי אכל שם

כולל לפני מספר ימים בצהרים , נהנה מאד אבל בסושי הוא טירון כך שאיני יודעת אם לסמוך עליו בענין זה. יש לדעתך הבדל בין צהרים לערב שם ?

רוניM

New member
היי! גם אני מחנה שם פעם בשבוע! ../images/Emo13.gif

צריך להעביר לשם את מפגש הפורום
חחח האמת היא שאני אכלתי פעם אחת בלבד את הסושי של מינטו... וממש ממש הספיק לי... סושי בינוני מאד מאד... וגם "כשר"... אויש המילה הזאת!
לגביי "גאיה" - שמעתי ביקורות לא מחמיאות בכלל... כולל ארוחה שרדפה את הסועד למשך כל היום בשירותים...
לא נעים... והיי! מה זה ספארקס? הכיצד אינני מכירה??? מחדל!

ssyוM

New member
כן , זו בעיה במינטו...

תלוי באיזה יום נופלים עליהם .

מאוד ממליצה על ספארקס

מקום מאוד נעים עם אוכל מאוד טעים. יינות בוטיק ישאליים טעימים ולא נורא יקרים. קינוחים מומלצים למשל הקדאיף בקרם גבינה ושוקולד בלגי לבן. שווה הלגיע אפילו מתל אביב הרחוקה

גסטרו

New member
האם יש לך קשר אליהם ? !!!

פעמים המלצת באותו שרשור, פעם אחת הספיקה לי .בררתי , וכתבתי שהם סגורים בצהרים ולארוחת צהרים התכוונתי . תודה

כתבתי לרוניM

שהיא כתבה שאינה מכירה. לא צריך להתנפל צריך רק לראות לאן ההודעה משורשרת ולבדוק מה כתוב בהודעה. (ולא אין לי קשר אליהם) לילה טוב ורגוע.

למעלה