"אגן שבור לרסיסים"

Gixxer600®

New member
"אגן שבור לרסיסים"

ושבוע אחרי שבוע הם פמפמו עד בלי נוח פעם אחת ילדה קטנה ופעם גופה. עלו על הילדה גמרו כמו ים נשבו כמו רוח. תינוק אחד מביא כזאתי צרחה. ובאותה שנה הבאתי לך כינים, גברים עושים דברים כלל לא מוסריים. החבורה מילאה פגית בתחנה המרכזית, מילאנו את הראש בחלומות אנאליים. אני כלל לא בטוח שפעם זה קרה לנו, הכל כמו סרט של הנשיא, כמו MZ מסטול, היו לנו באהבה שלנו רגעים אנאליים, בחלומות היו לנו כמה אגנים. "איפה שוברים?" שאלת אותי, בתחנה המרכזית, בתוך אגן מאוחה, נשמע אותם אז ישבר האגן לרסיסים. הם פמפמו זה הכל, למדנו את הקצב, שלושה ימים בתוך אגן שבור כמו שדה קרב. שם למדנו לפמפם, כי אסור היה אצל המאסטר, פמפמנו עד שמישהו ישבור את הגב. עד שמישהו ירגיש כאב, עד שמישהו יגיד אני קם ועוזב. שנות השישים התנפנפו להם כמו השתן שלי ברוח, מהפורום לביתן, משם לאיזה מחנה מרוחק, אני יושב סופר 20 שנה אגן פצוע, מרוב כRובי, מרוב נשיא מMZ אחד. ושנה אחרי שנה הבאתי למאסטר פגית, כמו מתנה במקום האגן שלי, החבורה שברה אגנים עד שהשוטרים אמרו: "מספיק", עד שהאגן שלנו נשבר לרסיסים. הם פמפמו זה הכל... אני קם ועוזב תפורום, כפות כמו בזינזאנה, גם בקיטש יש שמץ של אמת, הכל הולך. אני משאיר להם תפורום, את האגן השארתי שמה, שבור לרסיסים, מוטל ליד MZ הם פמפמו זה הכל... לחבורה.... לפי לב שבור לרסיסים - שלמה ארצי

caRnaf

New member
ג'יקסר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gifדמעות בעיניים

למעלה