אגם עכשיו בלא נפסיק לשיר ערוץ 2
ש שרון והעולם שותק New member 23/11/05 #2 ראיתי אותה כפרה עליה ../images/Emo99.gif איזה מושלמת אייך היא ניראתה פשוט כוכבת!!! ממש מתאים לה קוקו גבוה!
ראיתי אותה כפרה עליה ../images/Emo99.gif איזה מושלמת אייך היא ניראתה פשוט כוכבת!!! ממש מתאים לה קוקו גבוה!
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/11/05 #3 כע ראיתי../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif ומי שרוצה בערך בעוד שבוע אני ישים את הקישור להורדה בפורום כי הקלטתי את זה ויש לי כבל שאפשר להעביר מהוידאו למחשב אבל אני לא יודעת איך משתמשים בו אז עד אז תחכו
כע ראיתי../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif ומי שרוצה בערך בעוד שבוע אני ישים את הקישור להורדה בפורום כי הקלטתי את זה ויש לי כבל שאפשר להעביר מהוידאו למחשב אבל אני לא יודעת איך משתמשים בו אז עד אז תחכו
נ נויוש חולה על מאיה New member 24/11/05 #6 ראיתי ../images/Emo99.gif מדהימההה !! עם חולצה ירוק-זית ג'קט ג'ינס וגינס בהיר קוקו אסוף גבוה עם בננה קטנה בשיער עגילים חישוקים עבים מזהב ואיפור מדהים ! ניסיתי לצלם אבל לא יצא =/
ראיתי ../images/Emo99.gif מדהימההה !! עם חולצה ירוק-זית ג'קט ג'ינס וגינס בהיר קוקו אסוף גבוה עם בננה קטנה בשיער עגילים חישוקים עבים מזהב ואיפור מדהים ! ניסיתי לצלם אבל לא יצא =/
ט טל ועדי1 New member 25/11/05 #10 =[ לא יכולנו לראות..!!! יש שידורים חוזרים?????????? אתמול הייתה מורן גרוס????
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/11/05 #11 כע../images/Emo13.gif, מורני יהתה אתמול../images/Emo13.gif