אגם בצופית גרנט!!!

אגם בצופית גרנט!!!

טוב זה בעיקרון שירשור תגובות על היום אבל זה גם תיזכרות ביגלל זה פתחתי מוקדםםם
אוקיי אני מזכירהה.... היום זשעה 23:33 ערוץ 7 בהוט גל התגובות לכאןן

חלי 66

New member
חבל שפתחת חדשש

השירשור הישן עדיין פה הוא אפילו לא ירד למטה.

hila846

New member
תודעעע:]../images/Emo80.gif

אולי אם אני אוכל אני אלך לסבתא שלי לראות

הצילו איזה שלמותתתתתתתת../images/Emo99.gif

יוווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאוווווווווו עוד שניה הייתי מתהה איזה מושלמתתת
חחחחחחח היה פשוט מצחיק חחחחח כל שנייה אגם רקדהה
ואיזה שלמותתתת

N A D U

New member
אני כן

ראיתי ואפילו גם הקלטתי יש לי את כל התוכנית אבל הקלטתי מאמצע התקציר העיקר שיש לי את כל התוכנית הזאת אני כל כך אהבתי אותה שם איזה מזל שיש לי הוט ויש לי את זה סוף סוף בוידיאו

ואיי את יכולה לעזור לי במשהוווו?../images/Emo12.gif

פליזזז יוואו נאי חיבת עזרהה אני לא יכולה להקליט ערוץ 7 אני לא מצליחההה התקשרתי להוט ואמרו שצריך לכוון בבית ואיפשררר
זה לא פועללל אבא שלי ניסה 800 פעםםם איך הצלחת להקליטט? בבקשה תגידי לי אני רוצה להקליט את השידור חוזר שיש באמצע הלילה

N A D U

New member
מתוקה

אם יש לך וידיאו אז את צריכה לכוון את הטלוויזיה לערוץ של הוידיאו ואז תדליקי ת'טלוויזיה לערוץ 7 את הממיר ואז תלחצי על ההקלטה אני הצלחתי להקליט אבל רק מאמצע התקציר אבל יש לי את כל התוכנית

וואיי איזה מדהימה היא היתה:]../images/Emo204.gif

אני ודודה שלי בכינו שהיא דיברה על אביה
היא אמרה שמה שנשאר לה ממנו זה יומן. ואז היא התחילה לבכות. וצופית שאלה אותה : "יומן שהוא כתב על עצמו?" ואגם עוד יותר בכתה וענתה : "הוא כתב לי" כל כך בכיתיייייייי
איזה מדהימה היא היתה
ושמתי לב שאחרי שהיא יצאה מהמים האלו היא היתה יותר יפה מאשר עם איפור
והיא לא אמרה על תום אבני בן זונהה היא אמרה את זה על הכדור בסנוקר שלא נכנס לה לתוך החווורר
וצופית שאלה אותה עם הלב שלה שבור (זה היה יומיים אחרי שהיא ותום נפרדו) והיא אמרה שכן. אממ אם תרצו שאול משו תשאלו כי אני זוכרתכל פרט
הדס

למעלה