אגירת מים

עדניX

New member
אגירת מים

קראתי לאחרונה על עיצה של מישהו לאגור את המים מהאמבטיה כיורים ומכונת הכביסה ע"י משאבה חשמלית שקונים בהום סנטר לדוג', לתוך מיכל ולהשקות את הגינה עם המים. אין לי מושג איך אפשר להשקות את הדשא בממטרה , האם יש דרך לחבר את צינור הממטרה למיכל?

סביון1

New member
לא יודעת לענות אבל

אני מקוה שברור לך שלפני שאוגרים מי כביסה ואמבטיה צריך לעבור לשימוש בסבונים אקולוגים. אחרת הגינה שלך תיהרס.

maybesure

New member
אין מצב

אני משקה עציצים וצמחים בגינה במי שטיפה שמכילים אקונומיקה, פנטסטיק, סבון כלים וכו'. הצמחים בריאים ושלמים. האדמה מסננת הכל. מכירה אנשים שמוצאים את המים ישירות לגינה והגינה שלהם ג'ונגל! ועוד יתרון שחלק שחלק מחמרי הניקוי הללו משמשים כדוחי חרקים ומזיקים.

נועם@בת

New member
רק לא באג'אקס

פעם היתה לנו בחצר גדר חיה. את מי שטיפת הרצפות הקפדתי לשפוך על הגדר החיה עד שהשיחים האומללים התיבשו
. גם השקיה נמרצת ושני חורפים גשומים לא הצליחו לשקם אותה. מה שכן, את העשבים בגינה זה פחות מרשים. בתיה

maybesure

New member
אין לי תשובה כרגע

אבל מקווה בתוך שבועיים שלשה להגיע לבקר חברים באחד המצפים בצפון, הם עשו מערכת מים אפורים ביתית, אנסה לצלם ולשמר את ההסברים ולהעלות לכאן.

נירה63

New member
אצל חברים בגליל משקים בצורה כזו

הם קנו מכשיק/מתקן שמסנן במידה מסויימת את המים העוברים מהמקלחת והשירותים, ישנו סינון במאין משאבה הנמצאת בחצר מאחורי האמבטיה הגדולה שלם.(אינסטלטור סידר להם) ומשם בצינור מתחת לקרע, שגנן סידר ישנה השקייה המחוברת אל צינורות וטפטפות בגינה. מראייה מקרוב זה נראה מעולה, חיסכון של מים, בכלל בגליל זה מאוד מקובל השימוש החוזר של מים להשקייה שכן הגינות יחסית גדולות מאילו שבעיר. מציעה לך גם להכנס לפורום העוסק בגינון.

למעלה