אגיד לכם ת´אמת

שמוצקין

New member
אגיד לכם ת´אמת

נשבר לי כבר לשמוע את ה"שמאלנים" העשירים והשבעים מתבכיינים על על קצבאות הילדים. תגידו תודה שיש לכם הכנסה שאפשר לנקות ממנה מס. יש הרבה במדינה שאין להם הכנסה כזאת. אני מתומכי מרץ המעטים שהיו בעד הרחבת קצבאות הילדים. הסיבה: אני לא יכול להגיד לילד עני :אל תאכל אל תלבש בגדים נורמאליים ואל תקנה ספר לימוד.את תקציב ה"בטחון" יש לקצץ לא את העזרה לעניים. תמיד אני שומע את היאפים מוצאים תירוצים לא לעזור לחלשים בטענה שצריך לעשות משהו יותר יסודי כמו חינוך,(חה חה חה חינוך יוצר פערים לא סוגר אותם).זה רק תירוץ לשמור את הכסף לעצמם. נדב בן מרדכי

golin

New member
נכון

זה באמת תירוץ להשאיר את הכסף אצל מי שיש לו כסף. למעשה אני לא מתביישת בכלל לומר שאני מעוניינת שהכסף שלי ישאר אצלי ולא ילך למי שאין לו. כמובן שאין דרך להשאיר את כל הכסף שלי אצלי, אבל בהחלט לגטימי להלחם לשמור על כמה שיותר. אני לא מתנגדת לחוק כי הוא מעודד עוני. זהו חוק סוציאלי שמשפיע על קפיטליסטים ולכן הם מתנגדים.

עידו10

New member
אתה צוחק נכון?

אתה לא חושב שפתרון יותר טוב הוא להפסיק את המימון לחרדים כדי שהם יתחילו לחשוב אם הם באמת יכולים לתמוך בכל כך הרבה ילדים? הסיבה היחידה שחרדים מייצרים ילדים בקצב רצחני שכזה הוא שאנחנו ממנים אותם, וכל זמן שנממן להם את הילדים הם ילדו כמה שהם יכולים. חינוך יוצר פערים?? מאיפה הבאת את הרעיון הזה? דווקא החינוך הוא הדבר שיכול לגרום להם להתחיל לעבוד, להרוויח את הכסף בעצמם ולא לחיות מכספי המיסים שלנו. אני מבין שאתה בעד סוציאליזם חברתי, אבל אל תשכח שחלק ניכר ממנו הוא גם החינוך! הפערים שיש לצמצם אינם רק פערים כלכליים, אלא גם חברתיים וחינוכיים, וזה חומר של בית ספר, ולא צריך לדעת הרבה כדי להבין אותו. ודרך אגב, לא השמאלנים ה"שפעים והעשירים" הם אלו שמתבכיינים על הקצבאות לחרדים, אלא השמאלנים הרעבים והעניים שחושבים 100 פעם אם הם יכולים ללדת ילד כי הם בקושי גומרים את החודש, וה1000 שקל שיורדים להם מהמשכורת כל חודש יכלו ללכת למטרה טובה, ולא למימון אברכים. אני מציע לך, ערוך בדיקת מצב, אל תזרוק האשמות שווא ושים לב מה חשוב יותר- לממן אברכים או לממן אזרחים יצרניים.

עידו10

New member
אולי עכשיו...

******************************** הקפצה ********************************

למעלה