אגזוז לחץ בדיזל??

oz35

New member
אגזוז לחץ בדיזל??

האם זה אפשרי להשים אגזוז לחץ ברכב דיזל ? ואיזה רעש יהיה ?האם יהיה טוב לאוזן או יותר מידי כמו הרעש של המנוע ??? [האוטו שמדובר סופר לנסר דיזל מנוע 2000}

shahf

New member
א. למה? ב. אין אגזוזי לחץ למכוניות

לא לבנזין ולא לדיזל.

enigo

New member
יש לך טעות בסיסית

לכל המנועים יש אגזוזי לחץ, לא בכולם הם משפיעים באותה מידה, אבל בתכנון מערכות הפליטה של כל המנועים יש התחשבות בלחצים במערכת (או לפחות צריכה להיות). מה שכן, השפעת החלפת האגזוז על מנוע מוגדש (ואני מניח שמדובר במנוע טורבו דיזל) קטנה מאוד.

oz35

New member
אני רוצה שיהיה לי רעש יפה מהאגזוז

אולי קוראים לזה אגזוז פתוח אבל השאלה אם זה אפשרי במנוע דיזל כי יש לו רעש חזק מהמנוע?????????

RaananHs

New member
מעניין..

כבר שמעתי דיזל מוגדשת עוברת לידי עם חתיכת אגזוז לחץ, שהעיף לי את האוזן, אבל לך תדע כמה עלוב זה יישמע בטורים נמוכים. הרי הדיזלים מתפארים באופי הכי גרוע כשזה נוגע לרעש מנוע.. אם אתה כל כך להוט תנסה, רק אל תשכח שזה לא עובר טסט, או כל בדיקה משטרתית רנדומלית.

TalElite

New member
OZ35 תן לי לנחש

נכון שאתה עוד אחד מעשרות ערסים חסרי תועלת שמסתובבים ברחובות, בחורף עם חלונות פתוחים והביצים קופאות לך - רק כדי ש-כ-ו-ל-ם ישמעו את המוסיקה "היפה" שלך ?? ואם כבר אתה עובר אז למה שלא תחריש לנו את האוזניים...... דיי לערסים במכוניות! צריך להוציא אותם מחוץ לחוק.

shahf

New member
כן, כאלה שיוצאים לעקפיה בלי להסתכל

עם הBMW שלהם ואח"כ מחסלים משפחות או כמו שקרה שבוע שעבר גם אותי כמעט. למרות שקשה לי לראות BMW זקנה (בת 12 לפחות) יוצאת שלמה ממפגש עם מאזדה B2500

למעלה