אגזוזים..!

TheReverend

New member
כמו שכתבתי כבר

פתח מוטומדריך יש בו טל' של דוייטש - תתקשר ותקבל הצעת מחיר.

C O L T

New member
לא מדוייק

אני מתחיל להיות כמו מקסמקס (
וגם
), אבל זה לא ממש נורא, דווקא כבוד גדול, יעברו שנים עד שאני אלמד מה שהמקסיקני כבר שכח. 1. נזק משמעותי? שריפת שסתומים, אולי שיפוץ ראש בכמה אלפי שקלים, אולי יותר גרוע, אז מה זה נזק משמעותי? D9 עבר עליו? 2. צודק. לא מייד, אבל בהמשך אפשר להגיע גם לזה. 3. אפשר להרוויח יותר מ-2 סוסים, אבל כנראה לא עם דויטש. 4. תערובת תעשירה? מאיפה? לא יכול להיות. כיוון לא מספיק - חייבים החלפת דיזות, כדבריו של החכם מכולם, אלון אודלסמן שהסביר לי פעם את עניין.

C O L T

New member
מה לעשות

פנה למוסך רציני ובעל נסיון, תחליף את הדוד בלבד, אפשר לכזה של דויטש, הנשמע לא רע ואיכותי למדי בהופעתו. לאחר מכן בקש כיוון תערובת, כולל החלפת דיזות, מהמוסך, לא יקחו יקר.

ספייק ®

New member
הסבר מאלף, אבל ... ../images/Emo4.gif

מה תעשה במנוע עם הזרקת דלק ללא קרבורטורים? האם בהחלפת דוד בלבד באופנוע מוזרק גם אז תצטרך לשנות את מפת ההזרקה? או שהחיישנים של המזרקים "ידאגו" תמיד ליחס תערובת דלק/אויר אופטימלית?? כי תיאורטית, בהחלפת דוד על מנוע מוזרק אין צורך לבצע שום כיול, המנוע כבר יתאים את עצמו למערכת הפליטה החדשה ויגביר את זרימת הדלק בהתאם לזרימת האויר, לא? תקן אותי אם אני טועה. ספייק.

C O L T

New member
הכל תלוי במידת הפתיחות

ובמערכת ההזרקה. לרוב המערכת מפצה לבד, בלי בעיה, ואיכות התערובת נשמרת, לעיתים יש צורך בשינויים, איזה Power Commander נחמד.

ספייק ®

New member
כמו שחשבתי ../images/Emo45.gif

כמובן שזה יהיה תקף רק לאגזוזים חוקיים לכביש (אך עם סאונד משופר) ולא לאגזוזי מירוצים פתוחים לגמרי, שם באמת תרצה גם "לשחק" עם מפת ההזרקה עם Power-Commander כדי לכוון את שיא הכוח ואת שיא המומנט לסל"ד מסויים. ב-99% מההחלפות במערכת הפליטה לדוד-חליפי מאת היצרנים הנפוצים בעולם (Arrow, Devil, Yoshimora, Akropovich, Laser, Micron ועוד...) על אופנוע מוזרק, לא יצטרכו לבצע שום שינוי במנוע. מה שכן, ייתכן מאוד שינוי מורגש בצריכת הדלק (לרוב לרעה!), מה שאומר שההוצאה הכספית אינה מסתיימת ברכישת הדוד החדש ...
ספייק.

OMERTLLF

New member
חיזוק ותיקון...

זה תלוי , האם ישנם חיישני פליטה (הכוונה באגזוז עצמו) או שלא. כל עוד אין חיישן פליטה מערכת ההזרקה לא תפצה על החלפת הסעפת / אגזוז. לעומת זאת היא תפצה במקרה של החלפת פילטר אויר מאחר ותמיד יהיה חישן כניסת אויר

../images/Emo93.gif../images/Emo163.gif

כמובן ,דור = דוד.... בהחלט אתר מומלץ בכל אופן ,גם פומי המליץ אפילו

למעלה