אגזוזים..!

v rossi

New member
אגזוזים..!

אני רוצה להחליף אגזוז ל-GS. הוא נראה קצת מפורק ומשמיע רעשים מגעילים של מתכות רועדות! גם כשהטורים נמוכים והאופנוע מדלג מעל מכשול קטנטן יש רעידות של מתכות מבפנים. בקיצור, נמאס לי ממנו אני רוצה אגזוז טוב ואופנוע עם סאונד יפה. על מה אתם ממליצים? איך זה הולך? הכי חשוב- באיזה טווח מחירים? עכשיו נזכרתי לחפש אולי משהו במאמרים אבל אם כבר כתבתי את כל זה- יאללה נשלח..
תודה מראש.

v rossi

New member
אחלה!... אבל-

זה ממש לא אומר לי כלום.. מזה? יש לו תכונה מיוחדת? מה המחיר שלו? תמונה? איפה קונים\מתקינים?

SCOOTERMAN

New member
כך זה נראה

ואם תבקש יפה תקבל אותם ביחד עם הצפרדע כולה.

guts

New member
../images/Emo99.gif

אם כבר אז עוד עבודה של זורסטק

SCOOTERMAN

New member
גוצי (זה כינוי של כבוד) אם כבר אז

תביא איזה קובץ סאונד

guts

New member
../images/Emo9.gif

יש מצב להעלות אחד כזה פה בכלל?

guts

New member
טוב להעלות קבצי סאונד לתפוז אי אפשר

אבל, למעוניינים לשמוע פה כמה אגזוזים יפים (אני יודע שאני נהנתי) אז הנה הקישור המצורף

v rossi

New member
חבר'ה רצינות בבקשה.

אני באמת מת להחליף אגזוז. מה אתם אומרים? כדאי? מה אומרים כל אלה שהצגתם? המחירים? המקום? (אגזוזי לחץ?!)

guts

New member
ברצינות?

לך תקנה אגזוז של דויטש לא צריך יותר מזה. אגזוז לא גאוני ולא יוסיף לך כמעט כלום מבחינת כוח (אלא אם תתחיל לשחק עם הקרבורטור אצל המוסכניק שלך או פילטר אויר וכו' וכו' וכו') אלא בעיקר תשומת לב נוספת מבחינת הרעש. האגזוז לא יקר מחינת המחירים בשוק וזה מכיוון שהוא האגזוז הפשוט ביותר שיש למכירה פה בארץ לעומת הרציניים יותר (יושימורה,מאזי,זורסטק וכל השאר) מה גם שהרציניים יותר מתאימים בעיקר לאופנועים הגדולים יותר.

למעלה