אגזוזים!

kobix1

New member
אגזוזים!

היום הרכבתי לאמריקאית החדשה שלי אגזוז ניקל חדששש ויפה ושלם... כשרציתי להכניס אותו למקומו יצאו לי משם 2 חתיכות ברזל האם זה משמש לאטימה?? יש פה בכלל מישהו שיודע למה אני מתכוון כי הרכבתי את האגזוז החדש בלי זה!~!

kobix1

New member
וזה עובד יופי!

התנעתי אותה היום עם האגזוז החדש ! אחרי שחיזקתי את החבקים! עובד פצצה חיפושית שקטה ויפה עם אגזוזים ניקל !!!

ofir_y

New member
קוביקס!!

מה עם האגזוז לבטי? אני חייב מערכת חדשה!

kobix1

New member
אז ככה !

אופיר אני מצטער אבל היום נתתי את כל החיפושית שהיתה לי יחד עם האגזוזים שלה ! מה גם שזה בכלל של מנוע 1300 אז בין כו הם לא היו מתאמים בקשר לכל השאר זה חלק ממש קטן מין טבעות עם רשת ברזל שפשוט אוטמים בצורה טובה יותר את יציאת האויר בנתיים עובד יופי האגזוז ניקל אני מתכוון לפיפים היוצאים ממנו חדשיםםםם לגמרי

ofir_y

New member
לא נורא, תודה בכל זאת ../images/Emo13.gif

אני אלך בהזדמנות לא.ש

EranR

New member
אגזוז ניקל?

הלו kobix1 למה אתה מתכוון באגזוז ניקל? ומהן 2 חתיכות הברזל? - לא ניתן להבין מהתיאור שלך בדיוק למה הכוונה. מצ"ב לינק של חלקי האגזוז, אולי הלינק יעזור לנו לתקשר.

roni marino

New member
תזהר

קובי , אם אתה מדבר כל המשרוקיות ( שני הצינורות ) אז יש מן רשת בפנים אולי היא יצאה !

EranR

New member
Kobix

החלק שמסומן באות H - מדובר בבנדים (חבקים) אשר מחברים בין הדוד של האגזוד ל-2 חלקים: פרה היטרים (Pre-heaters) ולפיפים מצופי הניקל (pipes). 1. החיבור בין דוד האגזוז ל- Pre-heaters: בעיה - בטמפ´ סביבתית נמוכה קיימת בעיה של התעבות תערובת הדלק/אויר שנוצרת בקרבורטור וזורמת דרך הסעפות לכיוון הצילינדרים וכתוצאה מכך לצילינדרים מגיעה תערובת ענייה מידי. פתרון - מנוע החיפושית מפנה אויר מחומם מאזור סביבת האגזוז, על מנת להעלות את טמפ´ האויר אותו יונק המנוע וכתוצאה מכך שיפור יכולת הנשיאה של תרסיס הדלק בתערובת. 2. החיבור בין דוד האגזוז ל- Pipes: את הגזים, בלחץ גבוה, שמשתחררים כתוצאה מיצירת הפיצוץ בתוך בוכנות המנוע יש לשחרר בצורה מבוקרת, על מנת להקטין את רעשי הפיצוץ לשם כך תוכנן האגזוז (עמעם). הפיפים הם חלק אינטגרלי מעיצוב האגזוז, ויש להם תפקיד בעמעום רעשי הפליטה. כמו כן, לפיפים הכפולים יש אימפקט עיצובי מאפיין למנועי ה-VW החל מהחיפושיות דרך הטרנספורטר וכלה ברכבי בפורשה - כולם מאותה משפחה. Kobix - בהנחה שאת הפיפים חיברת, כנראה שלא חיברת הפרה היטרים, המנגנון הזה משולב בווסת בפילטר האויר (המווסת את ערבוב אויר החם מסביבת האגזוז עם אויר קר מסביבת המנוע). לא כל בעלי החיפושיות מקפידים על תקינות מערכת זו - לשיקולך. בהצלחה, ערן.

roni marino

New member
ערן וקובי

אם הוא לא היה מחבר נכון את צינורות החום , כלומר לא מחבר בכל הוא שוכח לשים אטמים אז הוא היה מרגיש בבריחת לחץ ( שומע ) .

kobix1

New member
בכל מקרה

יש שם חבקים שמחזקים את כל העסק לא בורח משם אויר

למעלה