אגוזי או כיף-כיף?

נ ו ם

New member
אגוזי או כיף-כיף?

אני מזמינה אתכם לפצוח במשחק פורום ענק שמאז הNEVER המפורסם (שמשום מה התוצאות שלו עדין שמורות לי במחשב) לא נראה כמותו. למשחק קוראים "אגוזיאוכיףכיף" אתם בטח מכירים את הרעיון כל אחד שבא לו שואל שאלה בסגנון והאחרים עונים מה הם מעדיפים. (עוד דוגמאות - ים או בריכה, סנדלים או נעליים, ארוך או קצר וכו-וכו-וכו-וכו.) עכשיו למען הסדר הטוב שהשרשור לא יצא מכלל שליטה שימו
- מי שרוצה לשאול שאלת זה או זה ישרשר את ההודעה להודה הראשית (לזאת) ולא להודעות שמשורשרות אליה. מי שרוצה לכתוב מה הוא מעדיף ישרשר את זה לשאלה עצמה.

kedeman

New member
נעליים או יחפנות?

שימו לב שסנדלים זו לא אופציה!!!

אממ..

אני בד"כ עם נעליים.. אבל רגליים יחפות זה כייף! במיוחד בקיץ.. (מקור לאיוורור..
)

ה כוסית

New member
אין ספק...

יחפים (בתור אחד ששוכח איך קושרים שרוכים כל זמן הקיץ, וגם בחורף כשיבש)

s h e e p i t

New member
נעליים!

כעיקרון בבית עדיף להיות יחפים אבל בחוץ עדיף נעליים... כפות רגליים זה דבר מגעיל

נכון, אבל...

כפות רגלים זה באמת דבר מגעיל, אבל גם אצלי (שאני נמוכה) הן מספיק רחוקות מהפנים....

S a l i t

New member
יו את צודקת

בחיי אני פשוט חוטפת חלחלה כשאני רואה מישהו עושה משאז למישהו אחר ברגליים זה מעלה לי בחילה יאק

שי, אתה טמבל

אתה לא יודע שרוב הבנות בארץ סובלות מהמחלה הזאת??? כי כפות רגלים זה מגעיל!

נ ו ם

New member
שלי ממש יפות!

איך את יכולה להגיד דבר כזה? מחר אני מתכוונת בכל מקרה להשתלט על המצלמה הדיגיטלית של אחותי אז אני אשלח לכם תמונה שתבינו גם.

דווקא את זה לא המצאתי!

זה אופיר
הוא פוטפוב.. הפוביה מכפות רגליים אין לו הרבה בעיות עם נעליים.. כפות רגליים חשופות או עם גרביים מפריעות לו. אופיר.. הוא מתוסבך אבל הוא יודע שזה הכל מחיבה.. אולי מסימפוט אלה, בלי קשר לזה ששי הוא טמבל- לא כולן סובלות מזה! לפחות לא במידה שנחשבת לפוטפוביה

kedeman

New member
גם אסף סובל מזה!!!

אי אפשר לשבת על המיטות של הבנים בגרעין שלנו!!!! על המיטה של רועי בכלל אי אפשר כי הוא מפחד מלכלוך על המיטה של אסף אי אפשר לשבת כי הוא מפחד מרגליים (רק אם הרגליים לא על המיטה שלו) מה שמשאיר רק את המיטה של גולן כדי לשבת עליה (ולגזור בועות מסול....)

למעלה