אגודל מרימים?

אפרת_ח

New member
אגודל מרימים?

יש בזמן האחרון תשדירים, שילדים לפני שהם חוצים את הכביש יסמנו לנהגים עם האגודל. ראיתם ילדים עושים את זה ברחוב? הורים לילדים יותר גדולים, עשו על זה הסברה בבתי הספר לפני החופש? אני לא ראיתי.

מיכל@ל

New member
כן

אצל בת השמונה שלי העבירו כמה שיעורי הסברה שבסופם הם קיבלו ערכה של מדבקות+מערכת שעות+פרוספקטים המסבירים את הנושא.

דליה.ד

New member
גם אצלינו בבית הספר

כיתות א´-ו´ + גני הילדים במועצה האיזורית, למרות שבקיבוץ אין כבישים סואנים. זו הנחיה של משרד החינוך.

anat30g

New member
למדו את הנושא

גם אצלינו הם למדו את הנושא והביאו הביתה פרוספקטים והמון ניירות נוספים. ליד כל בתי הספר יש את השילוט של "פסים לב"... אבל בשום מעבר חציה ובשום מקום שבו ראיתי ילד מנסה לחצות את הכביש - לא ראיתי שהוא מרים אגודל....

דסי אשר

New member
לצערי, במדינה שלנו הוציאו כבר

מליוני שקלים, על נושא חינוך לנהיגה נכונה, להתנהגות נהגים והולכי רגל, אבל שום דבר עד היום לא עזר(אלא לגורמים המפרסמים, לאנשים שעבדו עם הרעיונות, שהביאו אותם = הרבה כסף). הנה דוגמא- הרעיון נחמד, אולי נכון, אבל גם אם הנהג יראה תשדיר שירות בטלוייזיה, ואני לא יודעת אם יש, ואם יהיה , - הוא יהיה בערוץ הראשון, שמעטים צופים בו - לא בדרך זו ישנה את ההתנהגות ה"נהגית" שלו. והילדים יעמדו בכביש, ולא יבינו למה הנהגים לא עוצרים להם? דסי

zimes

New member
הפרסומות שעל האוטובוסים?

אני לא יודעת כמה זה אפקטיבי, אבל אי אפשר לפספס את המידע.

מיכל@ל

New member
לא רק שלא אפקטיבי

חשוב להסביר לילדים שימשיכו לשמור על כללי הבטיחות הרגילים ויוותרו על הרמת האצבע שיכולה להתפרש לא נכון ע"י הנהג.

ריניני

New member
והפרסומות ברדיו -

מקריין אותם ההוא שעושה את המספר בטלטאביז. כל רגע אני מצפה שיגיד "או-אוו"

למעלה