אגדת הומה
S strahd New member 19/5/06 #5 מזל טוב!!! אני שמח שהחליטו ללכת על הכריכה הראשונה ולא המזוויעה השנייה שיצאה לפני כשנה-שנתיים. מי יתן וירבו.
מזל טוב!!! אני שמח שהחליטו ללכת על הכריכה הראשונה ולא המזוויעה השנייה שיצאה לפני כשנה-שנתיים. מי יתן וירבו.
W Wing Chan New member 19/5/06 #6 ../images/Emo45.gif הכריכות החדשות מזוויעות. במיוחד של קאז המינוטאור - WTF? אני כלכך שמח שיש לי את הגרסא הקודמת.
../images/Emo45.gif הכריכות החדשות מזוויעות. במיוחד של קאז המינוטאור - WTF? אני כלכך שמח שיש לי את הגרסא הקודמת.
M Mystic Dragon New member 19/5/06 #7 ../images/Emo2.gif הגרסא החדשה=שהוא רכוב על החמור? ואם כן, מה מכוער בה?! אחלה כריכה [והאמת שגם אהבתי את של הומא אבל לא חשוב...] מה הכריכה הישנה?
../images/Emo2.gif הגרסא החדשה=שהוא רכוב על החמור? ואם כן, מה מכוער בה?! אחלה כריכה [והאמת שגם אהבתי את של הומא אבל לא חשוב...] מה הכריכה הישנה?
M Mystic Dragon New member 19/5/06 #14 אחלה תמונה של הומה בנזונה של דרקון. לא מבין מה הבעיה. בקשר לקאז... בסדר, הכריכה החדשה באמת יותר יפה, וגם הפונט של הכיתוב עליה.
אחלה תמונה של הומה בנזונה של דרקון. לא מבין מה הבעיה. בקשר לקאז... בסדר, הכריכה החדשה באמת יותר יפה, וגם הפונט של הכיתוב עליה.
S someboddy New member 20/5/06 #16 לך תתווכח עם crysania מי יותר יפה, קאז או רייסטלין. זה יהיה מצחיק...
C crysania New member 20/5/06 #18 ../images/Emo12.gifקאז הוא מינוטאור.. מה כבר יכול להיות יפה במינוטאור?