אגדיר.

מאקי

New member
אגדיר.

השבוע.. אחהצ בערך 4.30... לאחר תערוכת היין.. 3 מבוגרים וילד. כנפיים שהיו מעולות חציל בטחינה וקלמרי היו הראשונות עם לחם מרוקאי. עיקריות אכדיר לאיש לי קטן עם אננס וטריאקי יותר ולילד מנת ילד הצימחונית חחח אכלה הפעם סלט עם חתיכות עוף שתודו שזה מצחיק.. שתיה קלה 249 שח לפני. הצבורגר טוב.. בעיקרון המבורגריה משופרת. בסיסי וטעים. לא אהבנו את השירות.. היה איטי להחריד ולא מקצועי. נחזור? אחרי שנגמור את סבוב כל האחרות בהרצליה... והנוער הצביע מפורשות בעד עד העצם .

מאקי

New member
גלידה . יוזי.

את הקינוח לארוחה... הוזמנו לכפר שמריהו יש במרכז הקטן חנות של יוזי המעדניה שהיתה בגן העיר ויש גם בסביון. הם יצאו בליין גלידות חדש חציו שמנת חציו סורבה 22 טעמים. הוזמנתי לטעימות עי אנשי המקום.. יחודן של הגלידות הינו בהיותן ללא חומרים משמרים ועשויות מהדברים האמיתיים... כאחת שמכינה בעצמה לא מעט ומחזיקה מכונת גלידה גם בבחת וגם בביחת ספר לבישול.. אני אחרי כמה גלידות. המסקנה.... הפרלינה מעולה הפטל מדהימה.. החלווה.. ואהבתי את הקפוצינו.. והסברס.. על יתר הטעמים.. יש לי רק לומר שהם מעולים אבל הרבעיה שבזכרתי לדעתי תהיה להיט הקיץ. אין לי מושג היכן הם משווקים אצלכם במרכז... אבל אני חושבת שבשני הסניפים שלהם ידעו לענות. אנחנו נסענו הביתה עם ערימה גדולה.. והמון כפיות לדרך..

למעלה