אגדות וסיפורים

על הקשר בין הומואים לגרבילים....

אתם חייבים לקרוא את זה, ואל תכנעו באמצע, זה פשוט דורש קריאה עד תום! אז תשתדלו. אני וחברי יושבים ומעשנים ביחד (מה?!). אחת הנשים בחבורה (נקרא לה עדי) פותחת ומספרת, שכשהיא היתה בתיכון, היתה לה חברה (סטרייטית) בכיתה, שידעה אודות הארון שפעם היא היתה חבויה בו (עדי היתה בתוך ארון, ויצאה... מה שניסיתי לומר, הוא שהחברה הסטרייטית של עדי, ידעה שעדי לסבית). יום אחד, היא באה ומספרת לה סיפור כדלקמן, שלטענתה הוא מבוסס, ומופיע באינטרנט כחדשה באתר חדשות ידוע (לא ידוע איזה...). ולהלן הסיפור. יום אחד, הגיעו לבי"ח ידוע במרכז הארץ שני בחורים- לאחד היו שערות שרופות מסביב לפי הטבעת (הידוע בכינויו רקטום...), ולשני אף שבור. לאחר תחקור קצר (או ארוך) של שני אלו עולה הסיפור הבא: שני הבחורים הם הומואים, ודבר ידוע הוא (??) שלהומואים (ורק להם!!) יש נקודת ג´י שהיא עמוק עמוק בפנים, כשחודרים דרך פי הטבעת. לעומק כזה, גם הפינים האימתניים של כל גבר ממוצע לא מגיעים, ולכן יש התקן מיוחד שנועד לגירוי אותה נקודה. ההתקן האמור הוא צינור (לא ברור מאיזה חומר...) שמחדירים דרך פי הטבעת, והוא חלול, וכדי ליצור את הגירוי הרצוי, מכניסים לתוכו גרביל קטן (!!!!!! כן, כן, קראתם נכון!!! גרביל!!! מן מכרסם קטן כזה....) שמתרוצץ הלוך ושוב לאורך הצינור, ובכך יוצר את הגירוי הרצוי. עכשיו. עד לנקודה זו לא מתחיל אפילו להסתמן פתרון לשאלה- איך נשרפו השערות, ואיך נשבר האף... אבל, הנה זה בא: אז הבחור שדואג לבן זוגו, החדיר את הצינור, את הגרביל, והכל התנהל כשורה, עד שלגרביל הסתבר שנעים מדי בפנים... אז הוא החליט לנוח לזמן מה. והזמן עובר והגרביל מסרב להראות סימני עזיבה.... הבחור המענג, מבין שיש בעיה, ובהגיון הידוע, הוא מחליט להדליק אור בקצה המנהרה, כדי שהגרביל יבוא אל האור... ובאיזה מקור אור בחר הבחור? כמובן! מצת!!! (וכאן מתחיל להסתמן פתרון לאחת הבעיות- אבל עדיין- איך ישבר האף???) אז שערו בנפשיכם- בחור אחד, שוכב ורגליו פתוחות, וצינור דחוף עמוק בתוכו, ובתוכו גרביל, וחברו יושב ליד הפתח ומאיר פנימה במצת. הגרביל עדיין מסרב לצאת, אבל הבחור ששוכב, מרגיש איך עולה ונוצר בו נאד כביר, הגזים הנפלטים מפי טבעתו מוצתים באמצעות המצת, ושורפים את השערות סביב לפי הטבעת... עכשיו, הגזים שנפלטו, נפלטו במהירות כה חזקה, ובעוצמה כה כבירה (עוצמה ידועה של נאד קטלני...) שהגרביל המסכן הועף החוצה בבת אחת, ו..... התנגש באפו של הבחור המענג, ושבר אותו. אתם מאמינים לסיפור הזה?!!! אתם קולטים שיש מישהו בעולם שיכול להאמין לזה? הבחורה שסיפרה את הסיפור לעדי, האמינה בו בכל מאודה, והיא, בפתיחותה כי רבה, סיימה את הסיפור בשאלה: אז מה, עדי, יש לך חברה עכשיו???? אוח, הפתיחות, הפתיחות!!! ונחשו מה היתה השאלה של אורן ההומו, ברגע שסיימה עדי הלסבית את סיפורה? "אז מה, איפה ניתן להשיג גרביל?!" סתם, זה כבר היה בצחוק
מה דעתכם? עד אנא נגיע??? אני כאן המלכה- וכואב לי הכוס!!!

DJNYC

New member
אני דווקא שמעתי את הסיפור הזה פעם

נכון, יש מליון אגדות שאנחנו אפילו לא מודעים אליהן, וזו אחת מהן. האחרות יותר פשוטות כגון שאנחנו אוהבים לחרבן אחד על השני. חברי הפורום קצת רגישים בזמן האחרון ולכן ההתנפלות, ואולי גם אני לא הייתי מבין בדיוק את מטרת ההודעה אילולא לא הכרתי את הסיפור והבנתי את הנקודה שאת מנסה להעלות... זה דווקא נושא מעניין לדיון חבר´ה, על האגדות שמסופרות עלינו, ושאנשים אף מאמינים אליהם ולא הייתי ממהר למחוק אותו כל כך מהר.

BlueCat

New member
כמה עובדות וסתירות בסיפור

וזאת מבלי להכנס לתיאורים גרפיים מדיי. 1- נקודת הG הגברית נמצאת על בלוטת הערמונית אצל כל גבר ולא רק אצל הומואים. אפשר להגיע אליה אם יודעים איפה לחפש, לא צריך גרבילים בשביל זה. 2- שמעתי כבר על השימוש במכרסמים קטנים לגירוי. פעם ראשונה ששמעתי על זה הייתה בסרט הטרו-פורנו (לא נאי ראיתי!!! סיפרו לי! באמת!). 3- נשבר לו האף מה"עןצמה", תעשי לי טובה... ועוד מגביל ששוקל בערך 300 גרם? Give me a break (nose)! 4- כמויות הגז הדליק בנפיחה ממוצעת (גז האמוניה אם אינני טועה) אינן כאלה דליקות, בטח שלא בכמותן המזערית. ככה לפחות אמרה לי פעם המורה לביולוגיה.

BlueCat

New member
תזכורת לעצמי:

לקרוא את כל ההודעה ואת כל השרשורים שאחריה לפני שמגיבים...

MARMELAD

New member
אגדות וסיפורים

האגדות האורבניות על ההומו והגרביל, על הבחור שאנס את החבר שלו במעונות של האוניברסיטה, על ניתוחים מזעזעים, על משחקי החלפת מינים... יש המון סיפורים ואגדות אורבניות על גייז. אתם מוזמנים להוסיף. שימו לב >>> סיפור שכולל תוכן גרפי - יש לציין בכותרת כדי להזהיר אחרים.

MARMELAD

New member
הודעה שכוללת גרפיקה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ההודעה שמשורשרת לכאן.

merman

New member
הסיפור על הדיילת המתוסכלת - גרפי!!

הערה : רק אחרי שכתבתי את כל הסיפור ראיתי שזה אמור להיות סיפורים על הומואים, וזה לא על הומואים - אבל ניחא.... כבר כתבתי. ------------ סיפור ששמעתי אותו מכמה וכמה אנשים בכמה וכמה גרסאות, וכולם נשבעו שהסיפור אמיתי, חקוק בסלע, סופר להם ע"י אנשים אמינים ביותר ששמעו את זה מיד ראשונה. והסיפור עצמו: לדיילת אחת מוצלחת, יפה ותוססת היו עשרות חברים. יום אחד הגיע יום ההולדת של הדיילת, וביום זה היא גם הייתה צריכה לחזור מטיסה ארוכה. התאספו חבריה הטובים והחליטו להפתיע אותה בביתה במסיבת הפתעה. "נתאסף בבית שלה, נסדר אותו לקראת המסיבה - ולקראת השעה שהיא אמורה להגיע נסגור את האורות , נחכה שהיא תכנס לסלון ואז נקפוץ עליה בנשיקות" כך אמר לכולם מארגן המסיבה. ואכן כך עשו, אירגנו, סידרו, הלכו לסלון, כיבו את האורות וחיכו. ואכן לאחר זמן לא רב שמעו את הדיילת עולה במדרגות, פותחת את הדלת ופונה למטבח. "טוב" אמרו לעצמם החברים "עוד מעט היא תשתה מים ובטח תבוא לשים את המזוודה בסלון". הם שמעו אותה פותחת ארונות ואומרת "מוקי" (מוקי הוא הכלב שלה) "מוקי, בוא לאכול". הכלב קפץ מיד למטבח והשאיר את האורחים בחושך בסלון. חיכו דקה, שתיים, חמש. לא באה הדיילת. לחש המארגן "בואו נזחול אל המטבח ונפתיע אותה שמה". זחלו, התקבצו סביב הדלת וקפצו פנימה בקול זעקה גדולה "מזל טוב!!!!!". לגודל זוועתם ראו את חברתם הדיילת , כלת יום ההולדת, שוכבת על הרצפה, ללא ביגוד תחתון כלל וכלל, ואת כלבה האהוב, מוקי, מלקק וזולל בונזו שהיא טרחה לשים באיבר מינה החלקלק. כמובן שמסיבת יום ההולדת הסתיימה באקורדים צורמים משהו לכל הצדדים. ובאגדה אורבנית שמתעקשת לא למות.

BlueCat

New member
../images/Emo5.gif

ואם למישהו חסרה גרפיקה: הדיילת:
מוקי:

MARMELAD

New member
סיפור כל כך מוכר

שמעתי אותו לפחות משלושה אנשים ששמעו אותו ממישהו שהיה שם כל מדינת ישראל היתה באותה מסביבה (רק שכשאני שמעתי את זה היא לא הייתה דיילת אלא תיכוניסטית)

MARMELAD

New member
עוד סיפור גרפי - השאיבה של הסלבריטי

זה סיפור שסופר על אלטון ג´ון. ועל ג´ורג´ מייקל. על ריצ´רד גיר. על טום קרוז (רק שלא יתבע אותי
). על דיוויד בואי. על ניל טננט. על איגי פופ. על אנדי וורהול. ובטח עוד יספרו אותו על הרבה אחרים. בעקרון הסיפור הוא שאלטון/ ג´ורג´/כל אחד אחר היה במסיבה, השתכר, קיים אורגייה, ואח"כ התעורר כשהוא מרגיש ממש ממש רע עם כאבי בטן איומים. הוא הולך להיבדק אצל רופא ומגלה שהקיבה שלו מלאה בזרע, ואז הוא עובר שאיבה מהקיבה של כל הזרע הזה. סתם סיפור קטן, אבל עובר כבר משנות השבעים, ובכל פעם מככב בו מישהו אחר. בעצם הסיפור הזה מחזק את התיאוריה שהומואים מתעניינים רק בסקס, עדיף עם כמה שיותר אנשים, ולא אכפת להם מהתוצאות של הסקס הזה. היום הסיפור הזה כבר לא כל כך קיים, כנראה שהאיידס הפך אותו ללא אמין

kosh

New member
שמעתי את הסיפור הזה על...

אלאניס מוריסט ממש אותו רעיון רק שם יש כמויות ואומרים שמצאו קילו נוזל זרע בקיבה שלה
. kosh we are gray

MARMELAD

New member
עוד אגדה עירונית ידועה:

זה סיפור שרץ בארה"ב כבר שנים, וכל אחד מוכן להישבע שהוא מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו שזה קרה לו. ככה זה הולך. בחור סטרייט הולך למועדון, ופוגש שם בחורה זרה ונחמדה. הם מפלרטטים קצת ושותים ושניהם קצת מסוחררים. הבחורה מתחילה לנשק אותו בבאר מול כולם ואחרי חצי שעה בערך הם מחליטים לברוח לחדר שלה במלון. הם מגיעים הביתה ומתחילים להתמזמז, הבחורה מתגלה כשובבה לא קטנה והיא שולפת זוג אזיקים מהתיק וקושרת אותו לעמודים של המיטה. ואז מה קורה לדעתכם? כמובן. ברגע שהוא קשור מגיח מחדר צדדי גבר שחור (שהרבה פעמים מסופר שלבוש בתחפושת של בטמן, כולל המסכה) ואונס אותו בצורה ברוטלית. הם אפילו לא טורחים לקחת את הכסף שלו מהתיק, ופשוט בורחים, משאירים אותו ערום, קשור למיטה ומקלל את היום שבו נולד....

MARMELAD

New member
עוד כמה פרטים על הסיפור הזה

לא לקרוא אם יש לך נפש עדינה - זה מזעזע וכולל גרפיקה
אז הסיפור הזה כבר לא חדש. במקור הוא מספר על בחור שהגיע לבי"ח עם דימום מהרקטום, וכשהרופא בודק אותו מסתבר שיש לו שם גרביל מת בפנים. ואז הבחור מביר לרופא שהוא הומו, ושהומואים מכניסים גרביל לבפנים בעזרת צינורית. אח"כ הם מושכים את הצינורית החוצה והגרביל מתרוצץ בפנים, שורט ומגרד, נו... הבנתם... בקיצור, הסיפור הזה עבר כל מיני שינויים עם השנים, ונדבק באופן ספציפי לריצ´רד גיר בתחילת שנות התשעים, שעליו נאמר שזה קרה לו. במקרה של גיר אפילו סופר באיזה בי"ח זה קרה (סיני משהו בקליפורניה) וכמעט כל אחות ורופא בארה"ב נכחו בניתוח גרבילוטומיה, ע"פ מספר העדים שסיפרו ממקור ראשון
אח"כ הוא עבר שידרוגים >> כמו הסיפור עם הצינור והאף השבור אבל זו כבר הגזמה פראית
תודה למלכת המילים על הרעיון הנהדר ואני מחכה לעוד סיפורים....!!

לירונר

New member
ריצ´ארד גיר הומו ../images/Emo35.gif

דווקא הוא
מה עם ג´ורג´ קלוני????? מה עם החמודון מספיידרמן???? מה עם הילד מהכיתה המקבילה?????? למה לא הם...

MARMELAD

New member
אני בכלל לא יודע אם הוא הומו

אבל ככה אומרות השמועות

לירונר

New member
מי היה מוכן לשכב איתו../images/Emo35.gif

במחשבה שנייה - אם לגיל לגיל חובב יש חיי סקס טובים, אני לא יודע כבר מה לחשוב...

merman

New member
טוב, גיל חובב יודע לבשל

וריצ´רד גיר? לשחק עם גרבילים? זה לא רציני. הביאו לי גבר עם גזר.

למעלה