אגדה מודרנית
בתפוז
אנשים

אגדה מודרנית../images/Emo204.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עדי יותם, מנחת סדנאות הנקה והורות, דולה, ועיתונאית בנושאי הריון, לידה והנקה, תתארח מחר החל משעה 10.00 בפורום הנקה ותשיב לשאלות בנושא כניסה למסגרת החדשה והמשך ההנקה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=317&msgid=103793524
דברים שרציתי לומר בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות דברים שרציתי לומר, בפורום להיות אחים ואחיות. הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103753310
בחרו אגדה קלאסית מוכרת, כתבו אותה בסגנון מודרני בפורום הורים לאחר טיפולים, ואולי תזכו בכרטיס זוגי להצגה בפסטיבל קסם של אגדה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=424&msgid=103740522
אתם בני ובנות נוער העולים לכיתה יא', שיש להם הרבה שעות מחשב אם זה בתוכנות מסרים מהירים, בלוגים, ביקור בפורומים וצ'אטים, שיטוט ברחבי הסייבר, או 'חיות' אינטרנטיות אחרות , שמוכנים לשתף אותנו בנעשה בחייהם, ביום יום, באירועים מיוחדים, בדברים אישיים ולאורך זמן! ואם תסכימו להשתתף בסדרת טלוויזיה דוקומנטארית על הנוער בישראל היום אתם מוזמנים לשלוח מייל בצירוף מספר מילים על עצמכם (ציינו גם אמצעי תקשרות אתכם). על הפונים להיות מהמאפיינים הבאים: בנים, בנות ומה שבניהם, צברים או לא, חילונים או דתיים, שגרים בעיר או בכפר, שלומדים או לא לומדים בבית ספר, שמנהלים בלוג או לא, שמעשנים או לא מעשנים, שגרים בבית ההורים או שלא... העיקר שיהיה להם משהו מיוחד שהוא שלהם ופתיחות כדי להכניס אותנו לעולמו לתקופה ממושכת... כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו התרבותי הייחודי, ואת מעגל חבריו הקרובים. גם לביישנים שביניכם! [email protected]

היית מאמינה?

ואם כבר אנחנו בקטע - אני רוצה שוב לעודד את כולם פה לכתוב סיפורים לתחרות, יש לנו יופי של כרטיסים לחלק להצגות הילדים בשבוע הבא וחבל שלא יהנו מזה כמה שיותר גולשים מהפורום.

פינקי33

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבנות מירושלים-איך המזג אויר????

שבוע הבא אנחנו בנופש ליד ירושלים, מאחר ונושא האריזה כבר מדיר שינה מעיני ומאחר ואני יודעת שבערב די קריר בירושלים, אשמח לדעת איך באמת מזג האויר אחה"צ/ערב, האם מספיק להביא בגדי מעבר לילדים או להרחיק עד לפוטר? (עידו אסמטי ואני חייבת להקפיד של יצטנן יותר מדי, כל צינון גורר התקף...)

anguly

New member
תלוי בשעה ואיפה תבלו

יש מקומות שפוטר בשעות הערב המאוחרות ממש נדרש למשל אתמול ביריד חוצות היוצר - עשיתי טעות ולא לקחתי סווטשירט מהר מאד נהיה קריר וקניתי אחד כמו שכתבתי בסיפור למעלה, אחרי שנהיה קריר בסביבות 8 וחצי 9 נהייה קר ממש - ברמה שמעיל היה ממש נחמד - אבל שוב זה המקום הספציפי והשעה. גם במוזיאון בשעות האלה היה מקפיא וסווטשירט לא הספיק. השאלה אם יש לך כוונות להסתובב איתם בחוץ בשעות האלה. בשעות היום חם נורא, אחר הצהריים נעים, רק בערב קריר ובלילה קר ממש. פשוט תלוי מה אתם מתכננים לעשות.

לבנה123

New member
מחזקת את דבריה של אחותי לבירה -

בשעות הערב כבר די כדאי מכנס ארוך, ופיג'מה דקה ארוכה בעיניי. אם אתם מסתובבים בחוצות היוצר, ממש כדאי לבוא עם שכבה עליונה מחממת. קרררר שם! במשך היום - הילדה שלי מסתובבת עם בגדים קצרים. אם כי השבוע לפחות קריר יותר, ואני נוטה לחולצות קצרות ופחות גופיות. תבלו! כיף כאן נורא בקיץ!

נרי כ

New member
ואם כבר בענייני ירושלים

אנחנו מתכוונים לנסוע ברכבת לבקר בגן החיות התנ"כי. יש עוד מה לעשות בסביבה, רגלית, אחרי הביקור? מסעדה טובה לאכול בה? משהו?

למעלה