אגב

לי-אור.

New member
ודרך הבטן

מי מאכיל את ה מ-נ-ה-ל-ת היום ארוחת צהריים? מריה, תערכי את הארוחה בשורה. לטעימה. ואת הארוחים שימי בקינוחים. לי-אור דרך כל בשר

לי-אור.

New member
איך

את מעדיפה את הדריכה שלך? דילוגים עליזים כבדריכת ענבים עד שייצא לך המיץ? דריכות עצבניות אך עקביות בשני קולות? דריכות נוסח פקין חמוצמתוק? מ-דריכות בקור"ס מכי"יות?? רק תגידי . לי-אור ממתינה בדריכות לתשובה מהדרוכה.

לא

רוצה לסכסך אבל אחרי הביקורים המעטים של המתחילן הזה אתמול אל תפתחי ציפיות. שחקנית מורידה את הכריות מהמיטה <שלא יהיו ציפיות> רצה להביא ל-מ-נ-ה-ל-ת כוס מים שתאושש מהדריכה המסיבית על השחקנית <תרגעי, זו היתה הפעם האחרונה>

לי-אור.

New member
העיקר

שאת המים שאבת במו ידייך. ופיך. ושאבתם מים בששון לי-אור מריקה לכל עבר

שחקנית

אצלך קובעת הכמות ? או האיכות? ואל תגידי שלא רצית לענות לי עכשיו שאצלך הגודל כן קובע ...... מתחילן קורא מחשבות של שחקניות

שיתוף פעולה

תקבלו רק אחרי שתשטפו ידיים ועד אז אין לכם בכלל מה לפנות אלי. שחקנית אחות חרמניה לא סובלת מיקרובים

בקשית

אני כבר לא אוכל להגיד לך לפתוח פה גדול. אבל במחשבה שניה גם להגיד הדקי חזק חזק את השפתיים ותתחילי לשאוב , עושה לי טוב.

לי-אור.

New member
אתה

מנסה לאמר לי שהקשית שלך רופפת שצריך להדק שם? ושיש בה סתימות? לי-אור ממששת את הסחורה לפני שחותמת.שעווה.

לי-אור.

New member
כמה

ביצים נכנסות בשק אחד? מי שיידע את התשובה יזכה לה-ציץ למ-נ-ה-ל-ת מסובבת ת´שרביט ויש גם פרסי ני-חומים ועיראקי ני-ורודים ופולני. בז´ ל.מ.א חותמת בראש כל תיבה שפוגשת

את זה נלמד

בשעור הבא . בנתיים , לי-אור, את שעורי הבית אבקש לגמור. וכמו כן את הכפתור בבקשה לסגור כי משם מציץ לו עמק מסתור. משחק אותה מורה מהוגן וקשוח.

לי-אור.

New member
מזקירה

לך, והפעם בעדינות, מי המ-נ-ה-ל-ת פה. ולמה אתה מחליף נושא? אם אתה רוצה צ(ז)יון גבוה תשקיע.עמוק תשקיע. לי-אור נותנת גם שיעורים פרטיים. ונותנת גם. ונותנת.

למעלה