אגב... מה שלום הפגישה שלנו עם אסף?
M MsUnderstood New member 28/3/05 #2 טוב תודה מה שלומך?../images/Emo13.gif אני מקווה שהיום נסגור על מקום וזמן ככל שזה יותר מתקרב אני רואה שאין לי זמן בגרוש לזה יהיה טוב
טוב תודה מה שלומך?../images/Emo13.gif אני מקווה שהיום נסגור על מקום וזמן ככל שזה יותר מתקרב אני רואה שאין לי זמן בגרוש לזה יהיה טוב
ז זונע New member 28/3/05 #3 זה יהיה בפסח? אם כן אז מגניב! אבל רצוי שכמה שיותר מוקדם בפסח...(כי אז תחגגו לי גם יומולדת!)
M MsUnderstood New member 29/3/05 #4 נמממ עקרונית לא.. אבל אם זה יהיה בפסח זה יהיה בחול המועד כי א-י-ן זמן!
ב בנצי מודו 1 New member 29/3/05 #5 פסח כבר תפוס כי לי יש יומולדת בפסח. חשבתם פעם איזה מבאס זה שיש לך יומולדת בפסח? איזה מבאס זה לקבל עוגת מצות במקום עוגת יומולדת?
פסח כבר תפוס כי לי יש יומולדת בפסח. חשבתם פעם איזה מבאס זה שיש לך יומולדת בפסח? איזה מבאס זה לקבל עוגת מצות במקום עוגת יומולדת?
ז זונע New member 29/3/05 #7 זה בסדר תמיד היומולדת שלי יוצא על פסח. פעם חגגתי עם החברים בבאולינג, ובמקום לאכול נקניקיות ופיצהההההה היינו צריכים להתפשר על מצות:|
זה בסדר תמיד היומולדת שלי יוצא על פסח. פעם חגגתי עם החברים בבאולינג, ובמקום לאכול נקניקיות ופיצהההההה היינו צריכים להתפשר על מצות:|