אגב

אגב

מישהו מכיר את הזמר המדהים דניאל בדינגפילד ואם כן שיכתוב לי אילו שירים... ומי עוד מכיר את הלהקת הרוק דה ראסמוס הכי טובה ומכיר חוץ משיר אחד שלהם אין דה שאדוס... לי ולספיר המתוקה יש את כל האלבום ויותר! מכל השנים מ1999 2001 ועוד! ואחרון מישהו מכיר את הלהקה בשם ראמשטיין (גרנים...) אז ביי ולילה טובבבבבבבבבבבב.

sapir aloud555

New member
שחכת!

זה מ1994 עד 2001... כבר 10 שנים הם קיימים הציפורים האלו........ אבל יו נו מה קרה ופשוט אני אומרת להם לעת עתה ביי.. לא יודעת למה -קיטשיים? לא. ציפורים? כן, אבל לא בגלל זה.. טוב נמאס לי לכתוב..........

sapir aloud555

New member
חיה'לה! בעצם חיושקה!

סתם.. נדבקתי כמו נטלי....... טוב שמעי- נדמה לי שהצלחתי להכניס את האתר של דניאל (בדינגפילד כמובן) לאינטרנט! כן האתר שלנו באינטרנט.! אם אני אצליח למצוא אותו אז אני אכתוב לך את הכתובת, בנענע זה דפוק! בקיצר את של אלאוד יכנס עוד חודש וקצת, אני צריכה לעצב אותו. האתר שלי לי, נדמה לי שבסוף אני אמחק אותו- אני חושבת שהוא על הפנים.. של ווסטלייף, אין סיכוי! אני מוחקת אותו לתמיד! ווסטלייף שמווסטלייף- אני לא מכניסה את האתר הזה בשום פנים ואופן! ו....... של ראסמוס? הוא יכנס בעוד שבוע ככה, נראה. תתני לי איזה תגובה משהו יו נו.........

למעלה