אגב

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
אגב../images/Emo86.gif

לא פתחנו שרשור מונדיאל... אז יש לכם הודעה אחת לשכנע את שאר הכותבים כאן מי אתם אוהדים ולמה היא צריכה לזכות...

ברזיל או הולנד!!

על ברזיל אין לי שום מילה להגיד תראו ת'משחקקק ותגידו שהםםם הכי חיות שיש! הולנד כי הם פחות שונאים אותנם מכולםםםם

ברזיל

ברזיל תיקח בעזרת השם!!! אללה ברזיל!!! חוץ מיזה הקבוצה היחידה שיכולה עוד איכשהו לנצח את ברזיל זו אנגליה...

who is this

New member
ברזיל עלק..

ראינו את המחשק נגד קוראטיה.. אולי נגד ניוזילנד וקבוצות מהליעגה השניה בשוויץ הם יכולים לנצח אבל נגד קוראטיה לא הגיע להם לנצח ורק בזכות בעיטות מרחוק (שככה הם שיחקו כל המשחק) הם הבקיעו.. הנחברחת שאני רוצה שתיקח היא איטליה תגידו מה תגידו איטליה היא כבר לא אותה בונקריסטית של פעם ויש לה את אחד הסגלים החזקים במונדיאל (השני אחרי ברזיל). ובשמינית גמר יתכן מפגש בין ברזיל לאיטליה אז נראה מה יהיה..

סרביה

השחקנים הכי מוכשרים, ההגנה הכי יעילה, ויותר מכך - מדינה שסבלה רבות מנחת זרועו של המערב על הגנת אזרחיה - מצב קיצוני דומה למה שעלול לקרות כאן (אם לא היו כל כך הרבה יהודים ואוהבי יהודים בארה"ב זה מה שמזמן היה קורה כאן). שיחקנו הרבה יותר טוב מהולנד אבל הפסדנו, אבל עדיין לא אבדה תקוותנו, ניצחון על ארגנטינה וחוף השנהב! ואם בכל זאת לא נעלה והעולם עוד לא בשל לראות את סרביה כאלופה, אני אוהד את צ'כיה.

MS6

New member
דעתי...

אני אוהד הולנד, אבל אין להולנד סיכוי רציני. לכן אני מאמץ 2 נבחרות.. אנגליה וספרד.

איתיet

New member
לפחות לא אשאר לבד עם ספרד

אין כמו גביע על אדמת גרמניה, במיוחד אם מנצחים את הגרמנים בגמר.

talia s

New member
ערב הסעודית!!../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

כדורגל זה משעמם.

מזלזלים בברזיל?!

אנגליה או ברזיל יקחו זה דבר ראשון...ספרד גם כן עם סיכוי טוב... מזלזלים בברזיל?!אתם מכירים עוד קבוצה שמשחקת 2\6\2? בחיים לא ראיתי קבוצה שיש לה אומץ כזה...וחוץ מיזה מי יכול על היהלום של ברזיל עם חיזוק של קארלוס?!עזבו אותכם שטויות ברזיל משחקת ת'כדורגל הכי יפה שיש וזה יביא לה ת'מונדיאל...

MS6

New member
2-6-2?!

על מה אתה מדבר? נראה לך הם משחקים ככה? הם משחקים 4-1-2-1-2.. ואגב קרלוס הוא אחד השחקנים הפחות טובים בקבוצה.

משה

אתה מדבר התקפי,אני מדבר איתך כללי...יש 2 בלמים 2 מגנים שמשחקים עם הקישור ועם היהלום 2 קשרים שמצטרפים ליהלום... לא חשוב איך הם משחקים הם משחקים עם ביצים... ובקשר לקרלוס,ברגע שברזיל מסתבכת אם היא מורידה לו כדור הוא קורע את הרשת...הוא אחלה גב לברזיל... רק צריך שארגנטינה תעשה 2:0 או 3:1 היום ואני לוקח 100 שקל בווינר:p

who is this

New member
ראינו אותה נגד קוראטיה..

ולא מזלזלים בברזיל.. פשוט נמאס שמוחקים את שאר הקבוצות כאילו אין להם סיכוי.. כבר בשמינית גמר מחכה לברזיל מפגש לא קל או נגד איטליה או נגד צ'כיה.. שתעבור אותו ואז נדבר..

איטליה

קבוצה מעולה אבל תיפול נגד ברזיל...אם בחצי גמר ברזיל תיפגש עם אנגליה או ארגנטינה אז יש מצב שברזיל תיפול...אחת מהן בגמר אין סיכוי להן,ברזיל קבוצה טובה ויש לה שחקנים שלא עומדים בלחץ... בכל זאת בואו נירד מיזה אני חושב שברזיל תיקח וזה בערך הנושא...מי ראה את דלאס מיאמי?!איזה משחקים!!!אללה מיאמי בעזרת השם חסר לה עוד 2 נצחונות והיא לוקחת ת'סידרה:)

למעלה