אגב , DMOZ. שאלה

B e i n g

New member
אגב , DMOZ. שאלה

אני מנסה לרשום אתר כלשהו ל-DMOZ ולא משנה מה אני עושה אני מקבל את ההודעה שם: כותרת או תיאור שגויים אנא שכתב את תיאור האתר על מנת שיתאים להנחיות שבטופס ההגשה. זכור שעל התיאורים להיות קצרים ועניינים. אנא חזור אחורה בדפדפן שלך אם אתה צריך לשלוח מחדש את הטופס הכותרת מתאימה להנחיות: לא יותר מ25-30 מלים, שפה טבעית ולא רשימה של מילות מפתח וכו'. זה קרה לעוד מישהו לאחרונה?

אני66

New member
לצערי

עד היום לא הצלחתי לרשום אף אתר לתיקייה או שאין מנהל לקטגוריה או שמנהל הקטגוריה הוא מתחרה לאתרים שאני מקדם. לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לרשום שם אתרים. במידה ומישהו יודע על משהו שאני לא יודע שצריך לעשות אשמח לשמוע.

adgr

New member
לקחתי לי את המילים מהמקלדת

יש אתר נט דין שאני מנסה להוסיף לדמוז מעל שנתיים, אחת לרבעון. צריך לבדוק מי מנהל שם את הקטגוריה. אני66 - אולי הצלחת לרשום אתר - אבל בצד של דמוז מישהו לא מעוניין לאשר. רצות הרבה שמועות. חשיבות ההופעה בדמוז גדולה ממה שחושבים.

seostar

New member
צריך הרבה מזל כדי להכנס ל DMOZ

יש לי אתר מסויים (בשפה האנגלית) שרשום שם מבלי שפניתי אליהם, כנראה שעורך הקטגוריה נתקל בו להחליט לשים אותו. בגלל זה אני חושב שהכל עניין של מזל. בכל אופן כרגע החבר'ה ב DMOZ עסוקים בהסרת אתרים של GEOCITIES מהאינדקסים שלהם.

ub8

New member
עבר זמן רב מאז ביקרתי ב dmoz

אבל אם אני זוכר נכון, יש לך אפשרות של פנייה לעורך הקטגוריה שלך. אני באופן אישי רשמתי שני אתרים שעוסקים ברפואה משלימה. מעולם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והרישום היה די מהיר.

למעלה