אגב שטף הלשון

סיטרא

New member
אגב שטף הלשון

וההתרגשות של אמש, שכחתי להכניס הודעה מנהלתית, נוצצת וכחלחלה. הנה היא, בגרסה הלא מחודשת שלה. הייתי מחוקק חוקים, הייתי קובע תקנות ומתקן פרצות. אבל לא, בשביל מה לי להקשות עליכם את החיים? גם ככה צריך לקלף מכם את המילים בכוח, אחרת זה לא יוצא. אז אין חוקים, גם לא יהיו, אני אמחק את מה שאראה לנכון, דיבורים על אמנת ז'נווה ומוצאן של מילים ארכאיות בשפה האכדית, למשל, ימחקו, זה לא מוסיף למוניטין שלנו כמגלו-גרפו-מנים. קפת משמשת כאורים ותומים - עלק!! - התחנפויות לקפת ימחקו לאלתר, התחנפויות אלי - קפת תמחק, ברוטציה, נעשה תורנות שטיפת כלים ומחיקת הודעות, זה עושה אורגזמה אוראלית. הידעתם שאאוטינג חוקי במערכת תפוז? כך נמסר לי בתדריך הניהול, שנעשה בבונקר מוסווה היטב בפאתי דימונה, אבל בתנאי קטן, עשו אותו לעצמכם, על עצמכם, בכל רגע נתון. הנה, גם אני עושה לעצמי אאוטינג - חוויתי עכשיו אורגזמה פאלו-אוראלית, אז נכון שהאורגזמות הללו מעלות את רמת ה-THC בדם וצובעות תאים אפורים במוח לשחורים, אז מה? אכלו ושתו כי מחר נמות, 'מחר' הינו מושג ערטילאי. תורכם, הלוצינוגניים.

קפת

New member
אני ממליצה

למחוק לאלתר ובאופן מיידי כל הודעה שעולה פה ובה פחות מ367 מלים, לא כולל מילות חיבור, לא כולל מע"מ, לא כולל אותיות אהו"י, אותיות בכל"מ, ושמות עצם שמתחילים באות ק. לא יעלה על הדעת שאנשים יכנסו לפורום הזה ויכתבו הודעות לאקוניות בסגנון המברק-שיק. מי שבא לפה, צריך לשפוך, ללהג, לברבר, לשגל את המוח, ולגרפמן בטוב טעם, כמובן, אחרת אין שום סיבה לכל הטרחה הזו. לגבי שירים, ובעיקר שירים מז'אנר "דפוק אותי ברכות, אהובי" (כל הזכויות על הביטוי שמורות לציון התותח, הוא הרב גזר מציון, הוא ציון תמטי, הידוע בכינויו קרציון המניאק). ובכן, שירים כאלה יעשה בהם מעשה יוסריאן, דהיינו מחיקה אקראית אך רנדומלית של מילים ואותיות, בהתאם לחוות דעתו המשובשת של המוחק, או בהתאם לצבע התרופות שנטלה באותו יום. ובזאת באתי על החתום, רק-קפת בוקובזה, מנכ"ל עמותת "אזרחים נגד התער של אוקאם"

סיטרא

New member
הו!

ימות המשיח כמעט בפתח, סוף סוף אנחנו מסכימים לגבי משהו. הקרציון המניאק הזה, שדיברת עליו, הוא מישהו שווה להכיר? הוא גרפומן? הוא יודע להביא אותה בנונסנס אחו-שלוקי? יש לו הבנה בכתיבה לאורך, לרוחק ולעומק? למה תמיד מדברים פה על אנשים שאני לא מכיר? ראבאק! כולכם רוקמים פה קונספירציות בעלטה, ולי לא מגלים שום דבר? אז מה אם יומיים לא דפקתי פה כרטיס? זו סיבה? זה אומר שאני לא גרפומן? אני לא גרפומן? רק סובבתי את הראש לאיזה יום, אנה ליזה וקפת על מדרגות הרבנות, מחליפות טבעות ומיצי גוף, נישאות בנישואים פיקטיביים-אזרחיים, כדת וכדין. למה כולם כל הזמן אומרים שאני פרנואיד, למה, לעזאזל? פפפפפ... אני לוקח שאכטה עמוקה במיוחד מהדבר הזה אותו אני מחזיק בשלוש אצבעות, מתמרח אחורנית על הכסא, משעין מרפק אחד או שניים על השולחן, נרגע. איזי, סיטרא, איזי, אני לוחש לעצמי בקול רם, צא, צא מהנירוונה שלך! - מישהו צורח בשפל קול, קולו נישא בספירלות א-סימטריות מאונה אחת לאונה שניה, מעגלי חשמל ניורו-כימיים נשרפים, שולחים גרורות, תמסורות ותשדורות לעמוד השדרה, ההוא בתגובה מזדקף - יש אנשים שזה המרגוע שלהם, איזי-איזי, מיצי קיבה וחיות אחרות, נוזל פלסמה שקוף וכדוריות דם וביליארד. שלווה אולימפית.. עכשיו אפשר למחוק הודעות. אין, אין על כאוס פונטי. מתת משמיים. (מוגש בחסות "עניבת קירכהוף", הלבשה תחתונה לגיל הזהב)

אין נביא בעירו!

קודם כל תירגע סיטרא. זה שאתה פראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך. אפאחד לא רוקם פה קונספירציות, אפאחד. לגבי שזירת מקרמה אני לא מוכנה להתחייב. כדאי שתדע שאין אושייה כזו בשם קרציון, ציון תמתי, או ציון התותח. אין. זו הקפט שמובילה אותך בדרך חתחתים, בדרך לא דרך, בדרך כל בשר, בדרך לגימנסיה (די. נו. אני מניחה שהבנת) ועושה את כל המאמצים לגרום לך להרגיש רדוף. ציון הוא סתם אגדה אורבאנית, בדיוק כמו אליהו הנביא. כולם שמעו עליו, כולם יודעים מי הוא, אבל אף אחד לא באמת ראה אותו. אף אחד גם לא ראה את איש הזאב ובכ"ז, בלילות של ירח מלא, רק שוטים אוזרים אומץ ומסתובבים באיזורים חשוכים ומבודדים.

מקרמה זו עבודה גברית

שמקורה בשזירת חבלים של ספנים. תחביב מסוקס מאוד. אין נביא בעירו, יש נביא בעירום. אודיסאוס מזבלת במוח. היו כמה שראו את אליהו הנביא מקרוב, רק הם מתו מיד לאחר מכן.

הו ציון.

תיארתי לעצמי שתנסה במוקדם או במאוחר להכחיש את אי קיומך. אל תאמין לו סיטרא. אל תגרום לי לומר לך "אמרתי לך".

סיטרא

New member
אמרת לי,

אנו עדים להולוגרמה צבעונית, ברורה במוחשיותה, תלת מימדית, בעלת רזולוציה גבוהה מן הרגיל בעונה, העונה לשם ציון. ציון? - הלא תשאלי. כן, ציון, אענה לך במצח נחושה - אביר סיוטי, אלוף נעורי, האימה המנמנמת מתחת למשכבי בלילות, ההולנדי, השיכור המעופף, הנוהג לתת את קולו בחיקוי זול לשירת הסירנות, לשבת על ראש התורן בפישוק ידיים וגליים, לנגן בויולה ולחטוף בתולות ים. "ציון, ההולגרמה שבכישוף" - בקרוב בחנויות הספרים.

כן. בטח. משתגיד.

גם הספר "שעת התה הארוכה והאפלה של הציון" נחטף מהמדפים עוד בטרם יבש הדיו על דפיו. הספר, שיצא בכריכה דקה, שימש בעיקר כציוד עזר בטקסי גירוש שדים למיניהם. ואם כבר בספרים עסקינן, זה אתה שכתבת את הספר "כמה סיטרא"? משום שאני עדיין מחפשת את מי לתבוע.

סיטרא

New member
כמה סיטרא את צריכה?

אני יכול לנדב שניים, לכל היותר. כל השאר, עקורי ידיים ורגליים, מוטלים באיזה מחסן זניח של מפעל טקסטיל שפשט רגל. אני כתבתי כמה ספרים על הפרובלמטיקה של הלינגוויסטיקה בעידן הלקוניזם. ללא איורים, איורים מטעים לפעמים, ומעידים הם רק על נפשו ועל תשוקותיו של המאייר, בלא קשר סמנטי ברור לטקסט, טוענים שהמאיירים ההודים נתפסים ככאלה, הדמיון שלהם מרקיע שחקים, וגם מחירים, הם לוקחים פר פיקסל, ולא פר איור, כנהוג.

קפת

New member
גמני קראתי את "כמה סיטרא"

ועכשיו אני מחפשת את מי לנענע. עם כוס תה. בכלל, עושים עוול לנענע. למה אומרים "תה עם נענע", ולא, למשל, נענע עם תה? הרי התה, הוא סתם. מים חמימים בתוספת צבע שנותנים לילדים כשיש כאב בטן, או לקשישות מצוננות. זה תה. תרופת אליל להתקפות ויראליות שיחלפו גם ללא טיפול. המצאה בריטית מגוחכת שסיבותיה פוליטיות אימפריאליסטיות. בשם תעשיית התה, עלק, הפכה בריטניה למעצמת על, כבשה עמים והכחידה תרבויות. ואילו הנענע, היא הטעם, הצבע, הניחוח. השידרוג האולטימטיבי. אבל לא נותנים לה כבוד. תה עם נענע. רבותי, גבירותי - זוהי שערוריה. פיחות מתוזמן ומתוחכם, פרי מוחם הקודח של יצרני התה ומפרסמיו, שבא לטשטש את המציאות, לזרוע תודעה כוזבת ושקרית במוחות הצרכנים התמימים. יש למישהו כריך מלפפונים? בא לי לנשנש לי עם התה שלי... וציון סתם מניאק.

סיטרא

New member
אין נביא בעירי,

ומעולם לא היה, גם זה סוג של אגדה אורבנית, הנלחשת מפה לאוזן, עוברת מאם לבת כמו פמוט משפחתי שניצל מפרעות ת"ח, ת"ט ותש"ח. לרגע נחרדתי משלוותי, שמות-תואר כגון 'ציון' מהלכים עלי אימים. זכורני, בילדותי הרחוקה, היה בעל-מכולתניק בשם ציון. אבי, שינוח בשלום על משכבו, נהג לקנות אצלו דברי מאכל, כריכים וסיגריות, וכל זה תמורת חתימה קטנה על פיסת דף מלאה בשירבוטים בתוך כרטסת שחורה. על ערש דווי, לחש לי אבי כי הוא מוריש לי את כל רכושו עלי אדמות, כולל החובות. שיקלול מהיר הבהיר לי שרכושו עולה על חובותיו, והסכמתי בהנף חתימה מול עיני נוטריון. אחרי השבעה הופיע אותו ציון על מפתן הדלת ודרש סכום אסטרונומי-אסטרולוגי-אסטרופיזי, בערך עשר ספרות אחרי הנקודה העשרונית. ינעל-ראבאק, אמרתי, אחרי שבאו מההוצאה לפועל וחיטטו במגרות. ינעל-ראבאק, חזרתי ואמרתי כשראיתי את כל רכושי הולך לטמיון בדרך כל הארץ. ינעל-ראבאק, אמרתי ולא יספתי עוד, כשציון ערך מסיבה עם קוסמים וחשפניות בבלוק שלו עם כל חמולת הגרוזינים, יין הילולים נשפך כמים והשיכר עלה על גדותיו כל אותו הלילה, וכשהניץ הנץ מצאתי את עצמי בחדר מדרגות אפלולי עם שקיק של מטבעות פחותי ערך, כאב עמום בצלעות, עבר לא ברור ועתיד לוט בערפל. אחרי זה עוד אומרים שאני פרנואיד, שיזדיינו.

Le Fay

New member
אין ציוניוני עירך כציוניוני עירי

אצלנו הם לא מסתפקים בבוז'ולה.

אני איש הזאב

ואפשר לראות אותי בלילות ירח מלא, בלילות ירח ריק ובלילות שאין ירח מסתובב סהרורי בין החדרים של צאט תפוז. אם הייתם פעם בצאט וראיתם מישהו כותב בין השורות, זה היה אני, אני גם מסניף שורות כך שאם פתאום נעלמו לכם שם שורות תדעו שהן מונחות בתחתית המח שלי מחכות לבלאגן האמיתי.

Le Fay

New member
תכף תגידי שגם פיות רעות אין

(עד שמאיה20 תעשה בּוּ-ו-ו-ו-ו-ם בפרֵיים).

Le Fay

New member
אתה מוכן אולי להרחיב בנוגע לאורגזמה

האוראלית? ועד שקפת תמחק - בצדק תמחק - יפה לך, כל הכחול הזה.

הבעיה

עם אורגזמה אוראלית היא שכמתחילים להרחיב אותה נחנקים (עניין של אנטומיה).

opoli

New member
אותו המקרה

זה מזכיר את המקרה של קלודין שנחנקה בבחינות בע"פ אצל מאדאם ג'וזט

Le Fay

New member
אם א"א זה מה שחטפתי הרגע מ-opoli

(התקף צחוק באמצע שאכטה), אתה כנירה צודק; אבל בד"כ לכל מטבע יש ארבעה צדדים: אחד מרחיב אורגזמה, שני נחנק, שלישי עושה עליהם קופה ורביעי עוצר את המולדבי. בדומה לטענה התקפה שעונג (שלי) כרוך בכאב (שלך). קיצורו של דבר: נסה אתה לברבר את הצוואר הכי אחורה ותראה כמה נכנס.

למעלה