אגב רחלי סיפרתי לבעלי שקיבלתי ממך מתכונים הוא ביקש למסור לך את תודתו
ר רחל הדרומית New member 1/3/07 #2 בכייף, אין בעד מה../images/Emo24.gif אני כרגע בהכנה של סמבוסק, אם תרצי מתכון אתן לך, זה משמין יופי, חחחחח.
בכייף, אין בעד מה../images/Emo24.gif אני כרגע בהכנה של סמבוסק, אם תרצי מתכון אתן לך, זה משמין יופי, חחחחח.
ו וי10 New member 1/3/07 #3 שיהיה לך בתיאבון אני אוותר על המתכון הפעם כי בטח אתפתה לאכול הרבה ואח"כ אצטער על זה
ר רחל הדרומית New member 1/3/07 #4 הלואי ולי בתאבון../images/Emo6.gif זה לילדים ולילדיי הצהרון, ועוד היום בכלל כולם באים מוקדם כבר ב12.00 בגלל יום צום.
הלואי ולי בתאבון../images/Emo6.gif זה לילדים ולילדיי הצהרון, ועוד היום בכלל כולם באים מוקדם כבר ב12.00 בגלל יום צום.
ו וי10 New member 1/3/07 #5 ../images/Emo149.gifאה לא ידעתי שאת צמה תותי ציינה שהיא צמה. סורי. תשמרי לך למחר
T tutit1005 New member 1/3/07 #10 אווווויייי איך ידעתתת? מתאים לי עכשיו צלחת קוסקוס עם מפרום וירקות..
ר רחל הדרומית New member 1/3/07 #11 איזה קור נהיה ימאאאאמא../images/Emo186.gif שינוי דרסטי במזג האויר, נשמה שלי עכשיו מתאים רק צלחת מרק טובה.
איזה קור נהיה ימאאאאמא../images/Emo186.gif שינוי דרסטי במזג האויר, נשמה שלי עכשיו מתאים רק צלחת מרק טובה.