אגב צ'קרות

אגב צ'קרות

הסופראימפוזיציה שאתם עושים לשבע הבלוטות האנדוקריניות האומללות שלכם כ"צ'קרות" היא בדיוק מה שלא מאפשר לצ'קרות הללו לתפקד.

או שממש לא../images/Emo31.gif

על איזה בלוטות ושל מי אתה מדבר? שאלה ממש לא ברורה או שכן?
אריאלה באהבה

בלוטות אנדוקריניות?

הכוונה לגונדות, יותרת הכליה, הלבלב, הטירואיד, ההיפופיזה וההיפותלמוס? חסרה לי עוד בלוטה (זו שמקבילה לצ'אקרת הלב). מה זה סופראימפוזיציה? מה קורה גילי וכולם? קפצתי לביקור קצר.

אתה מתכוון אולי../images/Emo9.gif

לבלוטת הטימוס וולה שנים לומדת ומלמדת על צ'אקרות, ולא שמעתי שכל צ'אקרה חייבת להיות מחוברת לבלוטה אינדוקרינית, אבל אתה יודע אולי פיספסתי משהו בחיי?
אריאלה באהבה

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifאריאלה../images/Emo45.gifיש קשר בין../images/Emo42.gif

המרכזים האנרגטיים השונים לבלוטות האנדוקריניות. מצרכפת קובץ- טבלת הצ'אקרות L&L TALYA

יש אסכולות רבות בנושא../images/Emo140.gif

ראשית , מי ששאל לגבי הסופראימפוזציה - הכותב זרק פצצה אך התכוון " לעודף רושם " - זה פירוש המילה אלא אם יש כוונה אחרת למשורר. טוב , ראשית תודה לטליה על ההסבר המרוכז-
ועל זה שהצליחה עוד יותר לבלבל אותי
כי יש לי מלימודי ידע של לפחות 3 וורסיות 1. מהרייקי - יש 7 צ'אקרות בעיקר מלמדים על הצ'אקרות העליונות המחוברות לבלוטות אינדוקריניות שבעצם שולטות על כל הגוף . צ'אקרת הכתר: איצטרובל עין-שלישית: יתרת המוח צ'אקרת גרון: בלוטת המגן צ'אקרת הלב : בלוטת הטימוס ולפעמים לא מזכירים את בלוטת הטימוס שבכלל יש בעיה איתה שלפי הרפואה היא מתנוונת בגיל 3 בערך. אז מדריכים להפעילה על ידי טפיחות כדי לחזק מערכת חיסונית . ואחר כך - מקלעת-השמש, מין, בסיס. יש טיפול ברייקי שמתמקד רק באזור הראש ושולט על כל מערכות הגוף גם מבחינה הורמונאלית . 2. מלימודי ההילינג האנרגטי( במכללה )- ומבוסס גם על הספר צ'אקרות של ברברה וויט עם רותי פישמן - העין השלישית מקושרת לאיצטרובל ולהיפופיזה 3. לימודי הרפלקסולוגיה - לימוד שיטה הוליסטית הכוללת גם צ'אקרות בכפות הרגליים לפי אבי ליפשיץ: ישנם 2 צ'אקרות נוספות: 1. צ'אקרת על - איצטרובל במוח 2. כתר- היפוטלמוס הנותנת גם פקודות להיפופיזה 3. עין שלישית - היפופיזה 4. גרון - בלוטת התריס 5. לב- תימוס 6. מקלעת- השמש - קשורה לאישיות בלבד לא לפיזי 7. טחול - לבלב ופנקטריאס- צ'אקרה תומכת בכל הצ'אקרות 8. מין- אשכים ושחלות 9. בסיס - אדרנאל 4.וורסיה נוספת - לפי הטבלה של טליה . אז כל אחד יבחר לו איזו בלוטה משוייכת לאיזה צ'אקרה . לי אישית כאשר אני מטפלת אני מתייחסת למכלול באיזון, כי אם מישהי תגיעה לטיפול " מיגרנה" למשל , הרפואה לא תמיד יודעת לזהות איזה סוג מיגרנה - קיימת מיגרנה הורמונאלית וקיימות נוספות כמו רעלים בגוף וכדומה . אז ממילא אטפל בכל הצ'אקרות. אשמח טליה לקבל הסבר לאיזה נושא את משייכת את טבלת הצ'אקרות שצירפת לכאן .ומה משמעות הבלוטות האידוקריניות בנושא הנלמד ביחס לפלנטות , צבע, צליל, אבני-חן. אשמח לתשובתך שבת קסומה, אריאלה באהבה

בסופראימפוזיציה כוונתי

סופר= על אימפוזיציה= כפייה כלומר- אתם "כופים מלמעלה" על הבלוטות האנדוקריניות הביולוגיות לחלוטין שלכם כל מיני ערכים רוחניים הזויים ואופנתיים וזה רק מזיק לבלוטות, מונע מהן לתפקד.

רועי , אומר לך את דעתי ../images/Emo2.gif

שבוע-טוב מבחינתי אין כפיה בשום שיטת לימוד , אין לי מושג למי אתה מתכוון שאתה אומר אתם !!! כשאני לומדת מה שמתאים לי לוקחת מה שלא שמה בפינה במוח... מלמדדת מה שנמצא לי ב- 2 האונות העיקריות , לכן אפילו לא הפנמתי את הנלמד בנושא שיוך אינדוקריני של הצ'אקרות. אך זו דרכי , לא דרכם של כל המטפלים או המורים, וכל אחד בוחר בדרכו
האם לא מרגיש לך שיש צ'אקרות בכלל , עבור למרידיאנים, אם לא מרגיש לך מרידיאנים - תמציא שיטה משלך, ממש לא משנה איך קוראים להם, מבחינתי לא חשובה השיטה-חשובה הדרך והתוצאה מכל מקום אין לי מושג מהיכן לקחת את מקום הכפיה לחייך , ותתבונן במה מחשבה זו מובילה אצלך לחוסר תפקוד הבלוטות. ההשלכה בהודעה שלך באה מתת-מודע שלך- חפש אותו- בטוח תמצא תשובה
אריאלה באהבה

בלבי

New member
רועי, אף אחד לא כופה כלום !

כפייה מלמעלה של ערכים רוחניים הזויים ואופנתיים על הבלוטות ??
לצערי הערתייך מעידות על חוסר הבנה מאוד בסיסית כיצד הדברים "פועלים" ובכלל צ'קרה מהי. ראשית, צ'אקרה אינה בלוטה ! (כך טענת בהודעתך המקורית) שנית, השפעת המרכזים האנרגטיים על הבלוטות או על מערכות גוף שונות או על איברים ספציפיים הנה מדעית לחלוטין, וניתנת למדידה ברמת מעבדה ! ההשפעה של צ'אקרה מסויימת על בלוטה מסויימת אינה שרירותית, מיקרית וגמחתית. לאחר שנבחנה ההשפעה התקבלו מסקנות, עליהן מבוססות שיטות טיפול רבות. ולא להיפך. מדובר על השפעה שהנה מדידה לחלוטין פיזיולוגית. לא כופים כלום בעולם האנרגיות. זו פשוט לא השפה. בדיוק כפי שאי אפשר לכפות על פרח להיפתח. מה שאינך מבין או שאינך יודע, אין משמעו לא קיים.

חיימוo

New member
באיזה מכללה לומדים New-Age..

..ומיסטיקה? וכמה זמן לימודים אלו אורכים?

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo20.gifאריאלה../images/Emo24.gifהטבלה נובעת ממקורות

שונים. אך אני מבינה שמה שמעניין אותך בעקר זה המידע לגבי הקשר בין הצ'אקרות לבלוטות. ובכן, המידע הזה מופיע בספרות של היוגה. לראשונה למדתי על כך בגיל מאד צעיר מספרים שמצאתי בבית(אבי התעניין ביוגה ונחשפתי למידע בגיל העשרה). בשלב מאוחר יותר, למדתי אצל מורהו של יוגננדה, שרי יוקטשוואר, שהיה מתוקשר על ידי הטרנס מדיום בריאן סוויפט ז"ל ומאוחר יותר, מצאתי את אותו מידע גם באנרגיה אוניברסלית.(SPPIRITUAL HUMAN YOGA) את החיבור לפלנטות מצאתי אצל ברברה הנד קלואו ואת החיבור לאבנים, אצל קתרינה רפאל ומנורה צ'רני. החיבור לטונים המוסיקליים הם של ג'פרי הדסון שגם לו יש גרסה דומה על הקשר בין הצ'אקרות לבלוטות, בהבדל קטן. הוא מחבר בין הסולר פלקסוס לבלוטת הרוק
המידע אומת לי כאשר למדתי את שפת האור שגם בה מטפלים במרכזי האנרגיה בגוף. ברמה הראשונה והשניה בשבע הצ'אקרות וברמה השלישית ב 12 הצ'אקרות. בספר היוגה השלם ישנם צבעים אחרים לצ'אקרות וגם מנטרות שונות לכל צ'אקרה וצ'אקרה. L&L TALYA

למעלה