אגב אורגזמות

אגב אורגזמות

בוקר טוב יש נשים שלא חוו אורזמה בכל מהלך חיי הסקס שלהן. ויש נשים שחוו פעמים בודדות. שאלה האם האשה אחראית לאורגזמה שלה במהלך הסקס. או שאורגזמת האשה היא בעיית הגבר בלבד?

ד"ר רות בדיוק היתה הבוקר בטלויזיה

חבל שלא ידעת
האישה אחראית גם על העונג שלה וגם על העונג שלו תמיד האישה אשמה

יערית. אני אצחק יחד....

איתך. באם אדע מה את חושבת. הנושא אינו טריוויאלי כלל ועיקר. לפחות לא עפי נסיוני והכרותי. הכרתי נשים שחושבות כך. וגם נשים שחושבות אחרת. ולכל אחת אידאולוגיה משלה. אגלה לך סוד קטן. זהו אחד מהנושאים הפופולארים שסקסולוגים ויועצים מטפלים בו . אין תמימות דעים בין הנשים בנושא זה. מופתעת????? גם אני

../images/Emo12.gif

מה ז´תומרת? בודאי שהאישה אחראית אך היא אינה האחראית היחדה הכל עניין של שיתוף פעולה
(נו באמת חופשי אני צרכה ללמד אותך?
)

אלק שיתוף פעולה, ממתי אתן משחקות

בשיתוף, פעולה? עד שאתן נפתחות לספר לנו לגברים , מה עושה לכן טוב אנו כבר מחליפים בחורה. כן,כן הקצנתי קצת, אך מה לעשות לנשים יותר לקשה משום מה לבקש מבן זוגם שימצוץ להן עד שהן יגמרו מאשר לגבר. סגול(עדיין חושב שזה מאוד אינדיבידואלי).

חחחחחחחחחחחחחחח

כן אבל באותה מידה יש "גאוניות" שחושבות שמציצה הכוונה סוכריה על מקל. או במקרה יותר גרוע אם אתה מביא להן פרחים ויין הן חושבות ששכחו את יום הולדתן. סגול(מבין למה את מתכוונת).

וואווו זה מעניין, אחלה נושא...

לדעתי אתה העלת כאן מס´ שאלות ולא אחת(סופר את סימני השאלה). 1. נושא הנשים שמעולם לא חוו אורגזמה. 2. למה יש נשים שלא תמיד יכולות להגיע לאורגזמה. 3. מי אחראי על העינוג של מי. בקשר ל 1 - תפנו לסקסולוגים וגם יספו לכם שהכל בא מהראש, לעתים זה נכון אך ברוב המקרים אנו מדברים על תקלה פיזיולוגית/גנתית שאינה מאפשרת לחלק מהנשים להגיע לפורקן. בקשר ל 2 - מדובר על מצב שבו אישה לא תמיד מקבלת את מה שהיא זקוקה על מנת להגיע לפורקן, הסיבות? יש מיליון סיבות לכך. החל מפרטנר לא מתאים ועד למצב של לסביות מוסטרת וכו´. 3. זו שאלה של אופי, יש אנשים שאוהבים להעניק יש כאלה שאוהבים לקבל די קשה למצוא אנשים שטובים גם בזה וגם בזה. אז מי שאוהב להעניק לא משנה מה מינו יעשה הכל על מנת לעשות טוב לבן זוגו, מי שאוהב לקחת כדי לו/ה מאוד למצוא בן זוג נותן. סגול(מתלבט בין לתת ללקחת)?

למעלה