אב נעלם

mayarel

New member
אב נעלם

שוב אבא של רותם לא יגיע ביום המפגש שלהם. אלוהים יודע איזו השפעה יש לזה על הילדים. ואין שום דבר שאני יכולה לעשות וזה מטריף אותי. סתם מוציאה קיטור.

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifרותם עוד יהנה ממנו עם

הזמן. זו לא תקופה קלה עבורכם ואני מקווה שתגיעו להסדר שרותם יוכל להנות מאבא שלו. אבא זו דמות חשובה מאד גם לילדינו וכדאי לא לוותר לו. שולחת לך ולו חיבוק
להוציא קיטור תמיד טוב.. אני למשל חולה נורא אבל כמובן שהכל ממשיך כרגיל..סתאאם שפעת מעצבנת.

mayarel

New member
לא יודעת כבר מה לעשות

אני ממש נחמדה אליו (אם כי לפעמים בראשי אני מדמיינת תמונות אלימות כדי לשמור על השפיות), מאפשרת לו להיות עם הילדים בבית שלי כדי לא לסבך אותו ואותם, מציעה לו להשתמש בכרטיסיות למשחקיות שאני קונה, מדברת איתו , מעדכנת אותו.. אני כל כך כועסת על עצמי לפעמים. הרצון שלי לראות את הטוב פשוט הופך אותי שוב ושוב לעיוורת אווילית. בגלל שאני מודעת לחשיבות של הקשר שלו איתם אני לא ויתרתי עד עכשיו אבל נראה לי שאין לי את הכוחות יותר. אין לי.

vered73

New member
לא כל האבות מעורבים בגידול הילדים

גם כאשר הם ילדים רגילים (ע"ע בעל מספר 1 של אחותי, סופר מניאק ). הכי חשוב, כפי שלמדנו במשפחתנו, זה הקשר עם האמא ועם הדודים דודות וכמובן סבתא סבא. אגב, יש משפחות שבהן הסבתא/סבא מהצד של ההורה שלא בא לבקר, דווקא אלו שתורמים ועוזרים. שיהיה לך קל, ושאלוהים יתן לך כוח. (ואולי גם אנחנו נצליח)

mayarel

New member
תודה ורד

המשפחה שלו כולה לא מעורבת. אני מידי פעם חזקה מספיק כדי לבקר אותם כי אין מה לעשות אני כועסת עליהם מאוד על שהם בכלל לא מתאמצים, אפילו לא קצת. רק למען הילדים אני מכריחה את עצמי וזה עולה לי בבריאות.

למעלה