אב גאה מדווח מ - La Thuile

sgebay

New member
אב גאה מדווח מ - La Thuile

סיימתי יום גלישה ראשון. אני גולש עם ילדים קטנים אז אין אפשרות להתחרע.
יש המון שלג ובאיכות גבוהה. החיבור ללה רוזייר פתוח.הילדים שני נהנים בטירוף ואני נהנה לראות אותם. מדי פעם נותן להם להתרחק ואז מרביץ גלישה קטנה במהירות גבוהה ומדביק אותם.
המסלולים מתחת ל2000 מטר עדיין סגורים לא ברור אם בגלל מצב שלג או שעדיין מכשירים אותם. יתר השבוע צפוי שלג כל יום נקווה רק שהרוח לא תהיה חזקה מדי.
מצרף תמונה להמחשת מצב השלג

sgebay

New member
איך מגיעים

ניתן להגיע ממילאנו או מג'נבה
ג'נבה קרובה יותר - כשעתיים. יש הסעות מסודרות. 50 יורו לכיוון. מונית גדולה ל-7 אנשים תעלה כ-300 יורו
מילאנו זה כבר שלוש שעות נסיעה ויות רמסובך תחבורה ציבורית עדיף רכב
אין מבחר גדול במלונות הכל נמצא בבוקינד אן באתר הרשמי של עמק אאוסטה
יש בית דירות גדול שנקרא Planibel שנמצא 50 מטר מהמעליות ושם אנו משתכנים.

sgebay

New member
סופה!! פאודר!!

היום גלשנו בסופה עם שלג שלא מפסיק לרדת ורוח לפנים. היה ממש כיף ופאודר על המסלולים. אותי באופן אישי הגלישה בפאודר די מעייפת - כנראה בגלל שאף פעם לא למדתי לגלוש בפאודר והטכניקה שלי בפאודר די זוועתית.
היה ממש טוב אך הרוח התחזקה ובסביבות 1300 ירדנו מההר. נקווה ליום טוב מחר. כרגע בעיירה (1440) יורד גשם קל...

sgebay

New member
התמונה ממחישה.

צולם על מרפסת המסעדה בגובה 2200 מטר -- אני והבן שלי משתעשעים

natyh

New member
ימשיך כך עוד כמה ימים

סופה ענקית , משפיעה גם בארץ עכשיו ועל כל אירופה וניו יורק בו בזמן .

sgebay

New member
איזה חרא של יום

היום היה יום חרא. הטמפרטורה עלתה, הרוח התחזקה, ומצאנו את עצמנו גולשים בגשם שוטף. הנפילות לא איחרו לבוא והקטנצ'יק עם פרצוף מיוסר. ירדנו מהאתר ב12:45. פעם ראשונה שאני נתקל בתור לגונדולה בלה טוויל -- כולם רצו לרדת!
נקווה ליותר טוב בימים הקרובים למרות שהתחזית לא מבשרת טובות.
שבת שלום לכולם

sgebay

New member
שבת מנוחה והסופה המשיכה

תכננו ממילא לקחת היום חופש מגלישה אז יצא טוב. הקטן לא התחשב והעיר אותי ב-6:40. בילינו את היום במשחקים בשלג ובבריכה. אנו רואים את המעליות מהדירה וכמעט שלא היו אנשים -- בהתחשב בכך שהיה שלג מעורב בגשם וערפל אני לא מתפלא. נקווה מחר ליום יותר טוב.

sgebay

New member
עוד יום סגריר

מישהו תקע את המערכת הזו מעלינו והיא מסרבת לזוז!
הילדים שלי כבר מתחננים לשמש. בל היום שלג למעלה, גשם למטה ורוח לפנים. די!!!
ובכל זאת מצב רוח טוב, הילדים מתקדמים יפה וגם אני עשיתי אימון אוף פיסט עם מדריך עם שלג עד המתניים. הביצועים? שלא נדע....

ender wiggin

New member
רק תלונות....

בהתחלה התלוננת שאין, אחר כך התלוננת שיש גשם ועכשיו את מתלונן שיש אבל יותר מדי ואם אפשר שיפסיק....
תעלה תמונות מה אופפיסט במקום להתלונן

&nbsp
&nbsp

sgebay

New member
נמשיך עם התלונות בינתיים היום האתר סגור

עקב רוחות חזקות וצפי ל-70 ס"מ שלג

למעלה