אבריל

עדיאל18

New member
אבריל

אבריל סתם שדונה כלומר השיר החדש שלה חמוד אבל היא מכוערת ומוכשרת במעט.אני ממליץ לאוהבי הרוק לא להתלהב מזמרת בת 18 שנראית כמו בת 16,עד שהיא לא תבסס את עצמה.אין מה להחזיק ממנה או פורום. בכל מקרה תשמעו מטאליקה רדיוהד סיסטם אפילו גנז אנד רוזז. ואם מישהו מכם רוצה להשקיע לד זפלין או פינק. שמעתי שגם הדלתות טובים תבלו!

ברודי

New member
תודה ששיתפת אותנו.

מה? מה אני אמורה לעשות עם מה שאמרת?! להפסיק לשמוע אותה רק כי אתה החלטת? אתה באמת חושב שה- 5-6 שורות שכתבת זה מה שהצליח לפקוח את עיניי ולעזוב את הפורום הזה? לשלוח בקשה לתפוז שיסגרו ת´באסטה כי אמרת?! מה שגם למה לעזאזל אתה חושב שאנשים פה לא שומעים גם את כל הרשימה שמה שרשמת?! מכירה יותר טוב ממך!! לך תקשיב קצת למשינה... תשמע מוזיקה טובה (הגיע הזמן להתוודע אליה לא?!)

i l0ve u

New member
אוקי תקשיב..

אם יש לך בעיה אתה יכול לעוף! אף 1 לא הכריח אותך להיות פה! אף אחד לא אומר לך מה לאהוב ומה לעשות וגם לך אין זכות להגיד לנו... סבבה שיש לך דעה אבל אין לך שום זכות לכפות אותה גם עלינו! אם יש לאבריל מעריצים ופתחו עליה פורום זה סימן שאוהבים אותה ואם יש לך בעיה עם זה אל תיכנס לפורום..! גם אני אוהבת הרבה זמרים וסגנונות וגם אני חולה על פינק ודה קולינג ועוד מלא זמרים עם סגנונות אחרים כמו לסגו או שאקירה ועוד מלא... SO? כל 1 יכול לאהוב מה שהוא רוצה ואם היינו כולם דומים אז היה מאוד משעמם.. בקיצור ולעניין..טוב אי אפשר... אם יש לך דעה משלך אין לי בעיה עם זה אבל אל תכפה אותה עלינו ואל תגיד לנו איזה מוזיקה לשמוע! את זה נחליט לבד...

OrdinaryDay

New member
מסכן...הוא רק אמר את דעתו...

למרות שהוא טועה וסתם משעמם לו בחיים ובגלל זה הוא בא להגיד את דברו זה בסך הכל דעתו! וכן, זה חוצפה מצידו לבוא ולהגיד לנו מה לעשות ואת מי לשמוע או לא לשמוע אבל אין מה לעשות...הילד צריך שעשוע.... (חח אני מצחיקה את עצמי יותר מידי לאחרונה
)

ברודי

New member
אז מה גם לי יש הרבה דעות...

יש לי דעה על המצב הכלכלי בארץ, זה לא אומר שזה מעניין מישהוא.

nothing woman

New member
פינק פלויד כפרות עליהם

חחחחחח כפרה לא נראה לי הוא התכוון לפינק הזמרת "המגניבה" נראה לי שהוא די התכוון לפינק פלויד...

או-קי...

בעקרוני, לא הייתי אפילו מגיבה על זה (באמת שחבל על ההודעה), אבל מה צייצת על גאנז אנד רוזז? "אפילו" גאנז אנד רוזז? אולי כדאי לבדוק את עצמך לפני שאת(/ה?) מטיפה לנו על מוזיקה. שלא לדבר על העובדה שאין על מה להטיף במוזיקה, אבל שיהיה

למעלה