אבריל לאבין איכסה פיכסה

חשישקו

New member
אבריל לאבין איכסה פיכסה

יכול להיות משהו יותר סתמי ממנה או התלהבותי ממנה ?

Dark Muse

New member
דבר אחד לא ברור לי בתפוז

מתחילים פה לפתוח פורומים על כל זמר \ להקת פופ חדשה שקמה בקצב הזה יהיו 3000000 פורומים על אותו חרא אבריל לאבין היא סתם עוד נערת פופ ממוסחרת שאמרו לה שגיטרות זה "אין"

אממ... רוצה לדעת את דעתי?

תלך להודעה שלי, בשרשור של משהו האבריל שלכם... משהו עם פאנק, ויש שם מלא הודעות, ותקרא את מה שכתבתי. פופ? אבריל? חחח הצחקת אותי. אבריל לאבין מנגנת בגיטרה הרבה לפני שהיא התפרסמה, אז בבקשה, רק אל תמציאו! מלודי

אפשר לשאול משהו?

לא בקטע של התנשאות או משהו, אבל אם אתם לא אוהבים אותה למה אתם באים לפה?

4667

New member
כן יכול להיות../images/Emo70.gif

זה שאתה בא לפה לרדת עליה.... גט א לייף

אממ חמודי?

ראית את הכותרת של הפורום? אבריל לאבין? זה אומר שזה פורום לאנשים שאוהבים את אבריל לאבין! א-ו-ה-ב-י-ם. רוצה הגדרה מילונית? ואל תגיד לי ש"הבעת את דעתך בצורה בוגרת ודמוקרטית" (סליחה, שיעורי חברה) כי איכסה פיכסה, סתמי, והתלהבותי זה לא בוגר. לך לחפש את הדיסקים של בארני. מלודי נ.ב: אבריל לאבין מלכת עולם, חבל שאתה לא מבין את זה

לא לא לא...

התכוונתי הגרסה האמיתית. נזכרתי במשהו ונזכרתי בסוף ושות´ הם רק המצאות שלנו, הלא משכילים

אממ חמודי?

ראית את הכותרת של הפורום? אבריל לאבין? זה אומר שזה פורום לאנשים שאוהבים את אבריל לאבין! א-ו-ה-ב-י-ם. רוצה הגדרה מילונית? ואל תגיד לי ש"הבעת את דעתך בצורה בוגרת ודמוקרטית" (סליחה, שיעורי חברה) כי איכסה פיכסה, סתמי, והתלהבותי זה לא בוגר. לך לחפש את הדיסקים של בארני. מלודי נ.ב: אבריל לאבין מלכת עולם, חבל שאתה לא מבין את זה

rotemami

New member
אממ אדיוט?

אולי תתחפף מפה! זה שאתה שומע את הדיסקים של בארני זה לא אומר שגם אחרים שומעים... וחבל שאתה לא מבין שאתה לא רצוי פה! "איכסה פיכסה" מה אתה ילד בן 3? עכשיו יאללה טוס מפה!

lifes sucks

New member
חח..אתה צודק שמת לב שכל הפרחות

אוהבות את אבריל.....פרחות מפגרות שלא יודעות מה זה מוזיקה רק אל תגידו לי שאתם לא אוהבות את בריטני או איזה פופ מסריח.. אבריל זה פופ ממוסחר!!! היא סתם מטומטמת שמשחקת אותה "קול" ...איזה מטומטמת שבכלל לא יודעת לנגן על גיטרה!!! פחחח....מה זה עוד הפעם "פאנק" !?!?!!? זה לא פ-א-נ-ק!!! היא פאנק וואנה בי !!!!!!!! פחח..פאנקקקק.. זה ממש לא פאנק! אם אתם חושבים שזה פאנק אז יש לכם הרבה מה ללמוד כולכם פה מעריצות פופ דרך אגב...אני בטוחה שהוא בא לכאן כדיי להעיר על פתיחת פורום מפגר כמו זה! וכך גם אני !

../images/Emo12.gif

אתה צודק. סליחה. כולנו טיפשים שלא יודעים לבחור מוזיקה. יסגר הפורום לאלתר. אמממ... או ש, אמ, NOT! אוקיי, זה לא כל כך משנה לנו. carry on.

מי את ומה את רוצה?

אני פרחה? חחח כנראה שאת לא מכירה אותי טוב כל כך... ואיזה מוזיקה את אוהבת? בלינק? סאם? אווו זה הופך אותך להרבה יותר שווה... אני אוהבת מוזיקה, ולא תדמית. זמרים שאין להם מוזיקה, רק תדמית, הם לא זמרים בשבילי, ולכן בריטני, היא לא זמרת בשבילי. אה, אני רואה כמה שאת מבינה במוזיקה. מי שמבין במוזיקה יודע שאסור לזלזל בסוגי מוזיקה אחרים. יש גם אנשים עם טעם מוזיקלי שונה משלך... או שלא ידעת את זה? אבריל היא זמרת מצויינת, מה הקשר אם היא מנגנת או לא? להיות זמר, זה לדעת לשיר. להיות נגן זה לדעת לנגן. יש הרבה זמרים וזמרות, ש(איזה אסון) לא יודעים לנגן! זה הופך אותם לפופ סתמי וזול? וכבר דיברנו על הקטע של הפאנק, למה לקטרג כל דבר? כנראה שהפרחה המטומטמת היחידה פה, זאת את, כי אנשים בוגרים וחכמים לא מזלזלים, ומכבדים דעות של אנשים אחרים. ולא, אני לא אוהבת פופ, ולא, אני לא פרחה, וגם רוב שאר האנשים פה כמוני. יש לך בעיה עם זה? זה הורס מפוצץ לך את הבועה? ומלבד זאת, מה את מכלילה? מי את שתגידי לנו מה אנחנו אוהבים או לא? אם למישהו יש משהו ללמוד, זה את. תעשי לעצמך טובה, תקשיבי לאנשים אחרים, ולא רק לעצמך. מוזיקה, זה משהו שבא מהלב, בלי קשר לפופ, רוק, פאנק, מטאל או כל דבר אחר. לכי ותשכילי קצת. מלודי

למעלה