מי את ומה את רוצה?
אני פרחה? חחח כנראה שאת לא מכירה אותי טוב כל כך... ואיזה מוזיקה את אוהבת? בלינק? סאם? אווו זה הופך אותך להרבה יותר שווה... אני אוהבת מוזיקה, ולא תדמית. זמרים שאין להם מוזיקה, רק תדמית, הם לא זמרים בשבילי, ולכן בריטני, היא לא זמרת בשבילי. אה, אני רואה כמה שאת מבינה במוזיקה. מי שמבין במוזיקה יודע שאסור לזלזל בסוגי מוזיקה אחרים. יש גם אנשים עם טעם מוזיקלי שונה משלך... או שלא ידעת את זה? אבריל היא זמרת מצויינת, מה הקשר אם היא מנגנת או לא? להיות זמר, זה לדעת לשיר. להיות נגן זה לדעת לנגן. יש הרבה זמרים וזמרות, ש(איזה אסון) לא יודעים לנגן! זה הופך אותם לפופ סתמי וזול? וכבר דיברנו על הקטע של הפאנק, למה לקטרג כל דבר? כנראה שהפרחה המטומטמת היחידה פה, זאת את, כי אנשים בוגרים וחכמים לא מזלזלים, ומכבדים דעות של אנשים אחרים. ולא, אני לא אוהבת פופ, ולא, אני לא פרחה, וגם רוב שאר האנשים פה כמוני. יש לך בעיה עם זה? זה הורס מפוצץ לך את הבועה? ומלבד זאת, מה את מכלילה? מי את שתגידי לנו מה אנחנו אוהבים או לא? אם למישהו יש משהו ללמוד, זה את. תעשי לעצמך טובה, תקשיבי לאנשים אחרים, ולא רק לעצמך. מוזיקה, זה משהו שבא מהלב, בלי קשר לפופ, רוק, פאנק, מטאל או כל דבר אחר. לכי ותשכילי קצת. מלודי