אבריל יהודיה?

harelya

New member
אבריל יהודיה?

רציתי לדעת אם אבריל לאבין יהודיה(כמו שכתוב בנושא....). תודה מראש הראל.

מה פתאום....

לא לא חבר'ה...אין שום קשר בין זה ששם משפחה הוא לאבין ולזה שהיא שרה בכנסייה...זה ממש לא אומר כלום. חוצמזה כתבו פעם בעיתון{מעריב לנוער} שאין קשר לזה שהיא לאבין,היא עדיין לא יהודייה..נראה לי אבל שיש לי שורשים משפחתיים צרפתיים...חחח אבל יהודייה?..אבריל??...-אין מצב אנשים,עד כמה שזה עצוב ויכול היה להיות נחמד אני בטוחה שהיא לא יהודייה.

sk8er Tom

New member
תגידו, נפלתם על הראש?! היא נוצריה!

נוצריה הדוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה, לא ידעתם?! היא באה ממשפחה נוצרית הדוקה!

שיש../images/Emo70.gif אין לה שורשים צרפתיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה לא קולטים את זה
סך הכל היא אמרה שהיא אוהבת את צרפת

sky44

New member
יש לה שורשים צרפתיים

משהו כמו שסבתא שלה או סבא שלה או וואטאוור באו מצרפת ולכן קוראים לה אבריל שזה שם צרפתי (שמשמעתו אפריל. אור, הקנדית-שווייצרית-שיודעת-קצת-על מחוז-קוויבר-בקנדה, הסבירה לי את זה)

אח1

New member
זה נכון!

יש כתבה עליה בצרפתית שכתוב שם שאבא שלה מצרפת! אני ישים את זה (מי שיודע לקרוא צרפתית ידע מה שכתוב שם)

אח1

New member
אה..

ולמי שלא מבין צרפתית אז תרגום: אבא שלי צרפתי הוא נולד בצרפת אני אוהבת את פריז ואני מבקרת שם (ועוד משהו שלא הבנתי)

Avrils FREAK

New member
תרגום...

"אבא שלי צרפתי. הוא נולד בפריז. עם זאת, יותר טוב בשבילי זה לגור בבית בפריז עם כל הווילות האירופאיות האחרות." (אם הבנתי נכון..................)

אח1

New member
כל הכבוד!

אני לא יודעת כל כךך טוב צרפתית ורק שני המפשטים הראשונים שלי נכונים.. אז כנראה (רוב הסיכויים) ששלה הנכון - אני סך הכל לומדת שנתיםם

AN Ortal

New member
שכחו מזה היא לא יהודיה!!!!

ב...M.T.V בימון שלה שבטח כולכם כבר ראיתם כמה פעמים הראו את החדר של אבריל ושם היא הראתה את החפצים האישיים שלה משם היא הראתה שרשרת של צלב וסיפרה איזה משהו...חחח לא שהבנתי אבל ת'פואנטה כן היא נוצריה...!!!!!

mmaayy

New member
ומלא פעמים בתמונות היא עם שרשרת

של צלב.. היא לא יהודיה! אך הגעתםם???

AN Ortal

New member
שכחו מזה היא לא יהודיה!!!!

ב...M.T.V בימון שלה שבטח כולכם כבר ראיתם כמה פעמים הראו את החדר של אבריל ושם היא הראתה את החפצים האישיים שלה משם היא הראתה שרשרת של צלב וסיפרה איזה משהו...חחח לא שהבנתי אבל ת'פואנטה כן היא נוצריה...!!!!!

למעלה