אבריבאדי ?

DeniDen

New member
אבריבאדי ? ../images/Emo13.gif

שנה טובה :) אני לא מצליחה להירדםםםםם

Charmed Gal

New member
בהצלחה לכולכם, ילדודס. ../images/Emo3.gif

זקן הפורום ילך לייצג אתכם בכבוד בשבוע האחרון של הטירונות. וויש מי לאק.
אז שנה מוצלחת לכולם, ולשמינסטים מביניכם - תהנו מהשנה הזו! גם אני לא האמנתי, אבל, כן, מתגעגעים לזה, במיוחד כשאתם בצבא.
אני גם רוצה בית ספר, איכס צבא.

Alon XD

New member
בהצלחה לכולם ../images/Emo13.gif

וצבא זה בהחלט איכסה
(לא מניסיון אישי כמובן אבל אחרי כמה ביקורים

m i c k e y 15

New member
ארררר גמאני כל הלילה לא הצלחתי

לישון..זה מ"ההתרגשות" פשוט חחח בהצלחה כולם!! תתפסו מקומות טובים חחחח

הגרו

New member
עוד מעט אני יוצאת XD ../images/Emo109.gif

שנה טובה לכולם וזה
בלאט איך לא בא לי לחזור לכלא ליידי דייויס עם כל הערסים והפקאצות:/ מאחלת לכם שהבצפר שלכם מלא באימואים XD [אוי ואצלי אין אפילו אחד סעמק]. ואנשים ששומעים פוב. או פאניק. [אני צריכה לסתום...]. טוב בקיצור שתהיה לכם שנה טובה^^ ותמונה של ריאן להתחלה טובה
[וריאן זה תמיד טוב
]

m i c k e y 15

New member
כה יש אצלי הרבה "פריקים" חח וגם

הרבה פקאצות שהתחילו להתנהג כמו פריקיות

Nittle Grasper

New member
צצו לי כמה אימואים השנה באמת :ם

ופחדתי שיקראו לי פריקית כי באתי בחולצה שחורה ושיער פזור <שחור>.. לכו תבינו, ככה זה אצל דלי האייקיו @@

Alon XD

New member
../images/Emo12.gif

חצי מהפרחות בבצפר שלי נהיו אימו. אימו פוזה פרחי. עצוב לגמרי.

הגרו

New member
חחח יאו יש פריקים בבצפר שלי! ../images/Emo109.gif

ראיתי אתמול והיום פריקיםםםםם:]]]] וכשיצאתי מהבצפר ראיתי אחד עם מוהיקן אדום^^ וחברה שלי אמרה שיש גם אימואים אבל הם מתחבאים... ופקאצה אחת עשתה סגול בשיער ופקאצה אחרת קנתה קלמר גולגולות ויש לה טבעת של גולגולת... מה נסגר?! ולכל הפקאצות בשכבה שלי יש וואנס [הרוב סקא, שחור-לבן או שחור-ורוד ויש גם כאלה עם גולגולות]. גאש, די לחוש! תפקידכן להיות פקאצות, לכו תמרחו לק או משהו >,>

בהצלחה לכל התלמידים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

*מצביעה וצוחקת* חחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה דיי, מלא זמן לא הייתי בביצפר
[כולה שלושה חודשים. אבל שייה ^^]

MyTearsDontFall

New member
ב ה צ ל ח ה לכולם!!

הלכתי לישון מה זה מאוחר..לא הצלחתי לישוןןןןן טוב לא נורא עברתי את זה.. ייאלהה שנה טובה

made in love

New member
../images/Emo6.gif

אה קודם כל שנה טובה ומגניבה ובלע
והנה סיפור נחמד: היופ הגעתי לבצפר...חששות ובלאגן...ומה אני רואה? כונפה מספר 1 עם פוני ורוד XD בסדר, חשבתי שאולי היא סתם מחבת ורוד, הרי לא מצאים לה אימו
השלב הבא היה לראות את הפרחה מס 1 שהיא מלכה הפרחולות, עם: סיידליפ. מלא איפור שחור פוני אימו. ואני מתקשה להמשיך להבתטא ><". פאק זה חולני לחלוטין...פאום הן החליטו להיות מגניבות....אימו זה לא כל כך מגניב
לא אכפת לי שייסקלו אותי על זה אבל ה'אימו-לוק' יפה לבנים, על בנות זה פשוט לא מסתדר לי, ובמיוחד לא על פרחות
. אוף נו קריזה..היה יום מסריח מההתחלה

../images/Emo45.gif../images/Emo223.gif

ופוני צבוע זה גם לא אימו ;[ יש את המשבצות או "הסקא" האלה בכל מקום! גם ראיתי ואנס על הרבה בנות שאפשר לקרוא להם "פאקצות" עליתי על זה שיש לי 'אימו בוי' בכיתה.. והוא גם אמריקאי אבל ממש אידיוט

הגרו

New member
נכון זה לפריקים! ../images/Emo109.gif

מה, לי יש פוני וקוראים לי פריקיתX___X למה? כי יש לי פוני ואני שומעת פוב פאניק וAAR.. אווו כמה פריקי מצידי!! [לעע].

הגרו

New member
עם מה? זה היה בצחוק../images/Emo109.gif

עכשיו ידיד שלי קרא לי אימו גירל ורשם לי "silly emo girl thats not how you cut your wrists"... והוא אמר לי "ילדה עם שיער לצד!" ולכולם יש בעיה עם הפוני שלי או משו חחח אבל שיזדיינו. [כן אני יודעת אני אסתום.]

Gali4697

New member
זה לא רק לך. זה לפורום.

אין פה שרשור בלי איזה סטיגמה מטומטמת.. והכל בצחוק נכון? זה דפוק! לפני כמה ימים הייתה פה הודעה 'דיי להגדרות', והיו שם מלא שתמכו ועכשיו? אתם סותרים את עצמכם נמאס מזה. תתנפלו עליי, אבל לא נחמד פה. זה מגעיל. ראיתם מישהו/י מהבצפר שלכם. היי, זאת פרחה, והוא, ההוא שם? הוא ערס. אני לא מכיר אותם, אבל אני אשפוט לפי הלבוש. רגע, מה עם זה שיושב שם בפינה? הוא פריק, וזה ששם? הוא אימו. יו, יש לי אימו בבצפר, איזה כיף לי. אה, רגע, מה איתי? אני מאגניב, אני סתם פריק.. אולי בעצם כדאי אימו? נה.. אני אתן לאנשים אחרים להחליט מה אני. אתם חיים על סטיגמות דפוקות, אתם אומרים שנימאס לכם שקוראים לכם ככה, אבל אתם בעצמכם עושים את זה. פאאאק. דיי עם זה. פתטי.

למעלה