אבק של כוכבים

אבק של כוכבים

שעות שהכנתי אותן... בכל הצבעים אדום, כחול, סגול, ירוק, צהוב, זהב, כסף, ורוד, חום, כתום - בכל הגוונים עמדתי שעות ומלאתי, השתדלתי להכניס בכל אחת קצת מכל דבר.. שיהיה.במקרה הכי גרוע לא יעזור. שעות הכנתי אותן... מכל הסגולות שלווה, עידוד, מרפא, אומץ, מזל, נחמה, אושר, תקווה, צחוק, אהבה... קצת מכל דבר... אי אפשר לדעת איזו סגולה תידרש מתי... שעות הכנתי אותן... מכל הגדלים. קטנות, קטנטנות, זעירות, ענקיות, גדולות, בינוניות... קצת מכל סוג, שיתאים לכל דורש. והרוח יגיע עוד רגעים לקחתן. הדור ומכובד בבגדי חג עם שק גדול. והוא ימלא אותו בשקיות שהכנתי וישא אותנו אל הלילה ואנחנו נעבור חרישית בין העצים הגבוהים ונתלה אותן. מנקה את השולחן, מחזירה את הכלים-כלי העבודה למקומם מגיפה את החלונות אחד לאחד בדממה שומעת ברקע את הלחישה מושיטה ידי אל הצללים ... מחזיקה את אבק הכוכבים... רק טוב!!!

אבק של אהבה ..

קיבלתי אתמול של אבקת אהבה ובתפקידי כפייה של רומנטיקה ותשוקה לקחתי על עצמי לפזר אותה עוברת בין זוג אוהבים לוקחת חופן מלא בצבעים נושפת מולכם .. והם אותי לא רואים ומיד אני רואה את שניהם מתחבקים מגיעה לילדה קטנה בוכיה אביה הלך , נשארה רק עם אמה לוקחת שוב פעם חופן מלא היד נושפת לכיון שלה .. ופתאום היא שמחה .. מחבקת היא את אמה ושוב יש אהבה .. ולך גחלילית קסומה שולחת במשלוח ישיר דרך הכוכבים ברקיע שקית קטיפה מלאה באבקה שתמלא אותך .. בשמחה אושר ואהבה .. אבקה בכל הצבעים .. אדום כחול צהוב ירוק .. לבן וכמובן גם כתומים .. אבקה של אהבה ...

אבקות

תודהההההההה אוספת את כל האבקה ששלחת לי מכניסה לשקית קטנה מקטיפה אדומה.. זו שהיא הכי הכי אהובה עלי שמחה לשמוע שאת משתמשת באבקות, כל מי שלומד להשתמש בהן לומד על עצמו ועל החיים הרבה... רק טוב!!!

למעלה