אבק של כוכבים...

אבק של כוכבים...

אבק של כוכבים פיזר עליה אחז בה ונישק את שתי ידיה, היא לפתע חיזקה את אחיזתה התשוקה בליבה הלכה וגעתה. טעם הדבש שעל גופה לא רמז מה יהיה בסופה, תחושה של ניחוחות ולא מועקה שם ראשו אליה ונרדם בחיקה. המלאך בכחול שוב בוחן אותם לא מבחין ביצרים שעולים על גדותם, אך גם לה יש מחסומים וגבולות מה יש מאחריהם הוא רוצה לגלות.

נשית~37

New member
...

nightroll

New member
היא לא רוצה שתגלה...

שהיא שולחת את כל שוברי הזגוגיות למיניהם...

כוכב שנופל...../images/Emo41.gif

שוב יושבת, מוצאת את עצמי חושבת, על עולמות נסתרים, המהות בחיים. שוב יושבת, מוצאת את עצמי חושבת, על אדם וחווה, שהחלו בשמחה וכאב... במסורת האהבה. כוכב שנופל, מצא אותי מתפללת, שלח קרן אור, אל החור השחור. כוכב של תקווה, שלח לי אהבה, נקה את הנשמה, השקה את האדמה. שוב ברור, מוצאת עצמי שבורה, מנסה להבין, מה מקורי, מה אמין? שוב ברור, מוצאת עצמי שבורה, איך חווה ואדם - אכלו מהעץ האסור, והרסו דבר מושלם דבר כה מוחשי כה קיים.. כוכב שנופל, מצא אותי מתפללת, שלח קרן אור, אל החור השחור. כוכב של תקווה, שלח לי אהבה, נקה את הנשמה, השקה את האדמה. תן לי להאמין שיש עוד אהבה..

ניחוח קסם....

פרח יסמין נקטף מגבעול ריחו אל בין ידיה נמהל עת כותרת לבנה נשרה על ובין ספה שם נותרה. ניחוח של קסם עטף ולחש מתוך הכוכב שאורו שם זרח אבק של כוכב מאושר מפוזר בין זרועות שניהם הטוהר נשאר. בין מבט למגע מהוסס רוגע של יחד ,יצרים בחשש מחסומים וגבולות מאבדים את הקו האישה שבה לתוכה נגע. <>

זמן קסם...

ניחוח יסמין ינק מכף ידה עד כמה רצה בה לא תדע, חיבק אותה לחוש נשיותה רצה רק לדעת אותה. בשביל מעץ בדרך ללא מוצא ביניהם לפתע היא חוצה, ציפור ברזל באמצע האגם את דבש שפתותיה שם הוא לגם. מרגישה את החום שזורם לו בגוף רוצה לנשק אותה בטירוף, במאבק האיתנים בין התשוקה לטוהר ים של דמעות הוא שר לה כמו זוהר. היא ליטפה ראשו במגע יד אישה גופו אז רעד מאותה התחושה, רצה לחבקה ולא לעוזבה מאבק על הקו בין הטוהר לתאווה.

פנטום,,,,

מעבר לכתיבה המופלאה,, ועל כך,,
גדול,,, שיחקת אותה,, על החתימה החדשה,,,, שבת שלום,,,

שולינקה....

היה שווה...קיבלתי חיבוק ממך...מיאו... והחתימה שלי ? גנבתי מהמנהלת... חחחחחחחחחחחחח... אבל היא סלחה לי...

חותם נמזג.....

באמצע החיים בעוד שלוש שנים לראות בעיניך עתיד לא מוכר לבקש תמונה בזיכרון עתיד שעדיין לא נכתב בלב..... להשתרבב אל תוך סדק בחיים לא שלי ללכת לאיבוד ברגשות שגודלים ועדיין לא נטמעו בך.. מוקסמת מרגישות באישיות מדהימה שאינה חולפת חותם נמזג אל תוך לב בנשימה מהירה אוטמת מבט עיניים חם..... <>

פנים אל מול פנים...

פנים אל מול פנים כך חולפות להן השנים, תמונה מזכרון ישן עולה נפתחת עוד מגירה נעולה. מה צופן לנו העתיד איפה תהיה היא רוצה שאגיד, חושב על ההווה המיידי על כמה טוב שהיא לצידי. קליפה אחר קליפה היא מתערטלת שוב ושוב אותי היא שואלת, רוצה להבין את הנסתר על הגבול שבין האסור והמותר. נועץ מבט שבוי מוקסם מתמכר אליה כמו אל סם, השקט מסביב הוא לפני הסערה עוד לא מצא את המפתח לשערה.

מגירות לב נפתחות.....

יד לוטפת שיער רך כתינוק אפה שואף ריח מתוק שפתיה מוגשות ללא חשיבה אל הטעם הזר לטעום בנשיקה. גופו נרעד בין ידיה לתשוקה בתאווה נמהלו דבש וחום גופה אז הזמן לא נספר עת שתיקה של מותר אותם עטפה.... לחבק את הרגע ולא לעצור תחת שמים ומחול מים ים של תחושות מרקדים בין מגירות לב נפתחות .... דפי חיים עפים שם לכל עבר מה בעתיד ומה מעבר לאותו שער שעברו ושביל טוהר מסמן דרכו בין ציפורי מתכת המשמיעות ציוצן בדממת חרש לכל המתרחש... <>

למעלה