אבק ב allmusic.com

ishaybas

New member
אבק ב allmusic.com

הדיסק של אבק מופיע מהיום ב allmusic.com מצורפת שם ביקורת מאד נחמדה של ביל טליאנד. היום הוא גם יום ההוצאה הרשמי.... :)

יופי של ביקורת!

אני מסכים (כמעט) עם כל מילה שכתב ביל טילנד. יופי של ביקורת, מגיע לכם לקבל המון שבחים על העבודה המצויינת שעשיתם. זה ממש מרגש לראות איך "העולם" מקבל בברכה את האלבום שלכם, וזה מראה שיש גמול לעבודה הקשה ולהשקעה העצומה של כולכם. אני ממליץ לכם, כמובן, להזכיר את הביקורת הזאת של AMG בעמוד הבית של האתר שלכם, כדי שאנשים נוספים יקראו אותה ויתרשמו. יופי של מתנה ליום ההשקה הרשמי, הרווחתם את הכל ביושר.

meandmeandme

New member
ארבע כוכבים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מכובד ביותר, והביקורות מעולה! אני הייתי מוסיף עוד איזה חצי כוכב שם, אבל טוף שיהיה
. בהצלחה.

meandmeandme

New member
אה ו..

שיורידו את יפה ירקוני מהRelated Artist... או שאולי יש משהו שאנחנו צריכים לדעת עליו?

HelterSkelter1

New member
כן, חצי כוכב נוסף לא היה מזיק

אבל למה להיות חזירים
כל הכבוד לכם!

CaerBannog

New member
../images/Emo45.gif

אגב, אורי, לא הבנתי את הסלידה שלך במאמר מהקטע "רגעים", אני דווקא מאוד אהבתי אותו, בדיוק עקב זה שהוא נשמע מכו יצרה קלאסית-מודרנית למהדרין וכאילו מצמצם את הכאוס הארט-רוקי של אבק לשתי כלים. Np- אבק- מלט

זו לא סלידה

לדעתי הוא לא מתאים לסאונד של האלבום, לא מתאים לאווירה הכללית של האלבום, לא מתאים לכיוון הRIO של האלבום, ובכלל לא מתאים ללהקה לבצע קטע כזה. זה לא שאני סולד ממנו, הוא פשוט נשמע לא במקום. אגב, גם הקטע האחרון לא מתאים, לדעתי. הוא חסר משמעות, לא מובן מה הם צועקים שם, ואין בו שום תועלת לאף אחד. הסיום של "המפהקים" יכול להוות סיום מושלם לאלבום כפי שהוא. אבל זו כמובן רק דעה, ודעתי תקפה כמו דעתו של כל אדם אחר. מי שקובע זה האמן, לא המבקר.

CaerBannog

New member
דווקא אהבתי את השימוש בקטע האחרון

כי הוא מהווה שבירת מתח שכזאת סיומת לא מוזיקלית לאלבום כה מוזיקלי. הסיומת של המפהקים היא מצויינת כשלעצמה, אבל אני איכשהו אוהב תוספות כאלה של "כלום" שיוצרות שבירה של מה שקיבלת עד עכשיו, אני נוטה לסלוד דווקא מ"גראנד פינאלים" אפים ומעדיף דעיכה. אבל שוב, דעה והכל. אנפי- אבק - אבק - אבק

למעלה