אבקת קריאטין

claudio1

New member
אבקת קריאטין

לציבור מפתחי הגוף. לאחרונה חבר שהגיע מארה"ב הביא לי לבקשתי 2 אריזות של קילו אבקת קריאטין כל אחת. מאחר ואין לי צורך בשתי חבילות אני מעוניין למכור את החבילה העודפת. לא מדובר בסוחר או קץ´ כל שהו (אני עושה שימוש בחבילה אחת כבר). אז אם מישהו מעונין לרכוש את החבילה בהנחה ניכרת ,מוזמן לצור עמי קשר במייל [email protected] תודה מראש אבי תל-אביב. * מחיר אריזת קילו אבקת קריאטין בחנויות - 400 ש"ח לפחות. מחיר למכירה - 290 ש"ח.

Zeos_30

New member
(Xanedrine EFX (Ephedra FREE

גם אני נתקעתי עם קופסא עודפת של המוצר. חדש לחלוטין וסגור הרמטית, 120 כדורים. גם כאן לא מדובר בקאץ´ כלשהו או בסוחר ממולח. המחיר הוא בדיוק כפי ששילמתי עליו בארה"ב - 30 דולר. אפשר להשאיר לי מסר עם טלפון ואצור קשר בהקדם. ZEOS

tommythecat

New member
מחיר תמוה

מאיפה הגעת למסקנה שמחיר אריזת קילו אבקת קריאטין בחנות הוא 400 ש"ח?? ישנן חנויות פה בארץ שמוכרות קילו קריאטין של חברת Prolab (חברה ידועה ומוערכת ללא ספק) במחיר 229ש"ח. המחיר שאתה מבקש על הקריאטין בהחלט מופקע ואני לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו ממך במחיר כזה. כל טוב, יוסי

claudio1

New member
תגובה תמוהה

לפני שאתה זורק נתונים לאויר תבדוק שוב ותגלה שמדובר באריזה של 500 גרם שזה למיטב הבנתי וידיעתי חצי קילו. כפי שציינתי אני לא סוחר ולא מנסה לעשות פה רווחים. ורק לידיעתך ,את אריזת הניסיון הראשונה רכשתי בחנות הגדולה בקומה השלישית של דיזינגוף סנטר (איני זוכר את שמה אבל המבינים בטח יודעים). אריזה קטנה במשקל 120 גרם נמכרה לי במחיר 120 ש"ח. הומלץ לי כמובן לרכוש אריזה גדולה וחסכונית של קילו במחיר 400 ש"ח. וזה כמובן לפני מספר חודשים (ולא נראה שהמחירים פתאום ירדו). מכאן הגעתי לרכישה בארה"ב ואין לי צורך בשתי אריזות.

tommythecat

New member
תגובתך אינה מבוססת

אני לא טועה. אני מדבר על מוצר של חברת Prolab במשקל 1 ק"ג (אם אתה מעדיף את זה ביחידות C.G.S הכוונה היא ל- 1000 גרם). מחירו של המוצר הוא 229 ש"ח כמו שכבר כתבתי. אם אתה עדיין לא מאמין לי (וזו זכותך), אשמח לשלוח לך קישור לאתר המדובר. אני לא יודע אם אתה מנסה לעשות רווחים או לא, ולמען האמת גם לא מעניין אותי. זכותך לעשות רווחים, וזכותי בתור צרכן נבון להמליץ על מוצרים לא פחות טובים במחיר נמוך משמעותית ממה שאתה מנסה למכור. המניעים שלך למכור את החבילה המיותרת אינם מעניינים אותי. המניעים שלי בשרשור הזה הם להזהיר קונים פוטנציאלים מהמחיר הגבוה שבו אתה נוקב. זה הכל. תסכים איתי שהאינטרסים שלי קצת יותר אלטרואיסטים משלך. כל טוב, יוסי

claudio1

New member
אני מוכן לבדוק את העניין בשנית

ולערוך סקר שוק קצר למרות שאני בספק ,שמחירי הקריאטין או התוספים בכלל ירדו. לפני מספר חודשים ערכתי סקר די מקיף לפני הרכישה. ואם אני טועה עדין כמובן שאמכור את החבילה נמוך ממחירה בחנות. ולגבי השורה האחרונה אני לחלוטין לא מסכים איתך שהאינטרסים שלך קצת יותר אלטרואיסטים משלי. כל טוב, קלאודיו

tommythecat

New member
יפה מצדך

אני יכול לחסוך לך זמן (ולאחרים כסף): בדוק את הקישור המצורף להודעה זו. תמצא שם שקילוגרם אחד של קריאטין מחברת Prolab (חברה ידועה מאד באיכות הקריאטין שלה) עולה בחנות הנ"ל 229 ש"ח. תגובתך?? כל טוב, יוסי נ.ב. אלה המחירים בארץ. מי שבאמת רוצה לחסוך יכול להזמין מחנויות בחו"ל.

קריאטין ?

ברצוני לדעת אם יש שוני בין איכות הקריאטין של כל החברות, או שחברות גובות סכום כסף נוסף עבור השם שלהם. הרי מדובר פה במוצר זהה לחלוטין [קריאטין טהור],שלא כמו אבקות חלבון או אבקת עליה במשקל. דרך אגב לגבי המחיר של הקריאטין את שלי אני קונה ב-199 ש´ח 1 ק´ג בבית טבע קסטל שבת´א.

tommythecat

New member
השאלה הקלאסית

כמו בתחומים אחרים בחיים, אתה משלם גם עבור השם. אני ממליץ על חברת Prolab בגלל שהקיראטין מתוצרתם עומד בתקן או סימול שנקרא Creapure ובא להעיד על האיכות והטוהר של הקריאטין. יחד עם זאת, זה שלחברה אחרת שמוכרת קריאטין אין את הסימול לא אומר שהקריאטין שלה פחות איכותי מזה של Prolab. כל טוב, יוסי

claudio1

New member
קיבלתי

ואני מבטיח לך שלפני מספר חודשים כשערכתי סקרי שוק , האתר הזה או בכלל המחירים בחנויות היו שונים לחלוטין. לא במקרה ביקשתי שישלחו לי מחו"ל.

איך אתם צורכים את הקריאטין?

אני צורך קריאטין רק לפני אימון משקולות, יחד עם DEXTROZ [כפית, 2 כפיות].

tommythecat

New member
כמו שכתוב...

אם אתה צורך את הכמות שמומלצת (10 גרם) אז 5 גרם לפני ו 5 גרם אחרי. אם, לעומת זאת אתה כמוני וחושב ש 5 גרם היא בהחלט כמות מספקת ליום, אז אני לוקח אותה אחרי האימון לאחר שאכלתי פחממות בעלות אינדקס גליקמי גבוה ושתיתי משקה עתיר חלבון. אגב, כ 5 גרם של גלוטמין מיד אחרי האימון עוזרים מאד גם כן. שים לב שהכמויות המוזכרות כאן הן כמויות בתקופת ה maintenance ולא בתקופת ההעמסה של הקריאטין. כל טוב, יוסי

למעלה