תודה.
אלה אם כן הוא יגיד לך ישירות- "רדי ממני, זה לא מתאים לי"- אז אין סיבה שלא תהיה תקווה. אם כי אני חושבת שיש אנשים שזה בדמם ויש שלא ואת כמי שמכירה את בעלך צריכה לדעת... אצל בעלי היו כל המאפיינים של שולט (גבר דומיננטי, חזק, מוביל), הוא פשוט לא נחשף לזה או לא זיהה את זה או פשוט בחר שלא להתעסק בזה.
טיפטפתי את זה בעדינות אבל בבלאגן... בהתחלה תוך כדי אקטים. נניח אם אנחנו בדוגי אז ביקשתי שימשוף לי בשיער, הרמתי ישבן מול הפרצוף שלו וניסיתי לגרות לו את המחשבה וכשהוא לא הבין ביקשתי מפורשות. פתאום צצו לי "הברקות" באמצע ו"אולי נקשור אותי?" ו"אתה יודע שיש לי שוט?"
וכמובן שתוך כדי התקרבנו גם רגשית וסיפרתי לו שיש בי חיבה עזה לעולם הבדסמ ומה בדיוק מלהיב אותי בו...
מכיוון שאני גם מנטלית אז שילבתי גם את זה. כן היו קטעים שזה התנהל כמו "טוב, אז תעשה לי ככה וככה וככה בזמן שאתה אומר שככה וככה וככה ושאני כזאת וכזאת. שהמבט שלך יראה כאילו ככה וככה ושהאווירה תרגיש כאילו שככה וככה! הבנת?"
אני חייבת לציין שלא נאלצתי לתמרן שם יותר מדי, כן היו מבטים מבולבלים ופרצופים המומים אבל בסופו של דבר הוא החליק לתפקיד די בטבעיות... אלו רק החסמים ההתחלתיים שצריך לשבור. שאני אכאיב לך? שאני אשפיל אותך? אבל בעלי היקר, אין ספק שהוא שולט מלידה
בואי נגיד שהיום הוא יודע להוריד אותי על הברכיים מנטלית ופיסית עוד לפני שאני מבינה איפה אני נמצאת... ולא רק בין סשן לסשן אלה גם בחיים עצמם (וכן, אני מעדיפה את זה ככה).