אבקש דעה מנסיונכם

The good wife

New member
אבקש דעה מנסיונכם

האם אפשרי לגרום לאדם שקצת נרתע מכל עניין הבדסמ ללכת על זה? אני לא מדברת על לעשות דברים קיצוניים אלא קצת שליטה ואולי מעט הצלפות וקשירות.

אני חושבת שאני יודעת מה התשובה, אבל אולי יש למישהו ניסיון עם בן זוג שקצת חשש ובסוף כן נפתח לעניין.

seelinewoman

New member
אחרי ששמעתי על לא מעט ניסיונות כאלה

אני יכולה לומר לך שמנקודת מבטי זה יכול לקרות
רק אם יש לו משהו אישי שלו, שלא קשור אלייך,
ונמשך לבדסמ.
זה שאנשים לא עושים בדסמ זה לא אומר שהם לא נמשכים אליו.
כל אחד שנמנע ממנו עושה זאת מסיבותיו שלו.
השאלה היא למה הוא נמנע מכך.
האם משום שבאמת אין לו משיכה נסתרת לשם?
או שיש לו משיכה והוא מדחיק אותה?
זה יענה לך הכי טוב.
מצד שני, גם אם אין לא משיכה מודחקת לבדסמ,
יכול להיות שיסכים לשחק אתך ולספק אותך עד גבול מסוים.
השאלה היא עד כמה זה יספק אותך.
אני יודעת למשל, שאם אני בקשר עם דבר שאין לו נטיית שולט באופיו,
גם אם הוא לא עושה בדסמ וגם אם אני נמצאת כעת בהפסקה מוצהרת,
הרי שאפילו משיכה מינית מינימלית אין לי אליו.

Cגלית

New member
יש הבדל

בין "קצת חשש" ל"רתיעה"
את יודעת על הרתיעה משיחה או תחושה?
אם יש חשש, או רצון עמוק יש מצב להיפתח לזה, אם אין שום רצון ועוד רתיעה, אני לא חושבת שזה יכול להתפתח, אלא אם זה יעשה בלי רצון למעט רצון לספק אותך.

A לוןA

New member
אני יכול להגיד לך

שכל בנות הזוג הרציניות שלי היו וניליות בהתחלה, ובדסמיות (גם אם לא בהצהרה) בסוף- כל אחת והעומק שלה בזה. וזה בכלל לא היה בכוונה של "לקחת-ונילית-ולהמיר-אותה" אלא פשוט משיטוט בעולם הפנטזיות המשותף זה הגיע לשם (או שאני קולט מנשים את המשיכה לזה מהתחלה, או שהן עלי... לא יודע)
וחלק מהן אפילו היו ברתיעה מטורפת מהעניין בהתחלה, אבל צעד אחרי צעד, לאט לאט ובסבלנות התחיל טיול בשבילי הבדסמ, שהגיע בהרבה מאוד מקומות לדברים שאפילו אני עמדתי משתאה למולם.

מוניאמר

New member
מחזק. יש מעט אנשים שמחוברים לעצמם ב-50%

יש מעט אנשים שמחוברים לעצמם ב-50%. יש עוד מעט אנשים שמחוברים לעצמם ב-99% (אני בשאיפה...)

רוב האנשים לא מחוברים לעצמם.

חלקם הגדול מפני שאין להם אומץ.

חלקם השני פשוט כי נוח להם ככה.

הרבה וניליות מסתובבות עם תשוקה עמוקה למישהו חזק, סוחף, שולט. אצל רובן שם זה נשאר.

לדעתי

קודם כל שלום ,
:)

אני חושב שלפעמים זה אפשרי , רק לאט ובזהירות, ועם הרבה תקשורת והסבר.
אבל לא תמיד - אני ממש לא מאמין ש"בכל אחד יש מזוכיסט/סאדיסט קטן שרק רוצה להתפרץ " ... יש פרטנריות שבנקודה כלשהי יתפסו את עצמן ויאמרו : "מה לעזזל הולך כאן?" (לא מדובר בביזאר כבד) .
צריך להתיחס לזה כמו לנטיות חד מיניות . כל אחד נמשך קצת ,במינונים נמוכים, לבני מינו. עדיין קשה להפוך סטרייט להומו מוצהר. זה תהליך איטי וארוך, ולפעמים חסר סיכוי מראש (כמו טיפולי המרה לכיוון ההפוך)

לסיכום - להנמיך ציפיות ולנסות בעדינות.

Cגלית

New member

The good wife

New member
תודה חברים

בעלי הוא טיפוס די שמרן, לא יודעת בוודאות עם הוא מודחק או סתם לא מיני במיוחד. לדוג' רציתי שנראה יחד פורנו והוא לא ממש הסכים, הרגיש לו מוזר לראות את הסרטים האלה יחד עם בת זוג.
לפני אי אילו שנים ניסיתי לשתף אותו בפנטזיות שלי והוא ניסה לשתף פעולה אבל לא נראה לי שהוא נהנה במיוחד.
שנים שלא ניסיתי ללכת בכיון אבל בתקופה האחרונה אני עוברת סוג של התעוררת מינית (בעקבות סיום טיפול הורמונלי שהוריד לי את החשק לרצפה) ובא לי לנסות שוב אבל אני לא יודעת איך לגרום לו לזרום איתי יותר מפעם.

A לוןA

New member
אין כמו

לחישות באוזן בזמן סקס בהן את מפרטת את הפנטזיות שלך (לאט לאט, לא להפיל עליו ישר אורגיה המונית בחוף אכזיב) כדי לקדם עניינים בכיוון הרצוי (וגם אפשר לראות
או
בזמן אמת )

היי

בעלי היה שיא השמרנות עלי אדמות...
מצד שני הוא תמיד היה קשוח וסמכותי ומה לעשות שזה מסובב לי את הראש?

מתחילת הקשר טיפטפתי לו בהדרגה... ובהתחלה התגובות היו בעיקר המממ... האאא... האא... בההה...

הוא לא ידע איך לאכול אותי... אבל עם הזמן (5 שנים של עבודה יסודית ואיטרנסיבית
) הוא בהחלט תפס את הרעיון (ואנחנו הרבה הרבה יותר קינקים ממה שציינת...), למעשה אפילו הוא אומר שזה כבר הוטבע בו, וזה כבר לא קשור אלי.

בקיצור- יש תקווה!

ושלום לכולם, הגעתי מהראשי...

The good wife

New member
איזה יופי

אז יש עוד תקווה.
אם אפשר לשאול, ממה התחלת? כלומר מה היה הדבר הראשון שניסיתם יחד והוא היה בסדר אתו?

תודה.

אלה אם כן הוא יגיד לך ישירות- "רדי ממני, זה לא מתאים לי"- אז אין סיבה שלא תהיה תקווה. אם כי אני חושבת שיש אנשים שזה בדמם ויש שלא ואת כמי שמכירה את בעלך צריכה לדעת... אצל בעלי היו כל המאפיינים של שולט (גבר דומיננטי, חזק, מוביל), הוא פשוט לא נחשף לזה או לא זיהה את זה או פשוט בחר שלא להתעסק בזה.
טיפטפתי את זה בעדינות אבל בבלאגן... בהתחלה תוך כדי אקטים. נניח אם אנחנו בדוגי אז ביקשתי שימשוף לי בשיער, הרמתי ישבן מול הפרצוף שלו וניסיתי לגרות לו את המחשבה וכשהוא לא הבין ביקשתי מפורשות. פתאום צצו לי "הברקות" באמצע ו"אולי נקשור אותי?" ו"אתה יודע שיש לי שוט?"

וכמובן שתוך כדי התקרבנו גם רגשית וסיפרתי לו שיש בי חיבה עזה לעולם הבדסמ ומה בדיוק מלהיב אותי בו...
מכיוון שאני גם מנטלית אז שילבתי גם את זה. כן היו קטעים שזה התנהל כמו "טוב, אז תעשה לי ככה וככה וככה בזמן שאתה אומר שככה וככה וככה ושאני כזאת וכזאת. שהמבט שלך יראה כאילו ככה וככה ושהאווירה תרגיש כאילו שככה וככה! הבנת?"

אני חייבת לציין שלא נאלצתי לתמרן שם יותר מדי, כן היו מבטים מבולבלים ופרצופים המומים אבל בסופו של דבר הוא החליק לתפקיד די בטבעיות... אלו רק החסמים ההתחלתיים שצריך לשבור. שאני אכאיב לך? שאני אשפיל אותך? אבל בעלי היקר, אין ספק שהוא שולט מלידה

בואי נגיד שהיום הוא יודע להוריד אותי על הברכיים מנטלית ופיסית עוד לפני שאני מבינה איפה אני נמצאת... ולא רק בין סשן לסשן אלה גם בחיים עצמם (וכן, אני מעדיפה את זה ככה).

dolly15

New member
אני חושבת שכן

אבל רק בגלל שאני הייתי כזו והצליחו להכניס אותי לתחום. כנראה שאני יחידת סגולה בעניין זה, אבל תמיד שווה לנסות לדעתי. לא בבום, לא בבת אחת, אלא בהדרגה וברגישות.

אייבורי

New member
סיכוי קטן

אלא אם מזהיים פוטנציאל לא ממומש

דום\שפחה אינטואיטיבים שרק לא מודעים למידע שמסביב

למעלה