אבקש את עזרתכם

אבקש את עזרתכם

אני עושה עבודה בספרות ואני צריך לכתוב פסקה על מהן הסיבות לתופעת הערצה. אודה לכם מאוד עם תענו לבקשתי ותתנו לי סיבות מחיי היום יום שלכם שלכן אתם מעריצים, במקרה שלכם את הלהקה האהובה עלי Blink 182. תודה.

Alinush182*

New member
טוב הנה כמה סיבות:

הם לא קשורות אלי או להערצה שלי לבלינק אבל זה כמה סיבות כלליות: 1) הופעה חיצונית. 2) ריקודים/פיזוזים על הבמה. 3) איכויות הקול של המבצע. 4) נגיד שהחלום שלנו הוא להיות סופר סטארים כמו האמן יענו הוא הגשים את החלום שלנו. 5) פעילויות שלו למען כדור הארץ/הסביבה/בעלי חיים/ אנשים במצוקה וכו´. 6) איכויות המוזיקה של המבצע. 7) לפי האופנה נניח שבאופנה עכשיו בריטני שפיכס אז יש כאלה שיהאבו אותה רק בגלל זה. 8) קצב של השירים. 9) כי אנחנו חולמים להיות כמו האמן. 10) כי הוא מגניב ומטורף (ע"ע: בלינק 182). וכרגע אלו הסיבות שעולות במוחי המשועמם....... מקווה שעזרתי לך......
אלינה
Tom´s Delong Girl! Blink 182

~BLINK182_gurl~

New member
ככה

לדעתי שכחת את הסיבה הכי חשובה- הזדהות עם הלהקה.... ואני בעיקר אוהבת את בלינק בגלל האופי שלהם כי מבחינת מוסיקה הם לא איזה גאונים.... אבל הם פסיכופטים והם ילדותיים והם לא שמים ז*ן.... ומבחינת תכונות הם ממש כמו כמעט כל החברים שלי שכיף להיות איתם וכאלה או במקרה של בלינק כיף לשמוע אותם!!! sHiRa
דרך אגבוש- זה נושא מגניב לאללה לשיחה אז תענו!!!

Ran-182

New member
צודקת

וגם אם אפשר להוסיף, פרט שולי (לא, לא הלהקה:)) קטן; הסוג של המוזיקה. אם למשל אני שומע פאנק רוק, לא ניראה לי שאני אלך להאזין לNצינק.

ofir_einhorn

New member
לדעתי

אני חולה על הלהקה כי הם משוגעים והמוסיקה שלהם מקפיצה כזאת מוסיקה רועשת ושמחה וגם אני הייתי מת להיות כמוהם(או כמו גיטריסטים בלהקות אבל בגלל המוסיקה הם ועוד כמה)לא סלברטי אלה נגן גיטרה בלהקה עם מוסיקה יפה

Alinush182*

New member
גם אותי המוזיקה ממלאת באנרגיה......

אחרי יום מתיש בבית ספר אני יושבת לי ומקשיבה לאנמה טייק אוף דוד ראנץ´ ובודהה בסדר הזה תמיד זה מרגיע אותי........וממלא אותי באנרגיה.......

Josie

New member
אצלי

המוזיקה שלהם פשוט עוזרת לי בכל מצב אפשרי - כשאני עצובה או עצבנית, אני שמה את בלינק בפול ווליום, מתחילה לשיר ולרקוד ולהשתגע וזה ישר עוזר לי. כשאני שמחה, זה רק תורם. טוב, אלה כל המצבים שמצאתי... מקווה שעזרתי

הנה העבודה המגומרת... תהנו!

הופעה חיצונית וריקוד על הבמה אלו הם כמה מהגורמים להערצת להקה. הופעה חיצונית כוללת תסרוקות, לבוש, כלי נגינה, תפאורה, תאורה, ואביזרים כגון: עגילים, צמידים וקעקועים. תסרוקות, ביגוד ,הנעלה ומבנה גוף מראים את האופנה העכשווית של הנוער אותה המעריץ אוהב ואת שריריהם המובלטים אשר גורמים למעריצות בעיקר להתלהבות ולריגושים... (לכו תבינו). אביזרים כגון צמידים, עגילים, שרשראות וקעקועים שמקשטים את חברי הלהקה לעיתים קרובות הופכים למושא לחיקוי. כלי הנגינה איתם מנגנת הלהקה נותנים צלילים נעימים למשמע אוזני המעריץ. כל כלי הנגינה יוצרים מערכת צלילים שגורמים לשקוע בהאזנה למילות השיר ולשכוח מכל הבעיות. תפאורה, תאורה, שלל הגוונים ועצם עמידתם של חברי הלהקה על הבמה מקנה להם מראה אלילי בלתי מושג ועל כן מוערץ. אין דבר שיותר מדבר אל מעריץ מאשר שיר מפורסם אשר "נכתב עליו". פעמים רבות תוכן השירים הוא הדבר שגורם למעריצים להסחף ללא גבולות בהערצתם. ישנם אלו אשר נהנים לשמוע שיר מפורסם ולחוש שהוא מספר את חייהם ישנם גם אלו אשר מוצאים פתרונות ומענות לשאלותיהם בשירים בעיקר ברגעים קשים. שירי "שנה את העולם" מדברים בעיקר אל הנוער הצעיר שחולם על שלום, לעומת זאת יש את שירי ה"רוק" וה"מטאל" אשר מביעים יותר בלגאן ופירוק עצבים וגם אלו מדברים אל הנוער המעריץ, שירי ה MTV יעזרו לכל בחורה צעירה מאוהבת ושירי מזרחית יגרמו לכל אדם לצאת מהדיכאון (או להיכנס אליו) מוזיקה ה"טראנס" וה"גואה" גורמת לאנשים המקשיבים לה להרגיש מרחפים ושהכל טוב.

למעלה