אבקש את עזרתכם.

אבקש את עזרתכם.

קניתי מספר פריטים בגלריה .העברתי כסף כנדרש
לא קבלתי את הפריטים .
הגלריה טוענת ששלחה.
מה עושים.
צ'י

powo

New member
במידה ושלחה ברשום יש מספר למעקב.וחייב להיות

נשלח על ידי חברת פגסוס. השרות תוך 24 שעות בכל הארץ

והנה הסיפור. היות ואני משלם את מחיר המשלוח .
והמכירות כמעט בכל שבוע ביקשתי לרכז שלש
קניות במשלוח אחד והעניין סוכם .ואז הגיעה חבילה
ובה קניה אחת בלבד (ולא שלוש) התקשרתי מיד
ונאמר לי שאין בעיה היתר ישלח עלי על חשבון המוכר
והנה הגיעה חבילה ובה הקניה השלישית .
הקניה השניה פשוט נעלמה.
מה אני עושה.
צ'י

Suki333

New member
שהם יפנו לפגסוס לברר ואם לא יגיע אז הם צריכים לדרוש פיצוי

מפגסוס ולך להחזיר את הכסף. זה מה שההגיון שלי אומר. אני לא מכירה את השירות של פגסוס

גרשונוב

New member
אני חושב שלאחר משך זמן ארוך, זה הגיוני לדרוש את הכסף בחזרה.

סביר להניח שלקראת ההשתתפות במכירה חתמת על תנאים מסויימים, וייתכן ומפרטים שם של מי האחריות במקרה כזה.
אם קנית דרך בידספיריט, אני מציע גם לפנות אליהם. שידעו שהם נותנים פלטפורמה לליצנים שלא יודעים לעבוד. בית מכירות שמכבד את עצמו עם מודעות לשירות לקוחות ויחסי ציבור בכלל לא אמור להשאיר אותך ללא מענה מספק. אין דבר כזה "עשינו את שלנו והבעיה שלך".

לפי דעתי, אם שילמת ולא קיבלת, הם היו אחראיים על המשלוח ובנוסף עשו רצף של טעויות - הם מחוייבים לפצות אותך. יש לך זכויות כצרכן, ואתה צריך לעמוד עליהן ללא היסוס. אם הם לא יפצו אותך, יש גופים שאפשר לפנות אליהם.

גלעד133

New member
צ'י

לצערי אתה לא הראשון ובוודאי גם לא האחרון שיש לו בעיות ועניינים עם חוסר מקצועיות או שימת קצוץ של בעלי בתי מכירות מסויימים על לקוחותיהם. לדעתי - אתה ח י י ב לפרסם את שמם כדי שנדע להיזהר כמו שפרסמתי מה שעשה לי בן עמי. גם עם גלריה זיו ביטלתי קנייה במכירה הקודמת כי על פריט פעוט שעלה 100 ₪ הם רצו 40 - 50 ₪ עבור משלוח בחברת שליחים וכשביקשתי לשלוח להם מעטפה מבויילת עם כתובתי שרק יכניסו את הפריט ויזרקו לתיבת הדואר נעניתי " נשמה, אנחנו לא הולכים לדואר מה לעשות ?" כמובן שביטלתי. לדעתי פנה אליהם בדרישה מנומסת אך ברורה לגמרי שיספקו לך את החסר [כמובן משלוח על חשבונם] ואם לא - פרסם בכל פורום שתמצא את שמם שידעו גם אחרים להיזהר ואם יש לך כוח וסבלנות - תבע אותם בתביעות קטנות [לא צריך עו"ד צריך רק להיות צודק ולדעת להסביר] אולי זה ימנע מהם להמשיך עם אחרים באותה גישה ואתה תקבל את מה ששילמת עבורו או את כספך בחזרה.

rachelea

New member
קראתי בעיון את מה שכתבת

ובהתייחס לדברים, אסכם כך:
א. קנית פריטים בשלוש מכירות פומביות שונות באותה גלריה.
ב. ביקשת לרכז ולשלוח את שלושת הזכיות במשלוח אחד (חסכון דמי משלוח), וכך
סוכם עם הגלריה.
ג. בהגיע המשלוח, נתברר כי נמצאת בה קניה אחת בלבד.
ד. לאחר שהתקשרת לגלריה, הודיעו לך שאין בעיה והיתר ישלח על חשבונם.
ה. משלוח שני הגיע ובו הקניה השלישית (למעשה זו ראייה/הודאת הגלריה שלא
שלחה, מלכתחילה את שלושת הזכיות בחבילה אחת).
מסקנה:
סביר להניח שהגלריה לא שלחה אליך את הזכיה הנוספת (זו השנייה מתוך השלושה). ואם כך הוא, שתועיל בטובה לחפש אצלה את הפריט ולהעבירו אליך ללא דיחוי וללא תשלום נוסף. שכן, אתה דרשת, מלכתחילה, לשלוח הכל במשלוח אחד (ראייה לכך שלא נהגו כך היא הודאתם. הם שלחו משלוח שני ובו זכיה נוספת). אם הפריט לא יימצא אצלם, שיחזירו לך התשלום ששילמת בעבור הפריט השני + העמלה.
לך אין שם עניין עם חברת השילוח. אם הגלריה שלחה, שתתדיין עמם היא. מה שאותך צריך לעניין הוא ששילמת ולא קיבלת. אם טרם שלחה, שתשלח עתה על חשבונה.
להזכיר, לאחר שפנית אליהם וביקשת את שתי הזכיות שלא הגיעו במשלוח הראשון, סביר שהיו שולחים את שתי הזכיות החסרות ביחד, בחבילה אחת, ולא מפרידים ושולחים אותן כל אחת בנפרד (גם הם משלמים לחברת המשלוח בעבור כל פעולה). נראה שלא עשו כך. הקניה השניה או שלא נשלחה כלל או שפשוט נעלמה.

rachelea

New member
אשמח לדעת מיהי הגלריה ה"מבולבלת" הזו

ואם אינך מעוניין לפרסם שמה בפומבי, אנא שלך לי במסר.

גרשונוב

New member
בהצלחה. ותזכור שהם לא עושים לך טובה, הם מחוייבים לתת שירות.

אם יעשו לך בעיות, אתה יכול לפנות למועצה הישראלית לצרכנות.
יש להם גם פורום אליו אפשר לפנות בבקשות לייעוץ -
הנה קישור.

למעלה